Descoperiți cum să găsiți WiFi gratuit online

Uneori, s-ar putea să te afli într-o situație în care ai nevoie de acces la internet, mai ales atunci când călătorești. Utilizarea datelor mobile sau roaming-ului poate fi costisitoare și poate afecta bugetul tău.

S-ar putea să te întrebi cum poți găsi conexiuni Wi-Fi gratuite oriunde mergi. Din fericire, există o soluție. Aplicația WiFi Map este o unealtă fantastică pentru localizarea hotspoturilor Wi-Fi la nivel mondial și este complet gratuită.

ADVERTISEMENT

Această aplicație se asigură că poți rămâne conectat indiferent unde te afli. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre acestă aplicație incredibilă și cum să o instalezi pe dispozitivul tău mobil.

Prezentarea aplicației WiFi Map

WiFi Map este o aplicație mobilă populară care oferă acces la peste 150 milioane de hotspoturi WiFi din întreaga lume.

Prin utilizarea acestei aplicații, utilizatorii pot conecta gratuit la aceste hotspoturi și pot obține acces la parolele reale partajate de proprietarii rețelelor care fac parte din comunitatea WiFi Map.

ADVERTISEMENT

Acestă extensivă bază de date a fost dezvoltată prin contribuțiile utilizatorilor din întreaga lume și ale diferitelor afaceri. Aplicația este compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS.

Pentru cei care folosesc WiFi public, aplicația oferă o caracteristică de rețea privată virtuală (VPN) rapidă și sigură. Această VPN asigură siguranța dispozitivului dvs. prin criptarea traficului de internet și mascarea identității online. În consecință, vă protejează de potențiali hackeri care ar putea încerca să monitorizeze activitățile dvs. online și să vă fure informațiile personale.

Unul dintre aspectele cele mai lăudabile ale WiFi Map este cum încurajează un sentiment de comunitate. Utilizatorii aplicației sunt dispuși să-și împărtășească conexiunile WiFi cu ceilalți care au nevoie de acces la internet în apropierea lor.

ADVERTISEMENT

Istoria WiFi Map

Calatoria WiFi Map a inceput in 2012 cand Kenlo Group LTD, o companie israeliana, a vizionat o aplicatie care sa ofere acces gratuit la internet la nivel global.

Aceasta viziune a condus la o colaborare cu o echipa din Belarus, rezultand in crearea WiFi Map LLC de catre Denis Sklyarov, Igor Goldenberg, Dzmitry Plashchynski si Kirill Kudin.

Aplicatia a primit aprecieri ca un instrument de calatorie de top din partea diverselor surse media, cum ar fi CNN, Business Insider, Esquire si Travel Weekly.

Caracteristici cheie și funcționalități ale hărții WiFi

Harta WiFi funcționează prin scanarea împrejurimilor pentru rețele WiFi disponibile și localizarea acestor puncte fierbinți pe aplicația sa. Utilizați funcția hărții aplicației pentru a naviga către aceste puncte fierbinți folosind GPS-ul încorporat în dispozitivul dvs.

Fiind o aplicație bazată pe comunitate, utilizatorii au capacitatea de a contribui cu anumite conexiuni pentru ca alții să aibă acces. În mod obișnuit, punctele fierbinți WiFi publice din locuri precum restaurante, cafenele și alte locuri comerciale sunt, de asemenea, catalogate.

Mai mult, utilizatorii aplicației pot să-și împărtășească propriile conexiuni private pentru a-i ajuta pe alții din apropiere să se conecteze la internet.

În plus, aveți opțiunea de a distribui informații despre aceste puncte fierbinți WiFi prietenilor dvs. pe platforme de socializare precum Facebook, Instagram și Twitter. Acest lucru le permite să se conecteze rapid la aceste rețele fără a trebui să efectueze propriile căutări.

Caracteristici Bonus

Salvarea hartelor pentru utilizare offline este o caracteristică utilă, în special pentru călătorii frecvente care doresc să-și conserve utilizarea de date.

Cu acces offline, vei avea mereu harta disponibilă, chiar și fără o conexiune la internet. În plus, aplicația oferă o funcție de testare a vitezei. Aceasta vă permite să evaluați puterea unei conexiuni Wi-Fi, asigurându-vă că nu pierdeți timp pe rețele lente.

Testul de viteză este deosebit de util pentru activități care necesită o conexiune stabilă, cum ar fi descărcarea fișierelor sau streaming-ul de media.

De ce să faci upgrade la WiFi Map Pro

Pentru cei care caută o experiență îmbunătățită, versiunea Pro a WiFi Map oferă o soluție. Prin upgrade, nu numai că poți elimina reclamele intruzive, dar vei debloca și caracteristici exclusive pe care nu le găsești în versiunea de bază.

Această versiune premium oferă acces la hărți offline și servere VPN în diferite locații.

Mai mult, permite până la cinci conexiuni VPN simultane sub un singur cont, permițându-ți să conectezi mai multe dispozitive la internet prin intermediul aplicației, cu condiția să fie autentificate cu contul tău Pro.

Abonamentul anual pentru WiFi Map Pro este de 29,99 dolari, dar în prezent este disponibilă o ofertă pentru o perioadă limitată, care acordă o reducere de 20%, scăzând prețul la doar 23,99 dolari pe an.

Politica de confidențialitate

Când instalați orice aplicație, este important să înțelegeți datele colectate de dezvoltator. 

Politica de confidențialitate a WiFi Map LLC descrie tipurile de informații colectate de la utilizatori, inclusiv detalii precum adresele de email, profilele de rețele de socializare (Google, Facebook, etc.), intervalul de vârstă, țara, limba, fusul orar, producătorul și modelul dispozitivului, sistemul de operare, operatorul mobil și datele privind performanța rețelei mobile. 

Această politică acoperă, de asemenea, alte aplicații instalate pe dispozitivul dvs.

Obțineți eSIM de la WiFi Map

WiFi Map introduce o opțiune eSIM revoluționară, eliminând necesitatea serviciilor tradiționale Wi-Fi sau roaming.

Această soluție doar pentru date nu necesită un număr de telefon, fiind perfectă pentru persoanele călătoare care se îndreaptă către zone cu Wi-Fi limitat.

Pentru a activa, pur și simplu alegeți un plan de date, scanați codul QR furnizat și bucurați-vă de accesul instant la internet.

Planuri de date flexibile pentru fiecare călător

Selectați dintr-o varietate de planuri de 30 de zile, fiecare oferind 1 GB de date.

Acestă alocare este suficientă pentru o gamă de activități, de la trimiterea a jumătate de milion de mesaje instant la bucurarea de 10 ore de navigare pe internet sau 50 de ore de navigare pe hartă.

Rate accesibile pentru destinațiile globale

Costurile planurilor de date variază în funcție de destinația dumneavoastră. Planurile pentru Europa sunt prețuite la €4.99 fiecare, în timp ce cele pentru Australia și Noua Zeelandă sunt la €9.99.

Pentru călătorii către Africa sau America Latină, planurile sunt disponibile la prețul de €32.99 fiecare.

Compatibilitatea dispozitivelor pentru eSIM WiFi Map

eSIM-ul de la WiFi Map este compatibil cu anumite smartphone-uri echipate cu tehnologie eSIM, inclusiv seria Samsung Galaxy S20, Google Pixel şi modelele iPhone 11 şi 12.

Asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este deblocat, deoarece dispozitivele cu blocare de rețea sunt limitate la anumite furnizori de servicii wireless.

Fiți conștienți de restricțiile geografice din unele țări. De exemplu, iPhone-urile din China nu pot utiliza eSIM-uri, iar în Hong Kong și Macao, doar anumite modele de iPhone sunt compatibile cu eSIM-ul.

Descărcarea aplicației WiFi Map Pro

Pentru utilizatorii Android, aplicația WiFi Map este disponibilă în Google Play Store. Caută “Free WiFi Passwords, Offline maps & VPN. WiFi Map.” 

Apasă butonul Instalare pentru a începe descărcarea. Urmează instrucțiunile de configurare pentru contul tău.

Utilizatorii iOS pot găsi aplicația în App Store ca “WiFi Map TripBox: Find Hotspot.” Apasă ‘Ia-l’ pentru a o descărca. În timpul instalării, permite orice permisiuni necesare. După descărcare, deschide aplicația.

Conectarea cu aplicația hărții Wi-Fi

Pentru a te conecta la o rețea Wi-Fi, mai întâi deschide aplicația hărții Wi-Fi pe dispozitivul tău. Caută un hotspot Wi-Fi din apropiere și selectează-l.

Folosește detaliile aplicației pentru a te conecta la hotspot și bucură-te de acces gratuit la Wi-Fi!

Concluzie

Dacă ești un călător frecvent, această aplicație poate fi incredibil de valoroasă. Nu toată lumea își permite să își folosească datele mobile în străinătate, unde taxele de roaming pot fi exorbitante.

A avea acces la internet sau la hărți offline, în special în locuri izolate, poate fi uneori crucial în situațiile de urgență.

Prin urmare, dacă planifici o călătorie sau pur și simplu vrei să îți reduci consumul de date mobile, ia în considerare descărcarea și instalarea acestei aplicații imediat!

Citeste în alta limba