Bekijk Live TV Gratis op Mobiel – Meer Informatie Ontvangen

Voor veel mensen is het proces van abonneren op streamingdiensten zowel omslachtig als duur, waardoor ze op zoek gaan naar betaalbaardere of zelfs gratis alternatieven.

Maar met zoveel apps en platforms beschikbaar, welke zou je moeten kiezen?

ADVERTISEMENT

In dit artikel zullen we de top streamingdiensten onthullen die een goede waarde bieden en je begeleiden bij het downloaden en ervan genieten.

Welke Gratis TV Streaming Service Steekt Uit als de Beste Algehele Keuze?

Het verkennen van verschillende gratis TV streaming services is een slimme zet. Je kunt immers zo vaak schakelen tussen hen als je wilt zonder ook maar een cent uit te geven. Als we er echter maar één mochten kiezen, zou Tubi onze eerste keuze zijn.

In handen van Fox heeft Tubi een gemakkelijk te gebruiken interface en een indrukwekkende on-demand bibliotheek. De toevoeging van populaire DC-films aan het platform volgend jaar is een opmerkelijke bonus.

ADVERTISEMENT

Andere Beste TV-Streamdiensten Die We Aanbevelen

Toch moet je jezelf niet beperken tot slechts één optie. Pluto TV zou perfect voor je kunnen zijn, vooral als je ervan houdt om door kanalen te zappen.

Hoewel gratis tv-streaming zijn voordelen heeft, is het belangrijk om te onthouden dat reclames vaak het compromis zijn voor gratis entertainment. De meeste gratis diensten vertonen oudere programma’s en films, vergelijkbaar met herhalingen op de basis-kabel.

Lees verder waarom we denken dat Tubi de beste is, samen met andere legale manieren om aan je TV-behoeften te voldoen.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

Tubi TV valt op door het aanbieden van een breed scala aan gratis films samen met een groeiende verzameling tv-series en live kanalen.

Je kunt meteen in de actie duiken zonder een account, hoewel het aanmaken ervan je in staat stelt om favorieten te markeren en verder te gaan waar je gebleven was op verschillende apparaten.

Diverse Live Aanbod

Het platform schittert met zijn live aanbod, met een mix van nationale en lokale nieuwsstreams, sportevenementen, weerupdates en entertainmentkanalen.

In het rijk van tv-shows vind je populaire realityseries zoals Hell’s Kitchen en Dance Moms, maar ook unieke keuzes zoals het Australische drama McLeod’s Daughters.

Aankomende DC-films 

Opwindend genoeg heeft Tubi aangekondigd dat DC-films zoals The Batman en Black Adam op aanvraag beschikbaar zullen zijn in 2024.

On-Demand TV Series and Originals 

Tubi maakt het eenvoudig om te zoeken op titel, netwerk of genre voor degenen die op zoek zijn naar tv-series op aanvraag, met een speciale sectie voor Tubi Kids.

Niet elke serie heeft complete seizoenen, maar opmerkelijke vondsten zijn onder andere Hannibal, Columbo en 14 seizoenen van Degrassi: The Next Generation.

Bovendien heeft het platform een selectie van Tubi originals en kaskrakers zoals John Wick en 2001: A Space Odyssey.

Pluto TV

Pluto TV is opmerkelijk vanwege het aanbieden van een unieke mix van meer dan 250 live kanalen en een uitgebreide selectie van on-demand films, allemaal gratis.

Het platform beschikt over een verscheidenheid aan kanalen, waaronder BBC Food, CSI, Star Trek en CBS News.

Als een merk van Paramount, bevat Pluto TV ook afleveringen van populaire shows zoals Criminal Minds en Survivor.

Live Kanalen en On-Demand Inhoud

Pluto TV biedt een indrukwekkende reeks live kanalen, georganiseerd in categorieën zoals nieuws, reality, sport, comedy en films, gepresenteerd in een rasterformaat. 

Bovendien is de on-demand tv-inhoud goed georganiseerd in genres zoals drama, sitcoms, misdaad, actie, sci-fi en meer. 

Hoewel de lay-out voor on-demand inhoud misschien niet zo gepolijst is als de live kanalen, biedt het een breed scala aan genres.

Beperkingen in gebruikerservaring

Een opvallende beperking van Pluto TV is dat je tijdens het kijken van een live stream de inhoud niet kunt pauzeren; de enige optie is om het geluid uit te zetten.

Roku Channel

De Roku Channel is een gratis streamingdienst die zich voornamelijk richt op eigenaren van Roku’s streamingapparaten en tv’s.

Niettemin is het ook toegankelijk via de mobiele applicaties van Roku en online, waardoor het bereik wordt vergroot.

Live en on-demand content

Met meer dan 350 live kanalen biedt de Roku Channel een programmagids en een gevarieerde selectie van on-demand content. 

Live kanalen bevatten nieuws en lifestyle-programmering, terwijl on-demand content Roku-originelen bevat zoals de biopic van ‘Weird Al Yankovic’, realityshows zoals ‘Hoarders’ en ‘Kitchen Nightmares’, en populaire series zoals ‘2 Broke Girls’ en ‘House’. 

Anime-liefhebbers kunnen zowel live als on-demand content bekijken, en fans van misdaadshows hebben een verscheidenheid aan opties.

Extra Functies en Opties

Hoewel niet elke tv-serie compleet is, met “Bewitched” als voorbeeld, is er een overvloed aan content om te verkennen, inclusief een gedeelte gewijd aan kinderen.

Liefhebbers van klassieke films zullen titels vinden zoals “It’s a Wonderful Life” en “E.T. the Extra-Terrestrial.”

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in premium content zijn abonnementen op diensten zoals HBO beschikbaar, vergelijkbaar met de opties die worden aangeboden via Prime Video-kanalen of de Apple TV-app.

Freevee

Freevee, voorheen bekend als IMDb TV, is een door advertenties ondersteunde streamingdienst aangeboden door Amazon. Het biedt een breed scala aan tv-shows en films, Freevee-originelen en een selectie van 24/7 live kanalen.

Uitbreiden van Contentbibliotheek

Oorspronkelijk gericht op het streamen van films, heeft Freevee zijn contentbibliotheek aanzienlijk uitgebreid om een overvloed aan tv-programma’s op te nemen. Je kunt genieten van populaire films zoals “Ted,” series zoals “Leverage,” en alle 11 seizoenen van “The X-Files.”

Andere titels en Originelen

Andere opmerkelijke titels op Freevee zijn onder andere de reboot van “MacGyver,” “Desperate Housewives,” “Good Times,” de Freevee-original “Jury Duty,” en negen seizoenen van “Little House on the Prairie,” met in de hoofdrol Michael Landon.

Prime Video Originals

Bovendien biedt Freevee volledige seizoenen van Prime Video originele series zoals “Homecoming” en “Upload,” evenals films zoals “The Vast of Night,” die gratis kunnen worden gestreamd met advertenties.

Sling Freestream

Sling Freestream, een verbeterde versie van het voormalige Sling Free, is de gratis streamingservice van Sling TV.

Het heeft een indrukwekkende collectie van meer dan 40.000 on-demand titels, waaronder tv-programma’s en films, en biedt toegang tot meer dan 400 live tv-kanalen.

Inhoudsvariatie

De service biedt een divers aanbod aan content, afgestemd op verschillende interesses. Kijkers kunnen genieten van live nieuws, sport, entertainment en kinderprogramma’s.

De meest bekeken kanalen zijn onder andere ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit en Barstool Sports.

Bovendien bevat de on-demand selectie populaire titels zoals Ryan’s World, Kim’s Convenience en The Goonies.

Gebruikerservaring

Één van de voordelen van Sling Freestream is de mogelijkheid om te kijken zonder een account aan te maken.

Registreren verbetert echter de kijkervaring door gebruikers toe te staan content te personaliseren, profielen in te stellen en ouderlijk toezicht in te voeren.

Hoewel nog niet officieel bevestigd, gaan er geruchten dat accounthouders binnenkort toegang kunnen krijgen tot een gratis DVR-service.

Toegankelijkheid

Sling Freestream is eenvoudig toegankelijk via een webbrowser of de Sling-app. Belangrijk is dat de dienst geen betaalinformatie vereist, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die een breed scala aan tv-inhoud zoeken zonder financiële verplichting.

Belangrijke overwegingen voor gratis mobiele tv-apps

Hieronder staan enkele overwegingen die je moet weten voordat je de hierboven genoemde apps installeert/downloadt:

 • Diversificeer uw keuzes: Aangezien al deze apps gratis zijn, is het een win-winsituatie om er een aantal uit te proberen en degene te vinden die bij uw voorkeuren passen. U kunt ook proberen te zoeken naar een specifieke film of programma om te zien of het beschikbaar is op een van de gratis platforms.
 • Kies uw kijkstijl: Gratis streamingdiensten bieden meestal zowel on-demand inhoud als live kanalen, maar niet altijd. U geeft misschien de voorkeur aan Pluto TV voor het surfen door kanalen en Sling Freestream voor binge-kijken on demand, of andersom. Denk na over wat u zoekt in een gratis tv-service en wat beschikbaar is.
 • Advertentie-overload: Verwacht advertenties bij de meeste gratis tv-services. Zo kunnen ze inhoud aanbieden zonder kosten. Als advertenties voor u een breekpunt zijn, wilt u misschien bij betaalde abonnementen zoals Netflix en Max blijven.
 • Gezinsvriendelijke inhoud: Als u op zoek bent naar kindvriendelijke opties, zorg er dan voor dat de gratis service daarop is afgestemd. Wees ook op uw hoede voor advertenties. Hoopla, beschikbaar via sommige bibliotheken, is een advertentievrije keuze die het overwegen waard is.

Algemene stappen om gratis mobiele tv-apps te downloaden en te installeren

Live tv kijken op je mobiele apparaat is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij een overvloed aan gratis tv-apps die beschikbaar zijn. 

Deze apps bieden een handige manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan content, waaronder nieuws, sport, films en meer, allemaal vanuit de palm van je hand. 

Om te beginnen, volg deze algemene stappen:

 1. Kies je app: Onderzoek en selecteer een gratis tv-app die aan jouw voorkeuren voldoet. Populaire opties zijn o.a. Pluto TV, Sling Freestream en Hoopla.
 2. Download de app: Ga naar de app store op je mobiele apparaat (Google Play Store voor Android of App Store voor iOS) en zoek naar de gekozen app. Tik op de “Downloaden” of “Installeren” knop om het proces te starten.
 3. Open de app: Nadat de app is geïnstalleerd, open je deze door te tikken op het pictogram op je startscherm of in je app-lade.
 4. Aanmelden of inloggen: Sommige apps kunnen vereisen dat je een account aanmaakt of inlogt. Volg de aanwijzingen om je aan te melden of voer je bestaande inloggegevens in.
 5. Ontdek de content: Blader door de bibliotheek van live kanalen, on-demand shows en films van de app. Gebruik de zoekfunctie als je iets specifieks zoekt.
 6. Instellingen aanpassen: Pas instellingen zoals videokwaliteit, meldingen en ouderlijk toezicht aan volgens je voorkeuren.
 7. Begin met kijken: Kies een kanaal of een stuk content en begin met streamen. Geniet van het kijken naar live tv gratis op je mobiele apparaat!

  Conclusie

  Het omarmen van de wereld van mobiele TV opent een rijkdom aan mogelijkheden voor entertainment onderweg.

  Met de juiste app en een stabiele internetverbinding kunt u uw mobiele apparaat transformeren tot een draagbare tv, waardoor u overal en altijd live-uitzendingen kunt bekijken.

  Dompel uzelf onder in het gemak van mobiele tv en mis nooit meer uw favoriete live shows.

  Lees in een andere taal