Descoperă cum poți să vezi filme gratuit online

Mulți dintre noi apreciem comoditatea de a viziona filmele noastre preferate pe dispozitive mobile. Zilele în care toată lumea se aduna în fața televizorului pentru a se bucura de un film sau un serial TV sunt din ce în ce mai rare.

În lumea de astăzi, dominată de viteză, tehnologia ne oferă servicii excelente care îmbunătățesc confortul nostru și calitatea generală a vieții. Haideți să discutăm cum să vizionăm filme online folosind dispozitivele noastre mobile.

ADVERTISEMENT

Serviciile de abonament precum Netflix și Disney+ sunt populare, dar eu am căutat aplicații care să-mi permită să vizionez filme gratuit pe dispozitivele mele mobile. Acest articol va evidenția unele dintre cele mai bune aplicații pentru vizionarea gratuită a filmelor pe dispozitive mobile.

Apariția Video on Demand

Discuția despre video on demand (VOD) este esențială deoarece reprezintă coloana vertebrală a vizionării filmelor pe dispozitive mobile. 

VOD este un sistem de distribuție media care oferă acces la videoclipuri, inclusiv filme și seriale TV, fără a avea nevoie de dispozitive tradiționale de redare video. Pentru a accesa conținutul VOD este necesară o conexiune la internet cu o bandă largă bună. 

ADVERTISEMENT

Mai multe sisteme VOD oferă opțiuni fie pentru descărcare, fie pentru redare în flux a videoclipurilor. În ultimul timp, redarea în flux a devenit metoda cea mai preferată pentru livrarea conținutului VOD.

Redarea de media pe internet

Creșterea popularității VOD-urilor a deschis calea pentru redarea de media, care implică conținut multimedia livrat și consumat într-un flux continuu de la o sursă. 

În loc să descărcați un film sau un episod al unui serial TV, îl puteți reda direct de pe internet.

ADVERTISEMENT

Astăzi, platforme precum Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Paramount+, Peacock și Amazon Prime Video sunt în fruntea serviciilor de redare de media.

Îmbunătățirea Experienței Tale de Vizionare a Filmelor Online

Există mai multe modalități de a te bucura de vizionarea filmelor online. Unele platforme permit streamingul de filme online, dar sunt pline de reclame și ferestre pop-up, necesitând un setup desktop sau laptop.

În schimb, anumite platforme mobile oferă modele de abonament, care s-ar putea să nu fie economice pentru toată lumea, în special dacă nu ești un mare consumator de filme.

Optarea pentru un abonament poate să nu fie justificată dacă consumul tău de filme se limitează la câteva producții lunar. O alternativă mai potrivită este să explorezi aplicații care oferă capacitatea de a viziona filme gratuit.

Exploatarea aplicațiilor gratuite de streaming de filme

Există o gamă de aplicații care facilitează streaming-ul de filme direct pe dispozitivul dvs. mobil. Alegerea depinde de preferințele personale și de diversitatea conținutului disponibil.

Preferințele noastre cinematografice variază, necesitând identificarea serviciilor care se adresează genurilor și regizorilor preferați, asigurându-vă astfel o experiență de vizionare plăcută. Piața este suprasaturată de astfel de aplicații, lăsându-vă cu sarcina de a identifica cele mai potrivite aplicații.

Selecția dvs. va fi influențată de tipul de dispozitiv mobil pe care-l utilizați și de preferința dvs. pentru interfața aplicației, oferind o multitudine de opțiuni din care puteți alege.

Tubi TV

Tubi TV este o aplicație larg utilizată pentru streaming de filme, oferind o selecție extinsă de filme gratuite disponibile pentru vizionare imediată. 

Aplicația include o varietate de filme, inclusiv filme populare și recomandate. Pentru pasionații de seriale TV, Tubi TV oferă o gamă largă de opțiuni.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei aplicații este includerea subtitrărilor la majoritatea filmelor, făcându-l o alegere excelentă pentru fanii filmelor în limbi străine. Tubi TV este deținut de Fox Corporation și operează pe un model de venituri susținut de reclame.

Cum să descărcați

Pentru a descărca aplicația Tubi TV, aceasta este accesibilă pe multiple platforme, precum Android și iOS pentru dispozitive mobile, televizoare inteligente Sony, console de jocuri PlayStation, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xfinity X1, Xbox și televizoare inteligente Samsung. 

Pe dispozitivele Android, aplicația poate fi găsită în Google Play Store sub numele Tubi – Filme și emisiuni TV gratuite, categorisată sub Divertisment. 

Pentru utilizatorii iOS, aplicația este disponibilă în App Store Apple ca Tubi – Vizionare filme și emisiuni TV.

Popcornflix

O alternativă excelentă este Popcornflix. Această platformă se mandrește cu o gamă vastă de filme și emisiuni TV, toate accesibile gratuit.

Deținută de Screen Media Ventures, acest serviciu suportat de reclame include chiar conținuturi unice precum seriale web și proiecte ale studenților de la școlile de film. Playerul video funcționează fără cusur, oferind numeroase opțiuni avansate pentru o experiență de vizionare îmbunătățită.

Deși Popcornflix are o versiune web, utilizatorii tind să se îndrepte către aplicațiile mobile, considerându-le mai ușor de utilizat și mai responsive în comparație cu interfața web.

Descărcarea aplicației Popcornflix

Popcornflix este compatibil cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile iOS, Apple TV, Android, Roku, Amazon Firestick și chiar console de jocuri Microsoft Xbox.

Pe App Store de la Apple, puteți găsi aplicația sub numele de “Popcornflix – Filme și TV.” Pentru utilizatorii Android, este disponibilă pe Google Play Store cu denumirea “Popcornflix™ – Filme. TV. Gratis.”

Crackle (Fostul Sony Crackle)

Crackle, anterior cunoscut sub numele de Sony Crackle, oferă o mulțime de conținut original și achiziționat. Deținut de Chicken Soup for the Soul Entertainment, se adresează audiențelor din 21 de țări. 

Serii originale remarcabile includ “Eroii Ascunși,” “Jurământul” și “În Corzi.” Platforma prezintă filme și seriale TV de la Sony Pictures și afiliații săi precum Columbia Pictures, TriStar Pictures și Screen Gems. 

Colaborările se extind către DreamWorks Pictures, Lionsgate și Paramount Pictures. Aplicația suportă trei limbi: engleză, portugheză și spaniolă.

Descărcarea aplicației Crackle

Crackle își extinde acoperirea pe mai multe platforme, cum ar fi Roku, Apple TV, Amazon Fire TV și Android TV, în plus față de aplicațiile web și mobile pentru Android și iOS.  

Pentru a descărca pe Android, pur și simplu vizitați Google Play Store, căutați “Crackle” și apăsați butonul Instalare.  

Pentru utilizatorii de iOS, aplicația este listată ca „Crackle – Filme & TV” în Apple App Store, unde puteți apăsa butonul Obțineți pentru a iniția descărcarea și instalarea.

Yidio: Portalul tău către divertismentul online

Yidio se remarcă ca o platformă unică, deși nu este complet gratuită. Este un acronim pentru “Your Internet Video” și este conceput pentru a fi un centru central pentru toate căutările tale de aplicații de filme și TV.

Aplicația Yidio este mai mult decât un instrument de căutare. Ea agregă conținut din diferite platforme de streaming video și oferă chiar conținut exclusiv propriu. Calitatea video a aplicației este de primă clasă.

Cu toate acestea, există o minge de curve. Nu tot conținutul de pe Yidio este gratuit. Acesta include filme și seriale TV din servicii de abonament plătite precum Netflix și Hulu. Dar există o veste bună: poți filtra rezultatele pentru a arăta doar conținut gratuit.

Filtrând pentru conținut gratuit, vei obține o listă de conținut agregat disponibil pe diferite servicii de streaming.

Descărcarea aplicației Yidio

Aplicația Yidio este accesibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS. De asemenea, o puteți folosi pe Amazon Kindle și prin intermediul site-ului oficial al său.

Pentru utilizatorii de iOS, accesați App Store și căutați „Yidio – Ghid de Streaming”. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. este actualizat la iOS 12.0 sau o versiune ulterioară pentru iPhone și iPod Touch sau iPadOS 12.0 sau o versiune ulterioară pentru iPad.

Utilizatorii de Android pot găsi aplicația pe Google Play Store sub numele de „Yidio – Ghid de Streaming – Urmăriți emisiuni TV și filme”. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. are Android 5.0 sau o versiune ulterioară și apoi faceți clic pe butonul Instalare pentru a descărca aplicația.

Concluzia

Astăzi, există numeroase opțiuni pentru a vă bucura de filmele preferate pe dispozitivul dvs. mobil fără a cheltui niciun ban.

În acest ghid, am evidențiat unele dintre cele mai populare aplicații, dar o cercetare mai detaliată ar putea dezvălui aplicația perfectă pentru nevoile dvs.

Ideea principală este că aveți acces la o multitudine de opțiuni pentru a viziona filmele și emisiunile preferate fără a fi nevoit să plătiți abonamente scumpe, cu condiția să vă simțiți confortabil cu câteva reclame.

Citeste în alta limba