Ingyenes élő TV-nézés mobiltelefonon – További információ

Sokan úgy érzik, hogy a streaming szolgáltatásokra való előfizetés folyamata nehézkes és költséges, ami arra készteti őket, hogy olcsóbb vagy akár ingyenes alternatívákat keressenek.

De mivel oly sok alkalmazás és platform áll rendelkezésre, hogyan dönts?

ADVERTISEMENT

Ebben a cikkben felfedezzük a legjobb streaming szolgáltatásokat, amelyek nagyszerű értéket nyújtanak, és végigvezetünk a letöltés és élvezetükhöz szükséges lépéseken.

Melyik ingyenes TV-streamelési szolgáltatás emelkedik ki a legjobban az összességében?

Több ingyenes TV-streamelési szolgáltatás felfedezése ésszerű lépés. Végül is, bármikor váltogathatsz közöttük költség nélkül. Azonban, ha csak egyet választhatnánk, akkor a Tubi lenne az első választásunk.

A Fox tulajdonában lévő Tubi könnyen használható felülettel és lenyűgöző keresleti könyvtárral büszkélkedhet. A platformhoz a következő évben népszerű DC filmek hozzáadása jelentős bónusz.

ADVERTISEMENT

Más ajánlott legjobb TV-streaming szolgáltatások

Ne korlátozd magad csak egy lehetőségre. A Pluto TV lehet a tökéletes választás számodra, különösen, ha szereted a csatornák között válogatni.

Bár a ingyenes streaming TV-nek megvannak az előnyei, fontos megjegyezni, hogy a reklámok gyakran az ingyenes szórakoztatás ára. A legtöbb ingyenes szolgáltatás régebbi sorozatokat és filmeket mutat be, hasonlóan az alap kábelcsatornák ismétléseihez.

Most közelebbről is megnézhetjük, miért gondoljuk, hogy a Tubi a legjobb, valamint más jogi módok, hogy kielégítsük TV-sóvárgásod.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

A Tubi TV kiemelkedik a szabad filmek széles kínálatával, mellettük egyre bővülő TV-műsorok és élő csatornák gyűjteményével.

Az akcióba belecsöppenhetsz egy fiók nélkül is, bár a létrehozása lehetővé teszi a kedvencek jelölését és az elkezdett tartalom folytatását különböző eszközökön.

Széles körű élő kínálatok

A platform kiemelkedik az élő adásokkal, amelyekben megtalálható a keverékben a helyi és nemzeti híradók, sportesemények, időjárásfrissítések és szórakoztató csatornák.

A TV-műsorok világában olyan népszerű valóságshow-kat találsz, mint a Konyhafőnök és a Táncos anyukák, valamint egyedi választásokat, mint az ausztrál dráma McLeod lányai.

Elkövetkező DC filmek 

Izgalmasan, a Tubi bejelentette, hogy 2024-ben elérhetővé válnak a DC filmek, mint például a Batman és a Fekete Ádám kérésre.

On-Demand TV Series and Originals

Tubi megkönnyíti a cím szerinti keresést, hálózat szerint vagy műfaj szerint azoknak, akik on-demand TV sorozatokat keresnek, különleges részleggel a Tubi Kids részére.

Bár nem minden sorozat rendelkezik teljes évadokkal, számos érdekes találat közé tartozik a Hannibal, Columbo és a Degrassi: A következő generáció 14 évada.

Emellett a platformon megtalálhatóak a Tubi sajátgyártású sorozatai és a John Wick vagy a 2001: Űrodüsszeia című blokkberek is.

Pluto TV

A Pluto TV figyelemre méltó azért, mert egyedi keveréket kínál több mint 250 élő csatornából és hatalmas kínálatot on-demand filmekből, mindez ingyen.

A platform különféle csatornákat kínál, köztük BBC Food, CSI, Star Trek és CBS News.

Mint a Paramount által birtokolt márka, a Pluto TV tartalmaz olyan népszerű sorozatok epizódjait is, mint a Criminal Minds és a Survivor.

Élő csatornák és On-Demand tartalmak

A Pluto TV lenyűgöző választékát kínálja az élő csatornáknak, kategóriákba rendezve, mint a hírek, reality, sport, komédia és filmek, rácsos formátumban.

Ezenkívül az on-demand TV tartalmak jól szervezettek műfajokra bontva, mint a dráma, szitkomok, bűnügyek, akció, sci-fi és még több más.

Bár az on-demand tartalmak elrendezése talán nem annyira kidolgozott, mint az élő csatornáké, széles skáláját kínálja a műfajoknak.

Felhasználói élmény korlátai

Egy megjegyzendő korlát az, hogy a Pluto TV nézése közben nem lehet szüneteltetni az adást; az egyetlen lehetőség a hang kikapcsolása.

Roku Channel

A Roku Channel egy kiegészítő streaming szolgáltatás, amelyet főként a Roku streaming eszközök és TV-k tulajdonosainak szán.

Ennek ellenére elérhető a Roku mobilalkalmazásain keresztül és online is, kiterjesztve ezzel hatókörét.

Élő és Előre Rögzített Tartalmak

A Roku Channel több mint 350 élő csatornával rendelkezik, amelyek között megtalálható egy csatornavezérlő és változatos kínálatú előre rögzített tartalom is. 

Az élő csatornák között megtalálhatók hírek és életmódműsorok, míg az előre rögzített tartalmak között olyan Roku eredetik is szerepelnek, mint a “Weird Al Yankovic” életrajzi film, a valóságshow-k, mint a “Becsületvédők” és a “Konyhai Rémálmok,” valamint olyan népszerű sorozatok, mint a “2 Törött lány” és a “House.” 

Az anime rajongók élhetik mind az élő, mind az előre rögzített tartalmak nyújtotta lehetőségeket, és a bűnügyi sorozatok kedvelőinek is számos választási lehetőség áll rendelkezésre.

További funkciók és lehetőségek

Bár nem minden tévésorozat teljes, például a “Bűbájos boszi” is hiányzik, azonban rengeteg tartalom áll rendelkezésre felfedezésre, ideértve egy gyerekeknek szánt szekciót is.

A klasszikus filmek kedvelői olyan címeket találnak, mint például az “Az élet csodaszép” és az “E.T. a földönkívüli”.

A prémium tartalmak iránt érdeklődők számára előfizetések elérhetőek olyan szolgáltatásokhoz, mint például az HBO, hasonlóan a Prime Video csatornákhoz vagy az Apple TV alkalmazás által kínált lehetőségekhez.

Freevee

Freevee, korábban ismert IMDb TV-ként, egy hirdetés-támogatott streaming szolgáltatás, amelyet az Amazon kínál. Számos TV-műsort és filmet, Freevee saját gyártású sorozatokat és egy választékot kínál 24/7 élő csatornákkal.

Bővülő Tartalomkönyvtár

Kezdetben a filmek online streamelésére összpontosítva a Freevee jelentősen bővítette tartalomkönyvtárát, hogy számos tévéműsort is magában foglaljon. Élvezheted a Ted című népszerű filmeket, a Leverage sorozatot, és mind az 11 évadot a The X-Files sorozatból.

További címek és eredetik

Más kiemelkedő címek a Freevee platformon: a “MacGyver” újraélesztett változata, a “Született feleségek”, a “Good Times”, a Freevee eredeti sorozata, a “Jury Duty”, valamint kilenc évada a “Kis ház a prérin” című sorozatnak Michael Landon főszereplésével.

Prime Video Originals

Emellett a Freevee teljes évadokat kínál Prime Video eredeti sorozatokból, mint például a “Homecoming” és az “Upload,” valamint olyan filmekből, mint a “The Vast of Night,” ingyenes streaminggel reklámokkal.

A Sling Freestream

A Sling Freestream, a korábbi Sling Free javított változata, a Sling TV ingyenes streaming szolgáltatása.

Büszkélkedhet egy lenyűgöző gyűjteménnyel, amelyben több mint 40,000 különféle videót találhatunk, beleértve TV műsorokat és filmeket, valamint több mint 400 élő TV-csatornát kínál.

Tartalom Választék

A szolgáltatás széles körű tartalmat kínál, különböző érdeklődési köröket kiszolgálva. A nézők élő híreket, sporteseményeket, szórakoztatást és gyermekműsorokat élvezhetnek.

A programok között szerepel az ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit és a Barstool Sports csatornák.

Emellett az igény szerint választható tartalmak között szerepelnek olyan népszerű címek, mint a Ryan’s World, Kim Convenience és a Goonies.

Használói Élmény

A Sling Freestream egyik előnye, hogy nézhető fiók létrehozása nélkül.

Azonban a regisztráció segíti az élmény növelését, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyre szabják a tartalmat, létrehozzanak profilokat és bevezessék a szülői felügyeletet.

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, pletykák keringenek arról, hogy a fióktulajdonosok hamarosan hozzáférést kaphatnak egy ingyenes DVR szolgáltatáshoz.

Elérhetőség

A Sling Freestream könnyen elérhető egy webböngészőn keresztül vagy a Sling alkalmazáson.

Fontos, hogy a szolgáltatás nem igényel fizetési információkat, így vonzó lehetőség azok számára, akik széles körű TV-tartalmakat keresnek pénzügyi kötelezettség nélkül.

Fontos szempontok a ingyenes mobil TV alkalmazásokhoz

Íme néhány szempont, amit érdemes tudnod az alkalmazások telepítése/letöltése előtt:

 • Válassz sokféle lehetőség közül: Mivel mindezek az alkalmazások ingyenesek, érdemes kipróbálni többet, hogy megtaláld azokat, amelyek megfelelnek az igényeidnek. Keresd meg azt a specifikus filmet vagy show-t, hogy látható-e valamelyik ingyenes platformon.
 • Válassz nézői stílust: Az ingyenes streaming szolgáltatások általában kínálnak on-demand tartalmakat és élő csatornákat is, bár nem mindig. Lehet, hogy inkább a Pluto TV-t részesíted előnyben csatornák böngészéséhez, és a Sling Freestream-et az on-demand tartalmakhoz, vagy fordítva. Fontold meg, hogy milyen ingyenes TV szolgáltatást keresel, és mi érhető el.
 • Hirdetések túlterhelése: Számíts hirdetésekre a legtöbb ingyenes TV szolgáltatás esetében. Ez azért van, hogy ingyen kínálhassanak tartalmakat. Ha a hirdetések meghiúsítják az élményedet, akkor érdemes maradnod a fizetős előfizetéseknél, mint például a Netflix és a Max.
 • Családbaráti tartalom: Ha gyermekbarát opciókat keresel, győződj meg róla, hogy az ingyenes szolgáltatás ezt kínálja. Emellett figyelj a hirdetésekre is. A Hoopla, amely elérhető néhány könyvtárban, hirdetésmentes választás lehet, amit érdemes figyelembe venni.

Hogyan tölthetők le és telepíthetők ingyenes mobil TV alkalmazások általános lépései

Az élő TV-s műsorok nézése mobil eszközön sosem volt ennyire könnyű, köszönhetően a számos ingyenes TV alkalmazásnak, amelyek elérhetőek.

Ezek az alkalmazások kényelmes módot kínálnak a különböző tartalmakhoz való hozzáférésre, beleértve a híreket, sporteseményeket, filmeket és még sok mást, mindezt az Ön tenyerében.

Az induláshoz kövesse ezeket az általános lépéseket:

 1. Válassza ki az alkalmazást: Kutasson és válasszon egy olyan ingyenes TV alkalmazást, amely megfelel az igényeinek. Népszerű lehetőségek közé tartozik a Pluto TV, a Sling Freestream és a Hoopla.
 2. Töltse le az alkalmazást: Látogasson el a mobil eszközén az alkalmazás áruházába (Google Play Áruház Androidra vagy App Store iOS-re) és keresse meg a kiválasztott alkalmazást. Érintse meg a “Letöltés” vagy a “Telepítés” gombot a folyamat elindításához.
 3. Nyissa meg az alkalmazást: Miután az alkalmazás telepítve van, nyissa meg az ikonjával a kezdőképernyőn vagy az alkalmazástartóban.
 4. Regisztráljon vagy jelentkezzen be: Néhány alkalmazás lehet, hogy regisztrációt vagy bejelentkezést kér. Kövesse az utasításokat a regisztrációhoz vagy adja meg a meglévő belépési adatait.
 5. Ismerje meg a tartalmat: Böngéssze az alkalmazás élő csatornáinak, az igény szerinti műsoroknak és filmeknek a katalógusát. Ha valami konkrétat keres, használja a keresési funkciót.
 6. Testreszabás a beállítások szerint: Állítsa be a beállításokat, mint például a videóminőség, az értesítések és a szülői ellenőrzők, az igényeinek megfelelően.
 7. Kezdje a nézést: Válassza ki a csatornát vagy a tartalmat, és kezdjen el közvetíteni. Élvezze az ingyenes TV-s műsorok nézését mobil eszközén!

Összefoglalás

A mobil TV világának magába foglalása számos szórakozási lehetőséget nyit meg az úton lévők számára.

A megfelelő alkalmazás és stabil internetkapcsolat segítségével mobil eszközét hordozható televízióvá alakíthatja, lehetővé téve számára, hogy bármikor, bárhol élő adásokat nézzen.

Mélyedjen el a mobil TV kényelmébe, és soha ne maradjon le kedvenc élő show-jairól ismét.

Olvasás más nyelven