Gledajte besplatno televiziju uživo na mobilnom uređaju – Saznajte više

Mnogi pojedinci smatraju proces pretplate na streaming usluge i skupim i nezgodnim, što ih navodi da traže povoljnije ili čak besplatne alternative.

No s toliko aplikacija i platformi dostupnih, koje biste trebali odabrati?

ADVERTISEMENT

U ovom članku ćemo otkriti najbolje streaming usluge koje nude odličnu vrijednost i voditi vas kroz korake za preuzimanje i uživanje u njima.

Koja besplatna usluga streaminga TV programa se ističe kao najbolja opcija?

Istraživanje različitih besplatnih usluga streaminga TV programa je pametan potez. Na kraju krajeva, možete ih mijenjati koliko god želite bez potrošnje novca. Međutim, ako bismo morali odabrati samo jednu, Tubi bi bio naš prvi izbor.

Vlasništvo Foxa, Tubi se ističe po jednostavnom sučelju i impresivnoj biblioteci na zahtjev. Dodatak popularnih DC filmova na platformu sljedeće godine predstavlja značajni bonus.

ADVERTISEMENT

Preporučujemo druge najbolje usluge streamanja TV sadržaja

Ipak, nemojte se ograničiti samo na jednu opciju. Pluto TV bi mogao biti savršen izbor za vas, posebno ako uživate u prelistavanju kanala.

Iako besplatno streamanje TV-a ima svoje prednosti, važno je zapamtiti da su reklame često zamjena za besplatan zabavni sadržaj. Većina besplatnih usluga sadrži starije emisije i filmove, slično reprizama osnovnih kabelskih programa.

Ovdje je detaljan pogled na to zašto smatramo da je Tubi najbolji, zajedno s drugim legalnim načinima zadovoljenja vaših televizijskih potreba.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

Tubi TV se ističe pružajući široku paletu besplatnih filmova uz sve veću kolekciju TV emisija i live kanala.

Možete odmah zaroniti u akciju bez korisničkog računa, iako je stvaranje istog omogućuje vam označiti favorite i nastaviti gledati na različitim uređajima s mjesta gdje ste stali.

Raznolika ponuda uživo

Platforma se ističe svojim uživo programima koji obuhvaćaju mješavinu nacionalnih i lokalnih vijesti, sportskih događaja, vremenskih ažuriranja i zabavnih kanala.

U domeni TV emisija, pronaći ćete popularne reality serije poput Hell’s Kitchen i Dance Moms, kao i jedinstvene odabire poput australske drame McLeod’s Daughters.

Nadolazeći DC filmovi

Oduševljavajuće, Tubi je najavio skorašnju dostupnost DC filmova poput The Batman i Black Adam na zahtjev 2024. godine.

TV serije na zahtjev i originalni sadržaj

Tubi olakšava pretragu po naslovu, programu ili žanru za one koji traže TV serije na zahtjev, s posebnim odjeljkom za Tubi Kids.

Iako svaka serija ne nudi kompletne sezone, primjetna izdanja uključuju Hannibala, Columba i 14 sezona Degrassija: Nova Generacija.

Osim toga, platforma nudi izbor Tubi originalnih serija i blokbastera poput John Wicka i 2001: Prostorna odiseja.

Pluto TV

Pluto TV je primjetan po tome što nudi jedinstvenu kombinaciju preko 250 live kanala i veliki izbor filmova na zahtjev, sve besplatno.

Platforma uključuje različite kanale, uključujući BBC Food, CSI, Star Trek i CBS News. 

Kao Paramountov brand, Pluto TV također nudi epizode popularnih serija poput Criminal Minds i Survivor.

Live kanali i Video na zahtjev

Pluto TV nudi impresivan niz live kanala, organiziranih po kategorijama poput vijesti, reality emisija, sporta, komedije i filmova, prikazanih u rešetkastom formatu. 

Dodatno, TV sadržaj na zahtjev je dobro organiziran po žanrovima poput drame, sitkoma, krimi, akcije, znanstvene fantastike i još mnogo toga. 

Iako izgled za video na zahtjev možda nije tako dotjeran kao za live kanale, nudi širok raspon žanrova.

Ograničenja korisničkog iskustva

Jedno primjetno ograničenje Pluto TV-a jest da tijekom gledanja uživo emitiranja ne možete pauzirati sadržaj; jedina opcija je isključiti zvuk.

Roku kanal

Roku kanal besplatan je streaming servis namijenjen prvenstveno vlasnicima Roku uređaja za streaming i televizora.

Unatoč tome, omogućen je i putem Roku mobilnih aplikacija i online, proširujući svoj doseg.

Live and On-Demand Content

Pružajući preko 350 live kanala, Roku Channel se ponosi vodičem kanala i raznolikim izborom on-demand sadržaja.

Live kanali uključuju vijesti i programiranje za stil života, dok on-demand sadržaj obuhvaća Roku originalne serije poput biografskog filma o “Weird Al Yankovicu”, reality emisije poput “Hoarders” i “Kitchen Nightmares”, te popularne serije poput “2 Broke Girls” i “House”.

Ljubitelji animea mogu uživati ​​u live i on-demand sadržaju, a zaljubljenici u kriminalističke emisije imaju raznolike mogućnosti.

Dodatne značajke i opcije

Unatoč tome što nije svaka TV serija dovršena, s “Bewitched” kao jednim primjerom, postoji obilje sadržaja za istraživanje, uključujući odjeljak posvećen djeci. 

Ljubitelji klasičnih filmova će pronaći naslove poput “It’s a Wonderful Life” i “E.T. the Extra-Terrestrial.” 

Za one koji su zainteresirani za premijum sadržaj, dostupne su pretplate na usluge poput HBO-a, slično kao opcije koje se nude putem kanala Prime Video ili aplikacije Apple TV.

Freevee

Freevee, ranije poznat kao IMDb TV, je streaming usluga podržana oglasima koju nudi Amazon. Sadrži širok izbor TV emisija i filmova, originalne sadržaje Freevee-a i izbor 24/7 live kanala.

Proširenje knjižnice sadržaja

Počevši s fokusom na streaming filmova, Freevee je značajno proširio svoju knjižnicu sadržaja kako bi uključio mnoštvo TV emisija. Možete uživati u popularnim filmovima poput “Ted,” serijama kao što su “Leverage,” te svih 11 sezona “X-Filesa.”

Dodatni naslovi i originali

Ostali značajni naslovi na Freevee uključuju “MacGyver” remake, “Čistačica” (”Desperate Housewives”), “Dobra vremena” (”Good Times”), Freevee originalnu seriju “Porota” (”Jury Duty”) te devet sezona serije “Mala kuća u preriji” u kojoj glumi Michael Landon.

Originali na Prime Video platformi

Dodatno, Freevee nudi kompletne sezone originalnih serija na Prime Video platformi kao što su “Homecoming” i “Upload,” te filmove poput “The Vast of Night,” dostupne za besplatno gledanje s reklamama.

Sling Freestream

Sling Freestream, poboljšana verzija bivšeg Sling Free-a, je besplatna usluga streaminga televizije Sling TV-a.

Pohvaljuje se impresivnom kolekcijom od preko 40,000 naslova na zahtjev, uključujući TV emisije i filmove, te omogućava pristup više od 400 kanala uživo.

Raznovrsnost sadržaja

Usluga nudi raznolik spektar sadržaja koji zadovoljava različite interese. Gledatelji mogu uživati u prijenosima uživo, sportskim događanjima, zabavnom programu i dječjim emisijama. 

Istaknuti kanali uključuju ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit i Barstool Sports. 

Osim toga, odabir na zahtjev uključuje popularne naslove poput Ryan’s World, Kim’s Convenience i The Goonies.

Korisničko iskustvo

Jedna od prednosti Sling Freestreama je mogućnost gledanja bez stvaranja računa.

Iako, registracija poboljšava doživljaj gledanja omogućavajući korisnicima personalizaciju sadržaja, postavljanje profila i implementaciju roditeljskih kontrola.

Iako nije službeno potvrđeno, postoje glasine da bi vlasnici računa uskoro mogli dobiti pristup besplatnoj usluzi DVR snimača.

Pristupačnost

Sling Freestream je lako dostupan putem web preglednika ili Sling aplikacije. 

Bitno je napomenuti da za korištenje usluge nije potrebna informacija o plaćanju, što ga čini atraktivnom opcijom za one koji žele širok spektar TV sadržaja bez financijske obveze.

Važne stvari koje trebate uzeti u obzir kod besplatnih mobilnih TV aplikacija

Ovdje su neke važne stvari koje morate znati prije nego što instalirate/preuzmete navedene aplikacije: