Гледайте телевизия на живо безплатно на мобилно устройство – Научете повече

Мнозина хора намират процеса на абониране за поточни услуги за гледане на филми и сериали за трудоемъм и скъп, което ги накара да търсят по-достъпни или дори безплатни алтернативи.

Но с толкова много приложения и платформи на разположение, което трябва да изберете?

ADVERTISEMENT

В тази статия ще разкрием най-добрите поточни услуги , които предлагат отлична стойност и ще ви насочим как да ги изтеглите и се насладите на гледането им.

Кой безплатен поточен телевизионен сервиз се изделя като най-добрият общо взето?

Изследването на различни безплатни поточни телевизионни услуги е разумен ход. В крайна сметка можете да превключвате между тях толкова често, колкото искате, без да харчите пари. Въпреки това, ако трябваше да изберем само една, Tubi би бил нашият първи избор.

Притежаван от Fox, Tubi се откроява с лесния за използване интерфейс и впечатляващата си библиотека на заявки. Добавянето на популярните филми на DC към платформата през следващата година е забележим бонус.

ADVERTISEMENT

Други най-добри услуги за поточно предаване на телевизия, които препоръчваме

В този смисъл, не се ограничавайте само до един избор. Pluto TV може да е перфектният избор за вас, особено ако обичате да превключвате канали.

Въпреки че безплатното поточно телевидение има своите предимства, важно е да помните, че обикновено рекламите са компромис за безплатното забавление. Повечето безплатни услуги предлагат по-стари предавания и филми, подобно на повторенията по основния кабелен телевизионен пакет.

Ето защо смятаме, че Tubi е най-добрият вариант, заедно с други законни начини да уталожите жаждата си за телевизия.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

Tubi TV изпъква с широка гама от безплатни филми, заедно с разширяваща се колекция от телевизионни предавания и на живо.

Можете да се потопите директно в действието без профил, но създаването на такъв ви позволява да поставяте отметки на любими и да продължите от там, където сте спрели, по различните устройства.

Разнообразни предложения на живо 

Платформата се отличава с разнообразието на предлаганите предавания на живо, включващи комбинация от национални и местни новинарски потоци, спортни събития, информация за времето и канали за забавление.

В областта на телевизионните предавания ще намерите популярни риалити сериали като Кухнята на дявола и Майките на танца, както и уникални избори като австралийския драматичен сериал Дъщерите на Маклеъд.

Предстоящи филми на DC 

С нетърпение Tubi обяви предстоящата наличност на филми на DC като The Batman и Black Adam по заявка през 2024 г.

Телевизионни сериали на заявка и оригинали

Tubi прави лесно търсенето по заглавие, мрежа или жанр за онези, които търсят сериали на заявка, със специален раздел за децата на Tubi.

Въпреки че не всеки сериал може да се похвали с пълни сезони, забележителни намират са Ханибал, Коломбо и 14 сезона на Деграси: Следващото поколение.

Освен това, платформата предлага избрани оригинални продукции на Tubi и блокбастър филми като Джон Уик и 2001: Космическа одисея.

Плато ТВ

Плато ТВ е забележително с предлагането на уникално съчетание от над 250 на живо канала и голям избор на филми по заявка, всичко безплатно.

Платформата предлага разнообразие от канали, като BBC Food, CSI, Star Trek и CBS News. 

Като марка на Paramount, Плато ТВ включва също епизоди на популярни предавания като Criminal Minds и Survivor.

На живо канали и съдържание по заявка

Pluto TV предлага впечатляващ набор от живи канали, организирани в категории като новини, реалити, спорт, комедия и филми, представени в сетий формат. 

Освен това, съдържанието по заявка на телевизията е добре организирано в жанрове като драма, ситкоми, криминални, екшън, научна фантастика и други. 

Въпреки че оформлението на съдържанието по заявка може да не е толкова изтънчено като на живите канали, то предлага голямо разнообразие от жанрове.

Ограничения на потребителското изживяване

Едно забележимо ограничение на Pluto TV е, че докато гледате на живо предаване, не можете да поставите на пауза съдържанието; единствената опция е да го заглушите.

Roku канал

Року каналът е безплатна поточна услуга, предназначена главно за собствениците на поточни устройства и телевизори на Roku. 

Въпреки това, той е достъпен и чрез мобилните приложения на Roku и онлайн, разширявайки своето покритие.

Съдържание на живо и по заявка

Предлагайки над 350 живи канала, Roku Channel се гордее с канален справочник и разнообразен избор на съдържание по заявка. 

Живите канали включват новинарски и лифестайл програми, докато съдържанието по заявка включва оригинали на Roku като биографията на “Уиърд Ал Янкович”, риалити шоута като “Амандаќи” и “Кошмари на кухнята”, както и популярни сериали като “2 Момичета без грош” и “Къща”. 

Любителите на анимета могат да се насладят на живо и на съдържание по заявка, а любителите на криминални шоута имат разнообразни опции.

Допълнителни функции и опции

Въпреки че не всички телевизионни сериали са завършени, като “Омагьосаната” е един пример, има изобилие от съдържание за изследване, включително секция, посветена на децата.

Любителите на класически филми ще намерят заглавия като “Чудесен живот” и “И.Т. извънземното”.

За тези, които се интересуват от премиум съдържание, абонаментите за услуги като HBO са налични, подобно на предлаганите опции чрез канали на Prime Video или приложението Apple TV.

Freevee

Freevee, предишно известен като IMDb TV, представлява поточна услуга с реклами, предлагана от Amazon. Тя включва голям набор от телевизионни предавания и филми, оригинални продукции на Freevee и избрана гама от 24/7 на живо канали.

Разширяване на библиотеката със съдържание

Първоначално фокусиран върху поточно предаване на филми, Freevee значително разшири своята библиотека със съдържание, включваща мно

Допълнителни заглавия и оригинали

Други забележителни заглавия в Freevee включват римейка на ‘MacGyver’, ‘Отчаяни съпруги’, ‘Добрите времена’, оригинала на Freevee ‘Граждански дължности’ и девет сезона на ‘Малък дом на прерията’, с участието на Майкъл Ландън.

Оригинални продукции на Prime Video

Освен това, Freevee предлага цели сезони на оригинални сериали на Prime Video като “Homecoming” и “Upload”, както и филми като “The Vast of Night”, достъпни за безплатно гледане с реклами.

Sling Freestream

Sling Freestream, подобрена версия на предишния Sling Free, е безплатната поточна услуга на Sling TV.

Той разполага с впечатляваща колекция от над 40 000 заглавия по заявка, включително сериали и филми, и осигурява достъп до над 400 на живо телевизионни канала.

Разнообразие на съдържание

Услугата предлага разнообразие от съдържание, отговарящо на различни интереси. Зрителите могат да се насладят на новини на живо, спорт, забавление и детски програми.

Сред каналите са ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit и Barstool Sports.

Освен това, в подбора на искания съдържание се включват популярни заглавия като Ryan’s World, Kim’s Convenience и The Goonies.

Потребителски Опит

Едно от предимствата на Sling Freestream е възможността да гледате без създаване на акаунт.

Въпреки това, регистрацията подобрява преживяването на гледане, като позволява на потребителите да персонализират съдържанието, да настроят профили и да приложат родителски контрол. 

Въпреки че не е официално потвърдено, има слухове, че притежателите на акаунт скоро може да получат достъп до безплатна услуга за DVR записи.

Достъпност

Sling Freestream е лесен за достъп през уеб браузър или приложението Sling.

Важно е, че услугата не изисква никаква платежна информация, което я прави привлекателна за тези, които търсят разнообразно съдържание на телевизията без никакви финансови задължения.

Ключови аспекти за безплатни мобилни телевизионни приложения

По-долу са някои аспекти, които трябва да знаете, преди да инсталирате/изтеглите гореспоменатите приложения:

 • Разнообразете избора си: Тъй като всички тези приложения са безплатни, е печалба да изпробвате няколко и да намерите тези, които отговарят на вашите предпочитания. Можете също да опитате да търсите специфичен филм или предаване, за да видите дали се предлага в някои от безплатните платформи.
 • Изберете своя стил на гледане: Безплатните поточни услуги обикновено предлагат и съдържание по заявка, и на живо, въпреки че не винаги. Може би предпочитате Pluto TV за разглеждане на канали и Sling Freestream за поискване на съдържание, или обратното. Обмислете какво търсите в безплатна телевизионна услуга и какво е налично.
 • Пренаситеност с реклами: Очаквайте реклами с най-много от безплатните телевизионни услуги. Това е начинът им да предлагат съдържание безплатно. Ако рекламите за вас са причина за отказ, може би трябва да останете на платени абонаменти като Netflix и Max.
 • Семеен съдържание: Ако търсите опции, подходящи за децата, уверете се, че безплатната услуга отговаря на това. Също така, бъдете внимателни към рекламите. Hoopla, достъпна чрез някои библиотеки, е добър избор без реклами, който заслужава да се обмисли.

Общи стъпки за изтегляне и инсталиране на безплатни мобилни приложения за телевизия

Гледането на жива телевизия на вашия мобилен устройство никога не е било по-лесно, благодарение на множеството безплатни телевизионни приложения, налични.

Тези приложения предлагат удобен начин за достъп до широка гама съдържание, включително новини, спорт, филми и още, всичко от дланта на вашата ръка.

За да започнете, следвайте тези общи стъпки:

 1. Изберете вашето приложение: Изследвайте и изберете безплатно телевизионно приложение, което отговаря на вашите предпочитания. Популярни опции включват Pluto TV, Sling Freestream и Hoopla.
 2. Изтеглете приложението: Посетете магазина за приложения на вашия мобилен устройство (Google Play Store за Android или App Store за iOS) и потърсете избраното приложение. Докоснете бутона ‘Изтегляне’ или ‘Инсталиране’, за да започнете процеса.
 3. Отворете приложението: След като приложението е инсталирано, отворете го, като докоснете иконата му на началния си екран или в апликационното чекмедже.
 4. Регистрирайте се или Влезте в профила си: Някои приложения може да изискват да създадете акаунт или да влезете в профила си. Следвайте насоките, за да се регистрирате или въведете съществуващите си данни за вход.
 5. Разгледайте съдържанието: Разгледайте библиотеката на приложението с живи канали, предавания по заявка и филми. Използвайте функцията за търсене, ако търсите нещо конкретно.
 6. Персонализирайте настройките: Променете настройки като видео качество, известия и родителски контроли съгласно вашите предпочитания.
 7. Започнете да гледате: Изберете канал или съдържание и започнете да гледате на живо телевизия безплатно на вашето мобилно устройство!

Заключение

Залагането на света на мобилната телевизия отваря цяла вселена от възможности за забавление докато си на път.

С правилното приложение и стабилна интернет връзка можете да превърнете мобилното си устройство в преносима телевизия, която ви позволява да гледате на живо предавания по всяко време и навсякъде.

Насладете се на удобството на мобилната телевизия и никога не пропускайте любимите си предавания на живо отново.

Четете на друг език