Katso suoraa televisiota ilmaiseksi mobiililaitteellasi – Lue lisää

Monet yksilöt kokevat tilaamisprosessin suoratoistopalveluihin sekä vaivalloiseksi että kalliiksi, mikä saa heidät etsimään edullisempia tai jopa ilmaisia vaihtoehtoja.
Mutta kun niin monia sovelluksia ja alustoja on saatavilla, mitä sinun kannattaa valita?
Tässä artikkelissa paljastamme parhaat suoratoistopalvelut, jotka tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, ja opastamme sinut lataamaan ja nauttimaan niistä.

Millainen ilmainen TV-suoratoistopalvelu erottuu parhaimpana kokonaisuutena?

Erilaisten ilmaisten TV-suoratoistopalveluiden tutkiminen on fiksu veto. Voit vaihtaa niiden välillä niin usein kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee käyttää penniäkään. Jos meidän pitäisi kuitenkin valita vain yksi, Tubi olisi ykkösvalintamme.

ADVERTISEMENT

Foxin omistama Tubi ylpeilee helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ja vaikuttavalla video-on-demand -kirjastolla. Suositut DC-elokuvat lisätään alustalle ensi vuonna, mikä on merkittävä bonus.

Suosittelemme muita parhaita TV-palveluita

Kuitenkaan älä rajoita itseäsi vain yhteen vaihtoehtoon. Pluto TV voi olla täydellinen valinta sinulle, erityisesti jos nautit kanavia selailemisesta.

Vaikka ilmaisilla suoratoistopalveluilla on etunsa, on tärkeää muistaa, että mainokset ovat usein vastineena ilmaiselle viihteelle. Useimmat ilmaiset palvelut tarjoavat vanhempia sarjoja ja elokuvia, samanlaisia kuin peruskaapelikanavien uusinnat.

ADVERTISEMENT

Tässä tarkempi katsaus siihen, miksi uskomme Tubin olevan paras vaihtoehto, yhdessä muiden laillisten tapojen kanssa tyydyttää TV-himosi.

Tubi TV

Tubi TV erottuu tarjoamalla laajan valikoiman ilmaisia elokuvia yhdessä laajenevan TV-sarjojen ja suorien kanavien kokoelman kanssa.

Voit hypätä suoraan toimintaan ilman tiliä, mutta tilin luominen mahdollistaa suosikkien kirjanmerkkien luomisen ja siitä jatkamisen eri laitteilla.

ADVERTISEMENT

Erikoistuneet live-sisällöt 

Alusta loistaa live-sisällöillään, tarjoten sekoituksen kansallisia ja paikallisia uutisvirtaa, urheilutapahtumia, sääpäivityksiä ja viihdekanavia.

TV-ohjelmien maailmassa löydät suosittuja realitysarjoja kuten Hell’s Kitchen ja Dance Moms, sekä ainutlaatuisia valintoja kuten Australian draamasarja McLeod’s Daughters.

Tulevat DC-elokuvat 

Mielenkiintoisesti Tubi on ilmoittanut DC-elokuvien, kuten The Batman ja Black Adam, tulevasta saatavuudesta vuonna 2024 tilattavaksi.

On-Demand TV -sarjat ja alkuperäistuotannot

Tubi tekee helppoa etsiä nimellä, verkolla tai tyylilajilla niitä, jotka etsivät TV-sarjoja välittömästi katsottavaksi, erityinen osio Tubi Kids -palvelua varten.

Vaikka kaikki sarjat eivät tarjoa kokonaisia kausia, maininnan arvoisia löytöjä ovat Hannibal, Columbo ja 14 kautta Degrassi: The Next Generation -sarjaa.

Lisäksi alustalla on valikoima Tubi-alkuperäissarjoja ja blockbuster-elokuvia, kuten John Wick ja 2001: Avaruusseikkailu.

Pluto TV

Pluto TV tunnetaan siitä, että se tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman yli 250 suoraa kanavaa ja laajan valikoiman tilausvideopalveluelokuvia – kaikki täysin ilmaiseksi.

Alusta tarjoaa monipuolisen valikoiman kanavia, kuten BBC Food, CSI, Star Trek ja CBS News.

Pluto TV on Paramountin omistama brändi, johon kuuluvat myös suosittujen sarjojen, kuten Criminal Minds ja Survivor, jaksot.

Live-kanavat ja tilausvideot

Pluto TV tarjoaa vaikuttavan valikoiman live-kanavia, jotka on jaoteltu kategorioihin, kuten uutiset, reality, urheilu, komedia ja elokuvat, esitettyinä ruudukkomuodossa.

Lisäksi tilausvideot on hyvin jaoteltu genreihin, kuten draama, tilannekomediat, rikos, toiminta, sci-fi ja muut.

Vaikka tilausvideoiden ulkoasu ei ehkä ole yhtä viimeistelty kuin live-kanavien, se tarjoaa laajan valikoiman genrejä.

Käyttäjäkokemuksen rajoitukset

Yksi huomionarvoinen rajoitus Pluto TV:ssä on se, että katsellessasi suoraa lähetystä et voi pysäyttää sisältöä; ainoa vaihtoehto on vaimentaa se.

Roku-kanava

Roku-kanava on ilmainen suoratoistopalvelu, joka on suunnattu pääasiassa Roku-suoratoistolaitteiden ja televisioiden omistajille. 

Siitä huolimatta se on saatavilla myös Rokun mobiilisovellusten ja verkon kautta, laajentaen siten käyttäjäkuntaansa.

Suorat ja tilausvideot

Roku-kanavalla on yli 350 suoraa kanavaa, jotka tarjoavat kanavahaun ja monipuolisen valikoiman tilausvideoita.

Suorat kanavat sisältävät uutis- ja lifestyle-ohjelmia, kun taas tilausvideoiden valikoimassa on Roku-alkuperäissarjoja kuten “Weird Al Yankovicin” elämäkerta, realitysarjoja kuten “Hortoilijat” ja “Kauhukeittiö”, sekä suosikkisarjoja kuten “2 hullua tyttöä” ja “House.”

Anime-fanit voivat nauttia sekä suorasta että tilausvideoiden sisällöstä, ja rikosohjelmien harrastajilla on monia vaihtoehtoja.

Lisäominaisuudet ja vaihtoehdot

Vaikka jokainen TV-sarja ei ole täydellinen, esimerkkinä mainittakoon “Lumottu”, tarjolla on runsaasti sisältöä tutkittavaksi, mukaan lukien oma osio lapsille.

Klassikkoleffojen ystävät löytävät elokuvia kuten “Se on ihmeellinen elämä” ja “E.T. – Maaliskuu-ukkeli”.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita premium-sisällöstä, voivat tilata palveluja kuten HBO, samankaltaisia vaihtoehtoja tarjoavien Prime Video -kanavien tai Apple TV -sovelluksen kautta.

Freevee

Freevee, entiseltä nimeltään IMDb TV, on Amazonin tarjoama mainostettu suoratoistopalvelu. Siinä on laaja valikoima TV-sarjoja ja elokuvia, Freeveen omia tuotantoja sekä valikoima 24/7-lähetyksiä.

Sisällön laajentunut kirjasto

Alun perin elokuva-striimaukseen keskittynyt Freevee on merkittävästi laajentanut sisältökirjastoaan sisältäen runsaasti TV-ohjelmia. Voit nauttia suosituista elokuvista kuten “Ted”, sarjoista kuten “Leverage” ja kaikista 11 tuotantokaudelta TV-sarjasta “The X-Files”.

Lisää nimikkeitä ja alkuperäisiä tuotantoja

Muita huomionarvoisia nimikkeitä Freeveessa ovat “MacGyver” uusintaversio, “Desperate Housewives”, “Hyvää aikaa”, Freeveen alkuperäinen tuotanto “Valamiesten herroja,” sekä yhdeksän kautta sarjasta “Pieni talo preerialla,” jossa pääosaa esittää Michael Landon.

Prime Video Originals

Lisäksi Freevee tarjoaa täydelliset kaudet Prime Video -alkuperäissarjoista kuten “Homecoming” ja “Upload”, sekä elokuvia kuten “The Vast of Night”, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi katsottaviksi mainosten kera.

Sling Freestream

Sling Freestream, entinen Sling Free -palvelun paranneltu versio, on Sling TV:n ilmainen suoratoistopalvelu.

Palvelussa on vaikuttava valikoima yli 40 000 tilausvideota, mukaan lukien tv-sarjoja ja elokuvia, ja se tarjoaa pääsyn yli 400 suoralähetyskanavaan.

Sisällön monipuolisuus

Palvelu tarjoaa monipuolisen valikoiman sisältöjä eri kiinnostuksen kohteisiin. Katsojat voivat nauttia suorista uutisista, urheilusta, viihteestä ja lasten ohjelmista.

Esillä oleviin kanaviin kuuluvat ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit ja Barstool Sports.

Lisäksi valikoimassa on kysyttyjä nimikkeitä, kuten Ryan’s World, Kim’s Convenience ja The Goonies.

Käyttäjäkokemus

Yksi Sling Freestreamin eduista on mahdollisuus katsella sisältöä ilman tilin luomista.

Rekisteröityminen kuitenkin parantaa katselukokemusta antamalla käyttäjille mahdollisuuden personoida sisältöä, luoda profiileja ja asettaa vanhempainhallintaa.

Vaikka asiaa ei virallisesti ole vahvistettu, on huhuja siitä, että tilin haltijat saattavat pian saada käyttöönsä ilmaisen DVR-palvelun.

Saavutettavuus

Sling Freestream on helposti saavutettavissa verkkoselaimen tai Sling-sovelluksen kautta.

Palvelu ei vaadi maksutietoja, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät laajaa valikoimaa TV-sisältöjä ilman taloudellista sitoumusta.

Avainhuomioita ilmaisille mobiili-tv-sovelluksille

Alla on joitakin huomioitavia seikkoja, jotka sinun tulee tietää ennen kuin asennat/lataat yllä mainitut sovellukset:

 • Diversifioi Valintasi: Koska kaikki nämä sovellukset ovat ilmaisia, on voittovoitto testata useampaa ja löytää ne, jotka sopivat mieltymyksiisi. Voit myös yrittää etsiä tiettyä elokuvaa tai ohjelmaa selvittääksesi, onko se saatavilla mistään ilmaisista alustoista.
 • Valitse Katselutyylisi: Ilmaisissa suoratoistopalveluissa on yleensä tarjolla sekä tilausvideoita että suoria kanavia, vaikka ei aina. Saatat pitää Pluto TV:stä kanavasurffailuun ja Sling Freestream -palvelusta tilausvideoiden katseluun, tai päinvastoin. Harkitse mitä etsit ilmaiselta tv-palvelulta ja mitä on saatavilla.
 • Mainosten Tulva: Odota mainoksia useimpien ilmaisten tv-palveluiden kanssa. Niiden avulla ne voivat tarjota sisältöä ilman kustannuksia. Jos mainokset ovat sinulle ehdoton ei, saatat haluta pysyä maksullisten tilausten kuten Netflixin ja Maxin parissa.
 • Perheystävällinen Sisältö: Jos etsit lapsiystävällisiä vaihtoehtoja, varmista, että ilmainen palvelu on suunnattu myös heille. Ole myös tietoinen mainoksista. Hoopla, joka on saatavilla joistakin kirjastoista, on mainokseton vaihtoehto, joka kannattaa ottaa huomioon.

Yleiset vaiheet ilmaisten mobiilitelevisio-ohjelmien lataamiseen ja asentamiseen

Live-tv:n katsominen mobiililaitteellasi ei ole koskaan ollut helpompaa, kiitos lukuisien ilmaisten tv-ohjelmien tarjonnan. 

Nämä sovellukset tarjoavat kätevän tavan saada laajan valikoiman sisältöä, mukaan lukien uutisia, urheilua, elokuvia ja paljon muuta, kaikki kätesi ulottuvilla. 

Aloittaaksesi, seuraa näitä yleisiä vaiheita:

 1. Valitse sovelluksesi: Etsi ja valitse sinulle sopiva ilmainen tv-sovellus. Suosittuja vaihtoehtoja ovat Pluto TV, Sling Freestream ja Hoopla.
 2. Lataa sovellus: Siirry mobiililaitteesi sovelluskauppaan (Google Play Kauppa Androidille tai App Store iOS:lle) ja etsi valittu sovellus. Napauta “Lataa”- tai “Asenna”-painiketta aloittaaksesi prosessin.
 3. Avaa sovellus: Kun sovellus on asennettu, avaa se napauttamalla sen kuvaketta aloitusnäytölläsi tai sovelluslaatikossa.
 4. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään: Jotkin sovellukset saattavat vaatia tilin luomista tai sisäänkirjautumista. Noudata ohjeita rekisteröityäksesi tai syöttääksesi olemassa olevat tunnuksesi.
 5. Tutki sisältöä: Selaa sovelluksen valikoimaa live-kanavia, tilausvideoita ja elokuvia. Käytä hakutoimintoa, jos etsit jotain tiettyä.
 6. Mukauta asetuksia: Säädä asetuksia, kuten videon laatua, ilmoituksia ja lapsilukkoja mieltymystesi mukaan.
 7. Aloita katselu: Valitse kanava tai sisältö ja aloita striimaus. Nauti ilmaisen live-tv:n katsomisesta mobiililaitteellasi!

Johtopäätös

Matkapuhelimen TV-maailmaan astuminen avaa mahdollisuuksia viihteeseen liikkeellä ollessa.

Oikean sovelluksen ja vakaan internet-yhteyden avulla voit muuntaa matkapuhelimesi kannettavaksi televisioksi, mikä mahdollistaa live-lähetysten katselun milloin ja missä tahansa.

Sukella matkapuhelimen TV:n helppouteen etkä koskaan enää missaa suosikkilivesarjojasi.

Lue toisella kielellä