Upptäck hur man kan titta på filmer gratis online

Många av oss uppskattar bekvämligheten med att titta på våra favoritfilmer på mobila enheter. Dagarna då alla samlades framför TV:n för att njuta av en film eller TV-show håller på att försvinna.

I dagens snabba värld erbjuder tekniken utmärkta tjänster som förbättrar vår komfort och övergripande livskvalitet. Låt oss diskutera hur man tittar på filmer online med våra mobila enheter.

ADVERTISEMENT

Prenumerationstjänster som Netflix och Disney+ är populära, men jag sökte efter appar som låter mig titta på filmer gratis på mina mobila enheter. Den här artikeln kommer att lyfta fram några av de bästa apparna för att titta på filmer gratis på mobilen.

Uppkomsten av Video On Demand

Att diskutera video on demand (VOD) är avgörande eftersom det är ryggraden i att titta på filmer på mobila enheter. 

VOD är ett mediedistributionssystem som ger tillgång till videor, inklusive filmer och TV-serier, utan behovet av traditionella videouppspelningsenheter. En internetanslutning med bra bandbredd krävs för att få tillgång till VOD-innehåll. 

ADVERTISEMENT

De flesta VOD-system erbjuder alternativ att antingen ladda ner eller streama videor. På senare tid har streaming blivit den mest föredragna metoden för att leverera VOD.

Strömma media över webben

Den senaste ökningen i popularitet för VOD banade väg för strömmande medier, vilket innebär multimedia levererad och konsumerad i en kontinuerlig ström från en källa. 

Istället för att ladda ner en film eller TV-serieavsnitt kan du strömma den över internet.

ADVERTISEMENT

I dag leder plattformar som Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Paramount+, Peacock och Amazon Prime Video packen inom strömningstjänster.

Effektivisera din filmtittarupplevelse online

Det finns flera sätt att njuta av filmtittande online. Vissa plattformar tillåter filmströmning online men är fulla av annonser och pop-ups, vilket kräver en stationär eller bärbar dator.

Å andra sidan erbjuder vissa mobila plattformar prenumerationsmodeller, vilket kanske inte är ekonomiskt fördelaktigt för alla, särskilt om du inte är en flitig filmtittare. 

Att välja en prenumeration kan vara svårt att motivera om din filmanvändning är begränsad till endast några filmer i månaden. Ett mer lämpligt alternativ är att utforska appar som erbjuder gratis filmtittarmöjligheter.

Utnyttja gratis filmströmning appar

Ett antal applikationer finns för att underlätta filmströmning direkt på din mobila enhet. Ditt val hänger på personliga preferenser och tillgängligheten av olika innehåll.

Våra filmiska smaker varierar, vilket kräver att vi identifierar tjänster som tillgodoser våra föredragna genrer och filmskapare, vilket säkerställer en trevlig tittarupplevelse. Marknaden är mättad med sådana applikationer, vilket lämnar dig uppgiften att peka ut de mest passande apparna.

Ditt val kommer att påverkas av den typ av mobilenhet du använder och din preferens för appens användargränssnitt, vilket ger dig en mängd olika alternativ att välja mellan.

Tubi TV

Tubi TV är en mycket använd applikation för att streama filmer och erbjuder ett omfattande urval av gratis filmer som är tillgängliga för omedelbar visning. Appen erbjuder ett brett utbud av filmer, inklusive utvalda och populära filmer. För TV-serieentusiaster erbjuder Tubi TV ett brett utbud av alternativ.

En anmärkningsvärd funktion i denna app är inkluderingen av undertexter för de flesta filmer, vilket gör den till ett utmärkt val för fans av filmer på främmande språk. Tubi TV ägs av Fox Corporation och verkar enligt en annonsstödd intäktsmodell.

Hur man laddar ner

För att ladda ner Tubi TV-appen är tillgänglig på flera plattformar, såsom Android och iOS för mobila enheter, Sony smarta TV-apparater, PlayStation-spelkonsoler, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xfinity X1, Xbox och Samsung smarta TV-apparater. 

På Android-enheter finns appen i Google Play Butiken under namnet Tubi – Gratis filmer & TV-program, kategoriserad under Underhållning. 

För iOS-användare är appen tillgänglig i Apple App Store som Tubi – Titta på filmer och TV-program.

Popcornflix

Ett utmärkt alternativ är Popcornflix. Denna plattform erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-program, allt tillgängligt gratis.

Ägd av Screen Media Ventures, denna reklamfinansierade tjänst erbjuder även unikt innehåll som webbserier och projekt från filmskolor. Videospelaren fungerar sömlöst och erbjuder flera avancerade alternativ för en förbättrad tittarupplevelse.

Även om Popcornflix har en webbaserad version tenderar användarna att föredra mobilapparna, då de upplever dem som mer användarvänliga och responsiva jämfört med webbgränssnittet.

Hämta Popcornflix-appen

Popcornflix är kompatibel med ett brett utbud av enheter, inklusive iOS mobila enheter, Apple TV, Android, Roku, Amazon Firestick, och till och med Microsoft Xbox-spelkonsoler.

Apple App Store kan du hitta appen under namnet “Popcornflix – Filmer och TV.” För Android-användare är den tillgänglig på Google Play Store som “Popcornflix™ – Filmer. TV. Gratis.”

Crackle (Tidigare Sony Crackle)

Crackle, tidigare känt som Sony Crackle, erbjuder ett överflöd av original- och förvärvat innehåll. Ägt av Chicken Soup for the Soul Entertainment, det betjänar publik i 21 länder.

Noterbara originalserier inkluderar “Hidden Heroes”, “The Oath” och “On the Ropes”. Plattformen visar filmer och TV-serier från Sony Pictures och dess dotterbolag som Columbia Pictures, TriStar Pictures och Screen Gems.

Samarbeten sträcker sig till DreamWorks Pictures, Lionsgate och Paramount Pictures. Appen stödjer tre språk: engelska, portugisiska och spanska.

Nedladdning av Crackle-appen

Crackle sträcker sig över flera plattformar, som Roku, Apple TV, Amazon Fire TV och Android TV, samt webb- och mobilappar för Android och iOS. 

För att ladda ner på Android, besök helt enkelt Google Play Butik, sök efter “Crackle” och klicka på Installera-knappen. 

För iOS-användare finns appen listad som “Crackle – Filmer & TV” på Apple App Store, där du kan trycka på Hämta-knappen för att starta nedladdningen och installationen.

Yidio: Din ingång till online-underhållning

Yidio sticker ut som en unik plattform, även om den inte är helt gratis. Det är en förkortning för “Your Internet Video“, och den är utformad för att vara en central knutpunkt för alla dina film- och TV-appsökningar.

Yidio-appen är mer än bara ett sökverktyg. Den samlar innehåll från olika videostreamingplattformar och erbjuder även eget exklusivt innehåll. Appens videokvalitet är toppklassig.

Men det finns en hake. Inte allt innehåll på Yidio är gratis. Det inkluderar filmer och TV-serier från betalda prenumerationstjänster som Netflix och Hulu. Men det finns goda nyheter: du kan filtrera resultaten för att endast visa gratis innehåll.

Genom att filtrera efter gratis innehåll får du en lista över samlade innehåll tillgängliga på olika streamingtjänster.

Hämta Yidio-appen

Yidio-appen är tillgänglig för både Android- och iOS-användare. Du kan också använda den på Amazon Kindle och via dess officiella webbplats.

För iOS-användare, gå till Apple App Store och sök efter “Yidio – Streaming Guide.” Se till att din enhet är uppdaterad till iOS 12.0 eller senare för iPhones och iPod Touch eller iPadOS 12.0 eller senare för iPads.

Android-användare kan hitta appen på Google Play Store under “Yidio – Streaming Guide – Titta på TV-program & filmer.” Se till att din enhet har Android 5.0 eller senare, och klicka sedan på Installera-knappen för att ladda ner appen.

Det viktigaste

I dag finns det otaliga valmöjligheter för att kunna njuta av dina älskade filmer på din mobila enhet utan att behöva spendera en enda krona.

I denna guide har vi lyft fram några av de mest populära applikationerna, men genom att göra en mer detaljerad undersökning kan du hitta den perfekta appen för dina behov.

Det viktigaste att komma ihåg är att du har tillgång till en mängd olika alternativ för att streama dina favoritfilmer och TV-program utan att behöva bekymra dig för dyra prenumerationer, förutsatt att du är bekväm med några få reklamavbrott.

Läs på ett annat språk