Гледајте уживо ТВ бесплатно на мобилном уређају – Сазнајте више

Многи људи налазе процес претплате на стриминг услуге као неприкладан и скуп, што их наводи да потраже јефтиније или чак бесплатне алтернативе.

Али с обзиром на велики број апликација и платформи које су доступне, коју бисте требали изабрати?

ADVERTISEMENT

У овом чланку, открићемо најпопуларније стриминг услуге које нуде велику вредност и водићемо вас кроз кораке за преузимање и уживање у њима.

Која бесплатна услуга за стриминг ТВ стандоутира као најбоља укупно?

Истраживање различитих бесплатних услуга за стриминг ТВ програма је паметан корак. Након свега, можете да пређете са једне на другу колико често желите без да потрошите ни један динар. Међутим, ако бисмо морали да изаберемо само једну, Tubi би био наш први избор.

У власништву Фокса, Tubi се поноси лаким за коришћење интерфејсом и импресивном библиотеком од захтевајте. Додавање популарних филмова из DC у платформу следеће године је важан бонус.

ADVERTISEMENT

Друге најбоље услуге за стреамовање ТВ-садржаја које препоручујемо

Ипак, не ограничавајте се само на један избор. Плуто ТВ можда је савршен избор за вас, посебно ако уживате у прелетању кроз канале.

Иако бесплатно стреамовање ТВ-садржаја има своје предности, важно је имати на уму да су рекламе често трговија за комплементарну забаву. Већина бесплатних услуга приказује старе серије и филмове, слично обједињеној кабловској телевизији.

Овде детаљније разматрамо зашто мислимо да је Туби најбољи, заједно са другим законитим начинима за задовољавање ваших потреба за ТВ-садржајима.

ADVERTISEMENT

Tubi TV

Tubi TV се истиче по томе што нуди широк избор бесплатних филмова уз расширење колекције серија и уживих канала.

Можете одмах ући у акцију без налога, ипак стварање истог вам омогућава да обележите омиљене и наставите где сте стали на различитим уређајима.

Разноврсна понуда уживо

Платформа сија са својом уживом понудом, представљајући мешанинационалне и локалне вести, спортске догађаје, врећно ажурирање и емитовање забавних канала.

У области ТВ представа, пронаћи ћете популаре реалити серије као што су Кухиња пекла пакао и Плакале Моамс, као и јединствене изборе као што је Аустралијски драмски филм Синови Маклауда.

Предстојећи ДЦ филмови

Узбудљиво, Tubi је објавио да ће од 2024. године бити доступни ДЦ филмови као што су Бетмен и Црни Адам по потреби.

На захтев ТВ серије и оригинали

Tubi олакшава претрагу по наслову, мрежи или жанру за оне који траже ТВ серије по захтеву, с посебним одељком за Tubi Kids.

Иако свака серија нема комплетне сезоне, знатни налази укључују Ханибала, Колумба и 14 сезона Деграси: Следећа генерација.

Поред тога, платформа представља избор Tubi оригинала и блокбастер филмова као што су Џон Вик и 2001: Одисеја у свемиру.

Плуто ТВ

Плуто ТВ је знаменит по томе што нуди јединствену комбинацију преко 250 уживо преносених канала и велики избор филмова по захтеву, све бесплатно.

Платформа обухвата разноврсне канале, укључујући BBC Food, CSI, Star Trek и CBS News.

Kао бренд у власништву компаније Paramount, Плуто ТВ такође укључује епизоде популарних представа као што су Мисли криминалист и Преживели.

Уживо канали и садржај по захтеву

Плуто ТВ нуди импресиван низ уживих канала, организованих у категорије као што су вести, реалност, спорт, комедија и филмови, представљених у формату табеле. 

Поред тога, телевизијски садржај по захтеву је добро организован у жанрове као што су драма, ситкомови, крими, акциони, научна фантастика и други. 

Иако дизајн за садржај по захтеву можда не буде тако довршен као за уживе канале, омогућава велик избор жанрова.

Ограничења корисничког искуства

Једно од забележних ограничења Pluto TV-а је то што за време гледања уживо, не можете паузирати садржај; једина опција је да га искључите звук.

Roku Channel

Roku Channel је бесплатна стриминг услуга која је првенствено намењена власницима Roku-ових стриминг уређаја и телевизора. 

Ипак, доступна је путем Roku-ових мобилних апликација и преко интернета, проширујући своју популарност.

Садржај уживо и на захтев

Представљајући преко 350 канала уживо, Roku канал се поноси водичем за канале и разноврсном понудом садржаја на захтев.

Уживни канали укључују вести и програме о начину живота, док је садржај на захтев обогаћен Року оригиналима као што је биографија “Weird Al Yankovic”, ријалити програмима као

Додатне функције и опције

Иако није свака серија цела, с “Вештицом” као примером, постоји преко изобилаја садржаја за истраживање, укључујући одељак посвећен деци. 

Лубитељи класичних филмова ће пронаћи наслове као што су “Његово прекрасно дело” и “Е.Т. изванземаљац”. 

За оне који су заинтересовани за премијум садржај, претплате на услуге као што је ХБО су доступне, сличне опције које се нуде преко канала на Прајм Видео или апликације Апл ТВ-а.

Фрииве

Фрииве, раније познат као IMDb ТВ, је сервис за стримовање са рекламама који нуди Амазон. Садржи велики избор ТВ емисија и филмова, оригиналних садржаја Фрииве-а и избор 24/7 уживо канала.

Проширивање библиотеке садржаја

Првобитно фокусиран на стримовање филмова, Freevee је значајно проширио своју библиотеку садржаја да укључи плејаду ТВ серија. Можете уживати у популарним филмовима као што су “Тед”, серијама као што је “Леверидж”, и свих 11 сезона “Спасиоци досијеа X”.

Додатни наслови и оригинали

Други заслужни наслови на Фривију укључују “МакГајвер” рибут, “Љуте домаћice,” “Добро време,” Фривијев оригинал “Пописник”, и девет сезона “Мали дом у праери”, у којем игра Мајкл Лендон.

Првобитни садржаји на Приме Видеу

Additionally, Freevee offers full seasons of Приме Видео оригиналне серије као што су “Хоумкоминг” и “Upload,” плус филмови као “Задивљујуће ноћи,” доступни за бесплатно стримовање са огласима.

Разноврсност садржаја

Услуга нуди разноврстан садржај који одговара на различите интересе. Гледаоци могу учествовати у преносима уживо, спорту, забави и програмима за децу. 

Истакнути канали укључују ABC News Live, The Walking Dead Universe, Bon Appetit и Barstool Sports. 

Поред тога, избор низак ког захтева приказује популарне наслове као што су Свет Рајана, Жигосани Ким и Деца ратника.

Корисничко искуство

Једна од предности Слинг Фристройма је опција да гледате без креирања налога.

Међутим, регистрација побољшава искуство гледања омогућавајући корисницима да персонализују садржај, поставе профиле и имплементирају родитељске контроле.

Иако официјално није потврђено, постоје гласине да ће корисници налога ускоро добити приступ бесплатној услузи за дигитално снимање.

Приступачност

Слинг Фристрим је лако доступан преко веб прегледача или Слинг апликације. 

Битно је да услуга не захтева никакве платне информације, што је привлачна опција за оне који желе широк спектар телевизијског садржаја без ичег финансијског.

Кључне разматрања за бесплатне мобилне ТВ апликације

Испод су нека разматрања која треба да знате пре него што инсталирате/преузмете поменуте апликације:

 • Разноврсност вашег избора: Пошто су све ове апликације бесплатне, већ је добитак тестирање неколико њих и налажење оног који одговара вашим претпочењима. Такође можете претраживати одређени филм или серију да видите да ли је доступна на неким бесплатним платформама.
 • Изаберите свој стил гледања: Бесплатне услуге за стреамовање обично нуде и садржај по потреби и уживо канале, иако ниједноме увек. Можда ћете више волети Pluto TV за преглед канала и Sling Freestream за претплаћивање по потреби, или обрнуто. Размислите шта тражите у бесплатној ТВ услузи и шта је доступно.
 • Прекини проверу: Очекујте огласе са већином бесплатних ТВ услуга. Тако могу да понуде садржај без трошкова. Ако су огласи неприхватљиви за вас, можда бисте желели да се држите плаћених претплата као што су Netflix и Max.
 • Садржај прихватљив за породицу: Ако тражите опције прихватљиве за децу, проверите да ли бесплатна услуга угађа у то. Такође, будите свесни огласа. Hoopla, доступна кроз неке библиотеке, је избор без огласа на који треба обратити пажњу.

Општи кораци за преузимање и инсталирање бесплатних мобилних ТВ апликација

Гледање уживо ТВ програма на вашем мобилном уређају никад није било једноставније, због многобројних доступних бесплатних ТВ апликација. 

Ове апликације вам пружају практичан начин да приступите широком спектру садржаја, укључујући вести, спорт, филмове и још много тога, све из длана ваше руке. 

За почетак, следите ове опште кораке:

 1. Изаберите своју апликацију: Истражите и одаберите бесплатну ТВ апликацију која одговара вашим преференцијама. Популарне опције укључују Pluto TV, Sling Freestream и Hoopla.
 2. Преузмите апликацију: Посетите продавницу апликација на вашем мобилном уређају (Google Play Store за Android или App Store за iOS) и потражите изабрану апликацију. Додирните дугме “Преузми” или “Инсталирај” да бисте започели процес.
 3. Отворите апликацију: Када је апликација инсталирана, отворите је додирући њен икона на вашем почетном екрану или у справи за апликације.
 4. Пријавите се или улогујте се: Неке апликације могу захтевати од вас да креирате налог или се пријавите. Пратите упутства за пријаву или унесите постојеће податке.
 5. Истражите садржај: Претражите библиотеку апликације са уживим каналима, садржајима на захтев и филмовима. Користите функцију претраге ако тражите неки посебан садржај.
 6. Прилагодите поставке: Подесите параметре као што су квалитет видеа, обавештења и родитељска контрола према својим преференцијама.
 7. Почните са гледањем: Изаберите канал или садржај и почните са стримовањем. Уживајте у гледању уживо ТВ програма бесплатно на вашем мобилном уређају!

Закључак

Оприходите свет мобилне телевизије отвара један свет могућности за забаву у покрету.

Уз одговарајућу апликацију и стабилну интернет везу, можете претворити свој мобилни уређај у преносиви телевизор, омогућавајући вам да ухватите учживо емитовања у било ком тренутку и на било ком месту.

Уроните у удобност мобилне телевизије и никад више не пропустите своје омиљене уживо емисије.

Читај на другом језику