Se direktesendt TV gratis på mobilen – Lær mer

Mange individer opplever prosessen med å abonnere på strømmetjenester som både tungvint og kostbart, noe som fører dem til å søke etter mer rimelige eller til og med gratis alternativer.

Men med så mange apper og plattformer tilgjengelig, hvilken bør du velge?

ADVERTISEMENT

I denne artikkelen vil vi avdekke de beste strømmetjenestene som tilbyr stor verdi og guide deg gjennom stegene for å laste dem ned og nyte dem.

Hvilken gratis TV-strømmetjeneste skiller seg ut som den beste totalt sett?

Å utforske ulike gratis TV-strømmetjenester er et smart trekk. Tross alt kan du bytte mellom dem så ofte du vil uten å bruke en krone. Hvis vi likevel må velge bare én, ville Tubi være vårt øverste valg.

Eid av Fox, har Tubi et brukervennlig grensesnitt og et imponerende bibliotek med video on demand. Tillegg av populære DC-filmer til plattformen neste år er en merkbar bonus.

ADVERTISEMENT

Andre beste TV-strømmetjenester vi anbefaler

Det sagt, ikke begrens deg til bare ett alternativ. Pluto TV kan være den perfekte løsningen for deg, spesielt hvis du liker å bla gjennom kanaler.

Mens gratis strømming av TV har sine fordeler, er det viktig å huske at reklamer ofte er kompromisset for tilleggsunderholdningen. De fleste gratis tjenestene viser eldre programmer og filmer, lignende grunnleggende kabelreprise.

Her er en nærmere titt på hvorfor vi mener Tubi er den beste, sammen med andre lovlige måter å tilfredsstille TV-behovene dine på.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

Tubi TV skiller seg ut ved å tilby et bredt utvalg av gratis filmer sammen med en voksende samling av TV-programmer og direktekanaler.

Du kan hoppe rett inn i handlingen uten en konto, selv om det å lage en lar deg merke favoritter og fortsette der du slapp på ulike enheter.

Ulike direktesendinger 

Plattformen skinner med sine direktesendinger, som inkluderer en blanding av nasjonale og lokale nyhetsstrømmer, sportsarrangementer, væroppdateringer, og underholdningskanaler.

Når det gjelder TV-serier, vil du finne populære realityserier som Hell’s Kitchen og Dance Moms, samt unike valg som den australske dramaserien McLeod’s Daughters.

Kommende DC-filmer

Spennende nyheter! Tubi har annonsert den kommende tilgjengeligheten av DC-filmer som The Batman og Black Adam på forespørsel i 2024.

On-Demand TV Series and Originals

Tubi gjør det enkelt å søke etter tittel, nettverk eller sjanger for de som ønsker tv-serier på forespørsel, med en spesiell avdeling for Tubi Kids.

Men selv om ikke alle serier har komplette sesonger, inkluderer bemerkelsesverdige funn Hannibal, Columbo, og 14 sesonger av Degrassi: The Next Generation.

I tillegg har plattformen et utvalg av Tubi-originaler og storfilmer som John Wick og 2001: A Space Odyssey.

Pluto TV

Pluto TV er bemerkelsesverdig for å tilby en unik blanding av over 250 direktesendte kanaler og et stort utvalg av on-demand filmer, alt gratis.

Plattformen har et utvalg av kanaler, inkludert BBC Food, CSI, Star Trek og CBS News.

Pluto TV, som er eid av Paramount, inkluderer også episoder av populære serier som Criminal Minds og Survivor.

Live-kanaler og Innhold På Forespørsel

Pluto TV tilbyr et imponerende utvalg av direktesendte kanaler, organisert i kategorier som nyheter, reality, sport, komedie og filmer, presentert i et rutenettformat. 

I tillegg er det innhold på forespørsel godt organisert i sjangre som drama, situasjonskomedie, krim, action, sci-fi og mer. 

Mens layouten for innhold på forespørsel kanskje ikke er like polert som for de direktesendte kanalene, tilbyr den et bredt spekter av sjangre.

Begrensninger i brukeropplevelse

En merkbar begrensning med Pluto TV er at mens du ser på en direktesending, kan du ikke pause innholdet; det eneste alternativet er å dempe lyden.

Roku-kanalen

Roku-kanalen er en gratis strømmetjeneste som primært retter seg mot eiere av Rokus strømmeenheter og TV-er. 

Likevel er den tilgjengelig via Rokus mobilapplikasjoner og på nett, noe som utvider rekkevidden.

Live and On-Demand Content

Tilbyr over 350 direktesendte kanaler, har Rokus kanal en kanalguide og et variert utvalg av on-demand-innhold. 

Direktesendte kanaler inkluderer nyheter og livsstilsprogrammer, mens on-demand-innholdet inkluderer Roku-originaler som “Weird Al Yankovic”-biografien, reality-serier som “Hoarders” og “Kitchen Nightmares,” samt populære serier som “2 Broke Girls” og “House.” 

Anime-elskere kan glede seg over både direktesendt og on-demand-innhold, og krimseriefantaster har et mangfold av alternativer.

Ytterligere funksjoner og alternativer

Ikke alle TV-serier er fullstendige, med “Bewitched” som et eksempel, men det er et overflod av innhold å utforske, inkludert en seksjon dedikert til barn.

Klassiske filmentusiaster vil finne titler som “It’s a Wonderful Life” og “E.T. the Extra-Terrestrial”.

For de som er interessert i premiuminnhold, er abonnementer på tjenester som HBO tilgjengelig, tilsvarende alternativer som tilbys gjennom Prime Video-kanaler eller Apple TV-appen.

Freevee

Freevee, tidligere kjent som IMDb TV, er en reklamestøttet strømmetjeneste tilbudt av Amazon. Den tilbyr et bredt utvalg av TV-programmer og filmer, Freevee-originaler, og et utvalg av 24/7 direktesendte kanaler.

Utnytte innholdsbiblioteket

Opprinnelig fokusert på filmtitting, har Freevee betydelig utvidet innholdsbiblioteket sitt for å inkludere et mangfold av TV-programmer. Du kan glede deg over populære filmer som “Ted,” serier som “Leverage,” og alle 11 sesonger av “The X-Files.”

Flere Titler og Originale

Andre bemerkelsesverdige titler på Freevee inkluderer nyinnspillingen av “MacGyver,” “Desperate Housewives,” “Good Times,” Freevee-originalen “Jury Duty,” og ni sesonger av “Little House on the Prairie,” med Michael Landon i hovedrollen.

Prime Video Originals

I tillegg tilbyr Freevee hele sesonger av Prime Video-originalserier som “Homecoming” og “Upload,” samt filmer som “The Vast of Night,” tilgjengelig for gratis strømming med annonser.

Sling Freestream

Sling Freestream, en forbedret versjon av den tidligere Sling Free, er Sling TV’s gratis strømmetjeneste.

Den skryter av et imponerende utvalg på over 40 000 titler på forespørsel, inkludert TV-serier og filmer, og gir tilgang til mer enn 400 direktesendte TV-kanaler.

Innholdsmangfold

Tjenesten tilbyr et variert utvalg av innhold som passer til ulike interesser. Seerne kan nyte live nyheter, sport, underholdning og barneunderholdning.

Utviklede kanaler inkluderer ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit og Barstool Sports.

I tillegg inneholder utvalget av on-demand populære titler som Ryan’s World, Kim’s Convenience og The Goonies.

Brukervennlighet

En av fordelene med Sling Freestream er muligheten til å se uten å opprette en konto.

Imidlertid forbedrer registreringen seeropplevelsen ved å tillate brukerne å tilpasse innholdet, opprette profiler og implementere foreldrekontroller.

Selv om det ikke er bekreftet offisielt, går det rykter om at kontohavere snart kan få tilgang til en gratis DVR-tjeneste.

Tilgjengelighet

Sling Freestream er enkelt tilgjengelig via en nettleser eller Sling-appen.

Viktig å merke seg er at tjenesten ikke krever noen betalingsinformasjon, noe som gjør den til et attraktivt alternativ for de som ønsker et bredt spekter av TV-innhold uten noen økonomisk forpliktelse.

Viktige hensyn ved gratis mobil-TV-apper

Nedenfor er noen hensyn du bør være klar over før du installerer/laste ned appene nevnt ovenfor:

 • Diversifiser valgene dine: Siden alle disse appene er gratis, er det en vinn-vinn-situasjon å teste ut flere og finne de som passer dine preferanser. Du kan også prøve å søke etter en spesifikk film eller serie for å se om den er tilgjengelig på noen gratis plattformer.
 • Velg din visningsstil: Gratis strømmetjenester tilbyr vanligvis både on-demand innhold og direktesendte kanaler, selv om det ikke alltid er tilfelle. Du foretrekker kanskje Pluto TV for kanalhopping og Sling Freestream for on-demand maratons, eller omvendt. Vurder hva du leter etter i en gratis TV-tjeneste og hva som er tilgjengelig.
 • Reklamepåvirkning: Forvent reklame med de fleste gratis TV-tjenester. Det er slik de kan tilby innhold uten kostnad. Hvis reklamer er et ufravikelig punkt for deg, vil du kanskje holde deg til betalte abonnementer som Netflix og Max.
 • Familievennlig innhold: Hvis du leter etter barnevennlige alternativer, sørg for at den gratis tjenesten imøtekommer dette. Vær også oppmerksom på reklamer. Hoopla, tilgjengelig gjennom noen biblioteker, er et reklamefritt alternativ verdt å vurdere.

Generelle trinn for å laste ned og installere gratis mobil-TV-apper

Det har aldri vært enklere å se direktesendt TV på mobilen din, takket være et hav av gratis TV-apper som er tilgjengelige.

Disse appene tilbyr en praktisk måte å få tilgang til et bredt spekter av innhold, inkludert nyheter, sport, filmer og mer, alt fra håndflaten din.

For å komme i gang, følg disse generelle trinnene:

 1. Velg Appen Din: Forskning og velg en gratis TV-app som passer dine preferanser. Populære alternativer inkluderer Pluto TV, Sling Freestream og Hoopla.
 2. Last ned Appen: Besøk appbutikken på mobilenheten din (Google Play Store for Android eller App Store for iOS) og søk etter den valgte appen. Trykk på “Last ned”- eller “Installer”-knappen for å starte prosessen.
 3. Åpne Appen: Når appen er installert, åpne den ved å trykke på ikonet på startskjermen eller i appskuffen.
 4. Registrer Deg Eller Logg Inn: Noen apper kan kreve at du oppretter en konto eller logger inn. Følg instruksjonene for å registrere deg eller skriv inn dine eksisterende påloggingsdetaljer.
 5. Utforsk Innhold: Bla gjennom appens bibliotek med direktesendte kanaler, video-on-demand-programmer og filmer. Bruk søkefunksjonen hvis du leter etter noe spesifikt.
 6. Tilpass Innstillinger: Juster innstillinger som videokvalitet, varsler og foreldrekontroller i henhold til preferansene dine.
 7. Begynn å Se: Velg en kanal eller et stykke innhold og begynn å streame. Nyt å se direktesendt TV gratis på mobilenheten din!

Konklusjon

Å omfavne verden av mobil-TV åpner opp et rike av muligheter for underholdning på farten.

Med riktig app og en stabil internettforbindelse kan du forvandle din mobile enhet til et bærbart TV, slik at du kan få med deg direktesendinger når som helst, hvor som helst.

Dykk inn i mobil-TVens bekvemmelighet og gå aldri glipp av dine favorittprogrammer igjen.

Les på et annet språk