Titta på Live-TV Gratis på Mobilen – Läs mer

Många personer upplever att processen att prenumerera på streamingtjänster är både krånglig och kostsam, vilket leder dem att leta efter mer prisvärda eller till och med gratisalternativ.

Men med så många appar och plattformar tillgängliga, vilken ska du välja?

ADVERTISEMENT

I den här artikeln kommer vi att avslöja de bästa streamingtjänsterna som erbjuder bra värde och guida dig genom stegen för att ladda ner och njuta av dem.

Vilken gratis TV-streamingtjänst utmärker sig som den bästa totalt sett?

Att utforska olika gratis TV-streamingtjänster är ett klokt drag. Trots allt kan du växla mellan dem så ofta du vill utan att spendera en enda krona. Men om vi bara fick välja en skulle Tubi vara vårt förstahandsval.

Ägd av Fox, har Tubi en användarvänlig gränssnitt och ett imponerande bibliotek med efterfrågade innehåll. Tillskottet av populära DC-filmer till plattformen nästa år är en märkbar bonus.

ADVERTISEMENT

Andra bästa TV Stream-tjänster vi rekommenderar

Med det sagt, begränsa dig inte till bara ett alternativ. Pluto TV kan vara det perfekta valet för dig, särskilt om du gillar att bläddra bland kanaler.

Även om gratis streaming-TV har sina fördelar är det viktigt att komma ihåg att annonser ofta är utbytet för gratis underhållning. De flesta gratis tjänsterna visar äldre program och filmer, liknande en vanlig kabelomgång.

Här är en närmare titt på varför vi anser att Tubi är den bästa, tillsammans med andra lagliga sätt att tillfredsställa ditt TV-behov.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

Tubi TV står ut genom att erbjuda ett brett utbud av gratis filmer tillsammans med en växande samling TV-program och direktsända kanaler.

Du kan dyka rakt in i action utan att behöva skapa ett konto, men genom att skapa ett kan du bokmärka favoriter och fortsätta där du slutade på olika enheter.

Olika Live-erbjudanden

Plattformen skiljer sig med sina live-erbjudanden, som innehåller en mix av nationella och lokala nyhetsströmmar, sportevenemang, väderuppdateringar och underhållningskanaler.

Inom TV-shows hittar du populära realityserier som Hell’s Kitchen och Dance Moms, samt unika val som den australiska dramaserien McLeod’s Daughters.

Kommande DC-filmer

Spännande nyheter, Tubi har meddelat att DC-filmer som The Batman och Black Adam kommer att finnas tillgängliga på begäran år 2024.

TV-serier och original på begäran

Tubi gör det enkelt att söka efter titel, nätverk eller genre för de som letar efter TV-serier på begäran, med en särskild avdelning för Tubi Kids.

Även om inte varje serie har kompletta säsonger, finns det noterbara fynd som Hannibal, Columbo och 14 säsonger av Degrassi: The Next Generation.

Utöver detta har plattformen ett urval av Tubi-originale och storfilmer som John Wick och 2001: A Space Odyssey.

Pluto TV

Pluto TV är anmärkningsvärt för att erbjuda en unik blandning av över 250 livekanaler och ett brett utbud av on-demand-filmer, allt utan kostnad.

Plattformen erbjuder ett urval av kanaler, inklusive BBC Food, CSI, Star Trek och CBS News.

Som ett varumärke ägt av Paramount inkluderar Pluto TV också avsnitt av populära serier som Criminal Minds och Survivor.

Livekanaler och Innehåll på Begäran

Pluto TV erbjuder en imponerande samling av livekanaler, organiserade i kategorier såsom nyheter, reality, sport, komedi och filmer, presenterade i ett rutnät.

Dessutom är det TV-innehåll på begäran välorganiserat i genrer som drama, sitcoms, kriminaldrama, action, science fiction och mer.

Även om layouten för innehåll på begäran kanske inte är lika polerad som livekanalerna, erbjuder den ett brett utbud av genrer.

Användarupplevelse Begränsningar

En märkbar begränsning med Pluto TV är att under tittande på en livestream kan du inte pausa innehållet; det enda alternativet är att stänga av ljudet.

Roku-kanal

Roku-kanalen är en kostnadsfri streamingtjänst som främst riktar sig till ägare av Rokus strömmande enheter och TV-apparater. 

Den är dock tillgänglig genom Rokus mobila applikationer och online, vilket breddar dess räckvidd.

Live and On-Demand Content

Med över 350 livekanaler erbjuder Roku-kanalen en kanalguide och ett varierat urval av on-demand innehåll.

Livekanaler inkluderar nyheter och livsstilsprogram, medan on-demand-innehållet innehåller Roku-original som biografin om “Weird Al Yankovic”, reality-program som “Hoarders” och “Kitchen Nightmares”, samt populära serier som “2 Broke Girls” och “House”.

Anime-älskare kan njuta av både live- och on-demand-innehåll, och kriminalprogramälskare har flera alternativ att välja mellan.

Ytterligare funktioner och alternativ

Även om inte varje TV-serie är komplett, med “Bewitched” som ett exempel, finns det en mängd innehåll att utforska, inklusive en avdelning dedikerad till barn. 

Klassiska filmälskare kommer att hitta titlar som “Det är underbart liv” och “E.T. the Extra-Terrestrial.” 

För de som är intresserade av premiuminnehåll, erbjuds prenumerationer på tjänster som HBO, liknande alternativ som erbjuds genom Prime Video-kanaler eller Apple TV-appen.

Freevee

Freevee, tidigare känt som IMDb TV, är en reklamfinansierad streamingtjänst som erbjuds av Amazon. Den erbjuder ett brett utbud av TV-serier och filmer, Freevee originals och ett urval av 24/7 livekanaler.

Expanderande innehållsbibliotek

Från början fokuserad på filmtittande har Freevee markant utökat sitt innehållsbibliotek för att inkludera en mångfald av TV-program. Du kan njuta av populära filmer som ‘Ted’, serier såsom ‘Leverage’ samt alla 11 säsonger av ‘The X-Files’.

Ytterligare Titlar och Original

Andra anmärkningsvärda titlar på Freevee inkluderar “MacGyver”-omstarten, “Desperate Housewives”, “Good Times”, Freevees originalserie “Tingsrätt”, och nio säsonger av “Lilla huset på prärien”, med Michael Landon i huvudrollen.

Prime Video Originals

Freevee erbjuder dessutom hela säsonger av Prime Video original-serier som “Homecoming” och “Upload,” samt filmer som “The Vast of Night,” tillgängliga för gratis streaming med annonser.

Sling Freestream

Sling Freestream är en förbättrad version av den tidigare Sling Free och är Sling TV’s kostnadsfria streamingtjänst.

Den har en imponerande samling med över 40 000 filmer och tv-program on-demand och ger tillgång till över 400 live TV-kanaler.

Innehållsmångfald

Tjänsten erbjuder ett brett utbud av innehåll som tillgodoser olika intressen. Tittare kan njuta av live nyheter, sport, underhållning och barnprogram. 

Utmärkta kanaler inkluderar ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit och Barstool Sports. 

Utöver detta finns ett urval av populära titlar för video on demand, såsom Ryan’s World, Kim’s Convenience och The Goonies.

Användarupplevelse

En av fördelarna med Sling Freestream är möjligheten att titta utan att skapa ett konto.

Att registrera sig förbättrar dock tittarupplevelsen genom att låta användarna anpassa innehåll, skapa profiler och implementera föräldrakontroller.

Även om det inte är officiellt bekräftat cirkulerar rykten om att kontoinnehavare snart kan få tillgång till en gratis inspelningsfunktion (DVR).

Tillgänglighet

Sling Freestream är lättillgänglig via en webbläsare eller Sling-appen. 

Det viktiga är att tjänsten inte kräver någon betalningsinformation, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för de som söker ett brett utbud av TV-innehåll utan något ekonomiskt åtagande.

Viktiga överväganden för gratis mobil-TV-appar

Här är några saker du behöver veta innan du installerar/laddar ner de appar som nämns ovan:

 • Variera dina val: Eftersom alla dessa appar är gratis är det en vinst-vinst-situation att testa flera och hitta de som passar dina preferenser. Du kan också försöka söka efter en specifik film eller show för att se om den är tillgänglig på någon gratis plattform.
 • Välj din visningsstil: Gratis streamingtjänster erbjuder vanligtvis både on-demand-innehåll och livekanaler, även om det inte alltid är fallet. Du kanske föredrar Pluto TV för kanalsurfning och Sling Freestream för att se på begäran, eller tvärtom. Tänk på vad du letar efter i en gratis TV-tjänst och vad som är tillgängligt.
 • Annonsintervaller: Förvänta dig annonser med de flesta gratis TV-tjänster. Det är så de kan erbjuda innehåll kostnadsfritt. Om annonser är en dealbreaker för dig kanske du vill hålla dig till betalda prenumerationer som Netflix och Max.
 • Familjevänligt innehåll: Om du letar efter barnvänliga alternativ, se till att den gratis tjänsten tillgodoser det. Var också medveten om annonser. Hoopla, tillgänglig via vissa bibliotek, är ett annonsfritt alternativ värt att överväga.

Allmänna steg för att ladda ner och installera gratis mobil-TV-appar

Att titta på live-TV på din mobila enhet har aldrig varit enklare, tack vare ett överflöd av gratis TV-appar som finns tillgängliga.

Dessa appar erbjuder ett bekvämt sätt att få tillgång till ett brett utbud av innehåll, inklusive nyheter, sport, filmer och mer, allt från handflatan.

För att komma igång, följ dessa allmänna steg:

 1. Välj din App: Forska och välj en gratis TV-app som passar dina preferenser. Populära alternativ inkluderar Pluto TV, Sling Freestream och Hoopla.
 2. Ladda ner appen: Besök appbutiken på din mobila enhet (Google Play Store för Android eller App Store för iOS) och sök efter den valda appen. Tryck på knappen ‘Ladda ner’ eller ‘Installera’ för att påbörja processen.
 3. Öppna appen: När appen är installerad, öppna den genom att trycka på dess ikon på din startsida eller appficka.
 4. Registrera dig eller logga in: Vissa appar kan kräva att du skapar ett konto eller loggar in. Följ anvisningarna för att registrera dig eller ange dina befintliga uppgifter.
 5. Utforska innehållet: Bläddra i appens bibliotek med livekanaler, på-förfrågan-program och filmer. Använd sökfunktionen om du letar efter något specifikt.
 6. Anpassa inställningar: Justera inställningar som videokvalitet, aviseringar och föräldrakontroller enligt dina preferenser.
 7. Börja titta: Välj en kanal eller ett innehåll och börja streama. Njut av att titta på live-TV gratis på din mobila enhet!

  Slutsats

  Att omfamna världen av mobiltv öppnar upp en värld av möjligheter för underhållning på språng.

  Med rätt app och en stabil internetanslutning kan du förvandla din mobila enhet till en bärbar tv och fånga direktsändningar när som helst, var som helst.

  Dyk in i mobiltv:s bekvämlighet och missa aldrig dina favoritprogram live igen.

  Läs på ett annat språk