Oportunități Amazon: Învață cum poți aplica online

Cautarea unui loc de muncă poate fi provocatoare, în special pentru cei neobișnuiți cu procesul. Pentru cei care caută o platformă fiabilă cu o gamă extinsă de oportunități de angajare, Amazon este o opțiune viabilă.

Amazon oferă numeroase poziții care acoperă diverse talente și abilități. Prezența sa globală asigură faptul că birourile Amazon din întreaga lume caută în mod constant persoane talentate pentru a se alătura echipei lor.

ADVERTISEMENT

Pentru a aplica pentru o poziție la Amazon, urmați ghidul de mai jos.

Urmărind o carieră la Amazon

În ultimii ani, Amazon a apărut ca o forță globală, având o forță de muncă care depășește 450.000 de persoane.

Succesul companiei se datorează în mare măsură operațiunilor robuste de comerț electronic. Un factor cheie în popularitatea sa este reputația de angajator excelent.

ADVERTISEMENT

Mulți angajați aleg să rămână la Amazon, atrași de beneficiile atractive pe care compania le oferă.

Amazon este o alegere principală pentru oportunități de angajare pentru cei care caută poziții bine plătite într-o atmosferă de lucru pozitivă.

Oportunități remarcabile la Amazon

Amazon este în căutarea candidaților potriviți pentru a ocupa o multitudine de roluri în cadrul diferitelor departamente.

ADVERTISEMENT

Printre rolurile cheie disponibile la Amazon se numără Inginer DevOps, unde vei lucra îndeaproape cu mai multe echipe din cadrul organizației pentru a aborda provocările, și Inginer Baze de Date, unde te vei concentra pe asigurarea satisfacției clienților prin rezolvarea problemelor, în special în cadrul Amazon Web Services.

Oportunitățile suplimentare includ poziții precum Administratori de Sisteme, Ingineri de Dezvoltare Software și Ingineri de Dezvoltare de Sisteme.

Candidatura pentru un post la Amazon

Amazon Jobs este un angajator căutat cunoscut pentru prestigiul său și pachetele sale complete de compensație, inclusiv salarii competitive și beneficii precum acoperirea medicală și stomatologică.

Începerea Aplicației Dumneavoastră

Pentru a aplica, vizitați site-ul oficial Amazon, unde puteți explora posturile disponibile în diferite departamente și locații. 

După ce ați trimis aplicația, pregătiți-vă pentru interviuri și evaluări care evaluează potrivirea dumneavoastră pentru rol.

 1. Vizitați Site-ul Oficial Amazon: Începeți procesul de aplicare navigând printre posturile disponibile și aplicând pentru pozițiile care corespund calificărilor și intereselor dumneavoastră.
 2. Pregătiți-vă pentru Interviuri: Așteptați-vă la o serie de interviuri, inclusiv prezentări telefonic și întâlniri față în față cu recruitori și manageri. Acestea durează de obicei 45 de minute până la o oră.
 3. Apăsați Butonul „Aplică Acum”: Făcând clic pe acest buton pe site-ul Amazon începe călătoria dumneavoastră de aplicare. Asigurați-vă că înțelegeți rolul și responsabilitățile poziției pentru care aplicați.
 4. Detaliați Aplicația Dumneavoastră: Asigurați-vă că toate informațiile din aplicația dumneavoastră sunt corecte, în special detaliile de contact. După trimitere, așteptați un apel telefonic referitor la aplicația dumneavoastră în câteva zile.

Dacă căutați o abordare mai structurată a procesului de aplicare, luați în considerare conturarea acestor pași într-un mod clar și concis pentru a ghida potențialii aplicanți.

Procesul de verificare a antecedentelor la Amazon

Amazon efectuează verificări ample ale antecedentelor tuturor angajaților potențiali pentru a asigura un mediu de lucru sigur și fără probleme odată ce aceștia fac parte din echipă.

Acordul dumneavoastră pentru această verificare a antecedentelor este necesar la începutul procesului de aplicare. Investigarea Amazonului se va concentra asupra istoricului dvs. penal, de credit, de angajare și educațional din ultimii șapte până la zece ani.

Dacă vă simțiți neliniștit în legătură cu acest proces, puteți retrage aplicația Amazonului. Cu toate acestea, chiar dacă aveți îndoieli în legătură cu trecutul dvs., este recomandabil să continuați cu aplicația Amazon.

Multe departamente în cariera la Amazon nu vă iau trecutul în considerare. Este important să fiți transparenți în legătură cu istoricul dvs. pe durata aplicației, deoarece sinceritatea este mai valoroasă decât ascunderea adevărului și confruntarea cu consecințele ulterior.

Monitorizarea Progresului Cererii Dvs. de Aplicație

După finalizarea procesului de aplicare, Amazon va revizui întreaga dvs. cerere.

De obicei, veți primi un răspuns în câteva zile, însă dacă durează mai mult, puteți verifica stadiul cererii dvs. pe site-ul Amazon. Acest portal oferă actualizări și poate chiar facilita o ofertă de muncă în decursul săptămânii.

Când aplicați, asigurați-vă că utilizați acest portal pentru a fi informat cu privire la progresul cererii dvs.

Locuri de muncă la Amazon la care poți aplica

Amazon, o putere globală, oferă o gamă diversă de oportunități de angajare în diferite departamente, adaptate diferitelor abilități și interese.

Iată cinci exemple de locuri de muncă la Amazon disponibile, fiecare cu o scurtă explicație, așteptări salariale și avantaje și dezavantaje:

Inginer de Dezvoltare Software (SDE)

ING-ii la Amazon sunt responsabili pentru proiectarea, dezvoltarea și întreținerea sistemelor și aplicațiilor software.

 • Așteptare Salarială: Salariul mediu variază între 110.000 și 160.000 de dolari pe an.
 • Pro: Oportunitatea de a lucra cu tehnologie de ultimă generație, creștere profesională și un mediu de lucru colaborativ.
 • Contra: Termene limită stricte și o cultură de lucru competitivă.

Asociat de depozit

Asociații de depozit se ocupă de primirea, stocarea și expedierea produselor în centrele de îndeplinire Amazon.

 • Așteptări salariale: Salariul mediu variază între 15 și 20 USD pe oră.
 • Avantaje: Schimburi flexibile, activitate fizică și fără cerințe de educație formală.
 • Dezavantaje: Muncă solicitantă din punct de vedere fizic și sarcini repetitive.

Oamenii de știință a datelor

Oamenii de știință a datelor de la Amazon analizează seturi de date mari pentru a oferi insight-uri și a lua decizii de afaceri.

 • Expectativa salarială: Salariul mediu variază între 120.000 și 180.000 de dolari pe an.
 • Pro: Cerere mare pentru abilități, implicare în proiecte strategice și salarii competitive.
 • Contra: Așteptări ridicate privind performanța și un mediu de lucru alert.

Locuri de muncă la Serviciul Clienți Amazon

Acești reprezentanți asistă clienții Amazon cu întrebări, comenzi și rezolvarea problemelor.

 • Așteptare Salarială: Salariul mediu variază între 12 și 18 dolari pe oră.
 • Pro-uri: Opțiuni de lucru de la distanță, ore flexibile și formare cuprinzătoare.
 • Contra-uri: Sarcini repetitive și gestionarea clienților dificili.

Manager de operațiuni

Managerii de operațiuni supraveghează operațiunile zilnice ale centrelor de îndeplinire Amazon, asigurând eficiența și productivitatea.

 • Așteptări salariale: Salariul mediu variază între 80.000 și 130.000 de dolari pe an.
 • Avantaje: Rol de leadership, oportunități de avansare în carieră și un mediu de lucru dinamic.
 • Dezavantaje: Ore lungi de muncă și niveluri ridicate de stres.

Concluzie

Amazon oferă o gamă largă de oportunități de angajare la nivel mondial, consolidându-și statutul ca unul dintre cei mai buni angajatori. Compania este dedicată furnizării de servicii profesionale de cea mai înaltă calitate clientelei sale.

Prin promovarea unui mediu de lucru inclusiv și dinamic, Amazon se asigură că angajații săi cresc odată cu compania. Cei interesați să se alăture echipei Amazon ar trebui să viziteze site-ul oficial pentru a începe procesul lor de aplicare și a explora diversele roluri disponibile.

Prin angajamentul său față de inovație și satisfacția clienților, recrutarea la Amazon continuă să fie o destinație atractivă pentru cei în căutarea unui loc de muncă.

Citeste în alta limba