Urmărește televiziunea în direct gratuit pe mobil – Află mai mult

Mulți indivizi găsesc procesul de abonare la serviciile de streaming atât greoi cât și costisitor, fapt care îi determină să caute alternative mai accesibile sau chiar gratuite.

Dar, având atât de multe aplicații și platforme disponibile, pe care ar trebui să le alegi?

ADVERTISEMENT

În acest articol, vom dezvălui principalele servicii de streaming care oferă o valoare excelentă și te vom ghida prin pașii pentru a le descărca și bucura de ele.

Care serviciu de streaming TV gratuit iese în evidență ca fiind cel mai bun în general?

Explorarea diferitelor servicii de streaming TV gratuit este o mișcare inteligentă. Până la urmă, poți trece între ele oricât de des îți dorești fără să cheltui un cent. Cu toate acestea, dacă ar trebui să alegem doar unul, Tubi ar fi alegerea noastră de top.

Deținut de Fox, Tubi se laudă cu o interfață ușor de utilizat și o impresionantă bibliotecă on-demand. Adăugarea filmelor populare DC pe platformă în următorul an este un bonus remarcabil.

ADVERTISEMENT

Alte servicii de streaming TV recomandate

Cu toate acestea, nu te limita doar la o singură opțiune. Pluto TV ar putea fi potrivit pentru tine, mai ales dacă îți place să treci rapid prin canale.

Deși televiziunea gratuită prin streaming are avantajele ei, este important să-ți amintești că reclamele sunt adesea compromisul pentru divertismentul complementar. Cele mai multe servicii gratuite oferă emisiuni și filme mai vechi, similare reluărilor de cablu de bază.

Iată de ce credem că Tubi este cea mai bună opțiune, împreună cu alte modalități legale de a-ți satisface pofta de televizor.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

Tubi TV se remarcă prin oferirea unei largi game de filme gratuite alături de o colecție în creștere de emisiuni TV și canale live.

Poți să te arunci direct în acțiune fără un cont, cu toate acestea, crearea unuia îți permite să salvezi favorite și să reiei vizionarea de unde ai lăsat pe diferite dispozitive.

Oferiri Live Diverse

Platforma straluceste datorita ofertelor sale live, care includ o combinatie de stream-uri de stiri nationale si locale, evenimente sportive, actualizari meteo si canale de divertisment.

In domeniul emisiunilor TV, vei gasi serii de realitate populare precum Hell’s Kitchen si Dance Moms, precum si alegeri unice precum drama australiana McLeod’s Daughters.

Filme DC viitoare 

În mod excitant, Tubi a anunțat disponibilitatea viitoare a unor filme DC precum The Batman și Black Adam la cerere în 2024.

Emisiuni TV la cerere și Originale

Tubi face ușor de căutat după titlu, rețea sau gen pentru cei care caută seriale TV la cerere, cu o secțiune specială pentru Tubi Kids.

Deși nu fiecare serial se laudă cu sezoane complete, printre găsirile remarcabile se numără Hannibal, Columbo și 14 sezoane de Degrassi: Generația următoare.

În plus, platforma oferă o selecție de originale Tubi și filme de succes precum John Wick și 2001: O odisee spațială.

Pluto TV

Pluto TV este remarcabil pentru faptul că oferă o combinație unică de peste 250 de canale live și o vastă selecție de filme la cerere, toate gratuit.

Platforma include o varietate de canale, înclduind BBC Food, CSI, Star Trek și CBS News.

Ca brand deținut de Paramount, Pluto TV include, de asemenea, episoade din emisiuni populare precum Criminal Minds și Survivor.

Canale live și conținut la cerere

Pluto TV oferă o gamă impresionantă de canale live, organizate în categorii precum știri, reality show-uri, sport, comedie și filme, prezentate într-un format de grilă. 

În plus, conținutul TV la cerere este bine organizat în genuri precum dramă, sitcom-uri, filme polițiste, acțiune, SF și altele. 

Deși aspectul pentru conținutul la cerere nu este la fel de rafinat ca în cazul canalelor live, acesta oferă o gamă largă de genuri.

Limitările Experienței Utilizatorului

O limitare remarcabilă a Pluto TV este că nu poți opri conținutul în timp ce urmărești un flux live; singura opțiune este să-l pui pe mute.

Canalul Roku

Canalul Roku este un serviciu de streaming gratuit destinat în special posesorilor de dispozitive de streaming și televizoare Roku.

Cu toate acestea, este accesibil și prin aplicațiile mobile Roku și online, extinzându-și astfel acoperirea.

Conținut Live și la Cerere

Ofertă peste 350 de canale live, canalul Roku se laudă cu un ghid de canale și o selecție diversă de conținut la cerere. 

Canalele live includ știri și programe de stil de viață, în timp ce conținutul la cerere prezintă producții originale Roku precum filmul biografic „Weird Al Yankovic”, emisiuni de realitate precum „Hoarders” și „Kitchen Nightmares” și seriale populare precum „2 Fete Necajite” și „House”. 

Iubitorii de anime pot savura atât conținutul live, cât și pe cel la cerere, iar entuziaștii de seriale polițiste au o varietate de opțiuni.

Caracteristici și Opțiuni Suplimentare

Deși nu fiecare serial TV este complet, cu „Farmecul vietii” fiind un exemplu, există o abundență de conținut de explorat, inclusiv o secțiune dedicată copiilor. 

Aficionații de filme clasice vor găsi titluri precum „O viață minunată” și „E.T. Extraterestrul.” 

Pentru cei interesați de conținut premium, abonamentele la servicii precum HBO sunt disponibile, similare cu opțiunile oferite prin canalele Prime Video sau aplicația Apple TV.

Freevee

Freevee, cunoscut anterior sub numele de IMDb TV, este un serviciu de streaming suportat de reclame oferit de Amazon. Acesta include o gamă largă de emisiuni TV și filme, producții originale Freevee și o selecție de 24/7 canale live.

Biblioteca de Conținut Extinsă

Inițial concentrată pe streaming-ul de filme, Freevee și-a extins semnificativ biblioteca de conținut pentru a include o mulțime de seriale TV. Poți să te bucuri de filme populare precum “Ted,” seriale precum “Leverage,” și toate cele 11 sezoane ale “Dosarele X.”

Titlurile Adiționale și Originale

Alte titluri remarcabile de pe Freevee includ reimaginarea serialului “MacGyver”, “Desperate Housewives”, “Good Times”, originalul Freevee “Jury Duty” și nouă sezoane ale “Mica Casă în Preria”, cu Michael Landon în rol principal.

Originaluri Prime Video

În plus, Freevee oferă sezoane complete din serii originale Prime Video, precum “Homecoming” și “Upload”, precum și filme precum “The Vast of Night”, disponibile pentru streaming gratuit cu reclame.

Sling Freestream

Sling Freestream, o versiune îmbunătățită a fostului Sling Free, este serviciul de streaming gratuit al Sling TV.

Se laudă cu o colecție impresionantă de peste 40.000 de titluri la cerere, inclusiv emisiuni TV și filme, și oferă acces la peste 400 de canale TV în direct.

Variație de conținut

Serviciul oferă o gamă diversificată de conținut, adaptată diferitelor interese. Privitorii pot bucura de știri în direct, sport, divertisment și programe pentru copii.

Canalele prezentate includ ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit și Barstool Sports.

În plus, selecția la cerere include titluri populare precum Ryan’s World, Kim’s Convenience și The Goonies.

Experiența utilizatorului

Unul dintre avantajele Sling Freestream este opțiunea de a viziona fără a crea un cont.

Cu toate acestea, înregistrarea îmbunătățește experiența de vizionare, permițând utilizatorilor să personalizeze conținutul, să-și configureze profilurile și să implementeze controale parentale.

Despre acest aspect nu a fost confirmare oficială, însă circulă zvonuri potrivit cărora posesorii de conturi ar putea obține curând acces la un serviciu DVR gratuit.

Accesibilitate

Sling Freestream este ușor accesibil prin intermediul unui browser web sau al aplicației Sling. Este important de menționat că serviciul nu necesită nicio informație de plată, făcându-l o opțiune atractivă pentru cei care doresc o gamă variată de conținut TV fără nicio obligație financiară.

Lucruri de luat în considerare pentru aplicațiile gratuite de televiziune mobilă

Iată câteva aspecte pe care trebuie să le cunoști înainte de a instala/descărca aplicațiile menționate mai sus:

 • Diversificarea Opțiunilor Tale: Deoarece toate aceste aplicații sunt gratuite, este un lucru bun să le testezi câteva și să găsești pe cele care se potrivesc preferințelor tale. Poți încerca să cauți un film sau un program TV specific pentru a vedea dacă este disponibil pe vreo platformă gratuită.
 • Alegerea Stilului Tău de Vizionare: Serviciile gratuite de streaming oferă în mod obișnuit conținut atât la cerere, cât și canale live, deși nu întotdeauna. S-ar putea să preferi Pluto TV pentru navigarea pe canale și Sling Freestream pentru binge-watching la cerere, sau invers. Ai în vedere ce cauți într-un serviciu TV gratuit și ce este disponibil.
 • Suprasolicitarea cu Reclame: Așteaptă-te la reclame cu cele mai multe servicii TV gratuite. Așa își pot oferi conținutul fără costuri. Dacă reclamele sunt o piedică pentru tine, s-ar putea să vrei să rămâi la abonamentele plătite precum Netflix și Max.
 • Conținutul Prietenos pentru Familie: Dacă cauți opțiuni prietenoase pentru copii, asigură-te că serviciul gratuit se adresează și acestora. De asemenea, fii atent la reclame. Hoopla, disponibil prin anumite biblioteci, este o opțiune fără reclame demnă de luat în considerare.

Pași Generali pentru Descărcarea și Instalarea Aplicațiilor Gratuite de Televiziune Mobilă

Urmărirea TV-ului live pe dispozitivul mobil nu a fost niciodată mai ușoară, datorită unei mulțimi de aplicații TV gratuite disponibile. 

Aceste aplicații oferă o modalitate convenabilă de a accesa o gamă largă de conținut, inclusiv știri, sport, filme și multe altele, toate de la vârful degetelor. 

Pentru a începe, urmați acești pași generali:

 1. Alegeți Aplicația Dvs.: Cercetați și selectați o aplicație TV gratuită care vi se potrivește preferințelor. Printre opțiunile populare se numără Pluto TV, Sling Freestream și Hoopla.
 2. Descărcați Aplicația: Accesați magazinul de aplicații de pe dispozitivul dvs. mobil (Google Play Store pentru Android sau App Store pentru iOS) și căutați aplicația aleasă. Atingeți butonul “Descărcare” sau “Instalare” pentru a începe procesul.
 3. Deschideți Aplicația: Odată ce aplicația este instalată, deschideți-o atingând pe pictograma sa de pe ecranul principal sau din sertarul de aplicații.
 4. Înregistrare sau Conectare: Unele aplicații pot necesita să vă creați un cont sau să vă conectați. Urmați indicațiile pentru a vă înregistra sau a introduce datele de conectare existente.
 5. Explorați Conținutul: Răsfoiți biblioteca aplicației de canale live, emisiuni la cerere și filme. Utilizați funcția de căutare dacă căutați ceva specific.
 6. Personalizați Setările: Reglați setările precum calitatea video, notificările și control parental conform preferințelor dvs.
 7. Începeți să Vizionați: Selectați un canal sau un conținut și începeți să transmiteți. Bucurați-vă de urmărirea TV-ului live gratuit pe dispozitivul dvs. mobil!

Concluzie

Adoptarea lumii televiziunii mobile deschide o serie de posibilități pentru divertisment în mișcare.

Cu aplicația potrivită și o conexiune la internet stabilă, poți transforma dispozitivul tău mobil într-un televizor portabil, permițându-ți să urmărești transmisiuni live oricând și oriunde.

Îmbrățișează comoditatea televiziunii mobile și nu mai rata niciodată emisiunile live preferate.

Citeste în alta limba