Otkrijte kako da besplatno gledate filmove online

Многи од нас цене практичност гледања својих омиљених филмова на мобилним уређајима. Дани када се сви скупљали испред ТВ-а да уживају у филму или серији постепено ишчезавају.

У данашњем брзо променљивом свету, технологија пружа одличне услуге које побољшавају наш комодитет и општи квалитет живота. Разговаћемо о како гледати филмове онлајн на нашим мобилним уређајима.

ADVERTISEMENT

Платформе за претплату као што су Нетфликс и Дисни+ су популарне, али ја сам тражио апликације које ми омогућавају да гледам филмове бесплатно на мобилним уређајима. У овом чланку ћемо издвојити неке од најбољих апликација за гледање филмова бесплатно на мобилним уређајима.

Појава видео на захтев

Разговарање о видеу на захтев (VOD) је одсуствено јер је то основа за гледање филмова на мобилним уређајима.

VOD је систем дистрибуције медија који обезбеђује приступ видеима, укључујући филмове и серије, без потребе за традиционалним уређајима за репродукцију видеа. Потребна је интернет веза са добрим пропусним опсегом да бисте приступили VOD садржају.

ADVERTISEMENT

Већина VOD система нуди опције за преузимање или стримовање видеа. У последње време, стримовање је постало најпопуларнији начин испоруке VOD садржаја.

Стреминг медији широм веба

Бум у популарности VOD сервиса отворио је пут за стримовање медија, што укључује мултимедијални садржај достављен и коришћен у непрекидном току са извора.

Уместо преузимања филма или епизоде серије са интернета, можете је стримовати.

ADVERTISEMENT

Данас, платформе као што су Нетфликс, Дисни+, HBO Макс, Хулу, Парамаунт+, Пикок и Амазон Прим Видео предводе листу стриминг сервиса.

Optimizacija Iskustva Gledanja Filmova Online

Postoje različiti načini za uživanje u gledanju filmova online. Neke platforme omogućavaju strimovanje filmova online, ali su prepune oglasa i iskačućih prozora, što zahteva desktop ili laptop setup.

S druge strane, određene mobilne platforme nude modela pretplate, koji možda nisu ekonomični za svakoga, posebno ako niste strastveni gledalac filmova.

Odabir pretplate možda nije opravdan ako vaša potrošnja filmova ograničena na nekoliko filmova mesečno. Prikladnija alternativa je istražiti aplikacije koje pružaju mogućnost besplatnog strimovanja filmova.

Искоришћавање бесплатних апликација за стримовање филмова

Постоји низ апликација које омогућавају стримовање филмова директно на вашем мобилном уређају. Ваш избор зависи о личних преференција и разноврсности садржаја који су доступни.

Наши кинематографски укуси варирају, непходно је идентификовати услуге које одговарају нашим преферираним жанровима и редитељима, осигуравајући уживо гледање. Трговиште је препун таквих апликација, остављајући вам задатак да одредите најприлагодљеније апликације.

Ваш избор ће бити утицајан типом мобилног уређаја који користите и вашом преференцијом за кориснички интерфејс апликације, који нуде множество опција избора.

Туби ТВ

Туби ТВ је широко коришћена апликација за прегледање филмова, која нуди богат избор бесплатних филмова доступних за одмах гледање. Апликација има разнородне филмове, укључујући популарне и филмове који су на истакнутој позицији. За ентузијасте за серије, Туби ТВ нуди широк избор опција.

Једна од забележних карактеристика ове апликације је прилагођавање титлова за већину филмова, што га чини одличним избором за фанове филмова на страном језику. Туби ТВ је у власништву корпорације Фокс и функционише по моделу прихода подржаног огласима.

Како преузети

Да бисте преузели Tubi TV апликацију, доступна је на више платформи, као што су Android и iOS за мобилне уређаје, Sony smart ТV-ови, PlayStation играчки конзоле, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xfinity X1, Xbox и Samsung smart ТV-ови. 

На Android уређајима, апликацију можете пронаћи у продавници Google Play под називом Tubi – Бесплатни филмови и ТВ програми, под категоријом Забава. 

За кориснике iOS-а, апликација је доступна у Apple App Store под називом Tubi – Гледајте филмове и ТВ програме.

Popcornflix

Odlična alternativa je Popcornflix. Ova platforma se može pohvaliti velikim izborom filmova i TV emisija, sve dostupno besplatno.

Vlasništvo nad ovom uslugom s reklamama ima Screen Media Ventures, a čak poseduje i jedinstven sadržaj poput veb serija i projekata filmskih studenata. Video plejer funkcioniše besprekorno, nudeći brojne napredne opcije za poboljšano gledanje.

Iako Popcornflix ima verziju za veb, korisnici se obično odlučuju za mobilne aplikacije, smatrajući ih korisnijim i odzivnijim u poređenju sa veb interfejsom.

Преузимање Попкорнфликс апликације

Попкорнфликс је компатибилан са великим бројем уређаја, укључујући iOS мобилне уређаје, Apple TV, Android, Roku, Amazon Firestick, па и Microsoft Xbox играчке конзоле.

На Апле Ап Стору можете пронаћи апликацију под називом “Popcornflix – Movies and TV.” За кориснике Андроида, доступна је на Гоогле Плеј Стору као “Popcornflix™ – Movies. TV. Free.”

Кракл (ранее познат као Сони Кракл)

Кракл, раније познат као Сони Кракл, пружа мноштво оригиналног и придобијеног садржаја. У сопственству Chicken Soup for the Soul Entertainment, обрађује аудиторије у 21 земљи.

Значајни оригинални серијали укључују “Скривене хероје”, “Заклетва” и “На жици.” Платформа приказује филмове и серије из Сони Пикчерса и њених придружених компанија као што су Columbia Pictures, TriStar Pictures и Screen Gems.

Сарадње се пружају DreamWorks Pictures, Lionsgate и Paramount Pictures. Апликација подржава три језика: енглески, португалски и шпански.

Преузимање Crackle апликације

Crackle проширује своју приступност на више платформи, као што су Roku, Apple TV, Amazon Fire TV и Android TV, као и веб и мобилне апликације за Android и iOS. 

За преузимање на Android уређају, једноставно посетите Google Play продавницу, потражите “Crackle” и кликните на дугме Инсталирај. 

За iOS кориснике, апликација је наведена као “Crackle – Movies & TV” на Apple App Store, где можете додирнути дугме Преузми да бисте покренули преузимање и инсталирање.

Yidio: Vaša kapija ka zabavi na internetu

Yidio se ističe kao jedinstvena platforma, iako nije potpuno besplatan. To je akronim za “Vaš internet video,” i dizajniran je da bude centralna tačka za sve vaše pretrage aplikacija za filmove i TV emisije.

Yidio aplikacija je više od samo alata za pretragu. Ona agregira sadržaj sa različitih video platformi za strimovanje čak i nudi svoj ekskluzivni sadržaj. Kvalitet videa u aplikaciji je vrhunski.

Međutim, postoji kvaka. Ne sav sadržaj na Yidio je besplatan. To uključuje filmove i TV serije sa plaćenih pretplatničkih usluga kao što su Netflix i Hulu. Ali ima dobra vest: možete filtrirati rezultate da prikazuje samo besplatan sadržaj.

Filtriranjem za besplatan sadržaj, dobićete listu agregiranog sadržaja dostupnog na različitim servisima za strimovanje.

Преузимање апликације Yidio

Апликација Yidio доступна је за кориснике Android и iOS оперативних система. Такође је могуће користити је на Amazon Kindle уређајима и преко њеног званичног сајта.

За iOS кориснике, посетите Apple App Store и потражите “Yidio – Streaming Guide.” Обезбедите да је ваш уређај ажуриран на iOS верзију 12.0 или новију за iPhone и iPod Touch или на iPadOS верзију 12.0 или новију за iPad уређаје.

Android корисници могу пронаћи апликацију на Google Play продавници под називом “Yidio – Streaming Guide – Watch TV Shows & Movies.” Обезбедите да је ваш уређај на Android 5.0 или новијој верзији, а затим кликните на дугме за инсталирање да бисте преузели апликацију.

Закључак

Данас постоји безброј избора за уживање у вашим омилјеним филмовима на вашем мобилном уређају, а да не потрошите ни један динар.

У овом водичу, истакли смо неке од најпопуларнијих апликација, али дубље истраживање може открити савршену апликацију за ваше потребе.

Кључна ствар је што имате приступ многим опцијама за стримовање ваших омилјених филмова и серија без терања скупих претплатничких услуга, под условом да вас не брине неколико реклама.

Читај на другом језику