Oppdag hvordan du finner gratis WiFi på nettet

Til tider kan du befinne deg i en situasjon der du trenger internett-tilgang, spesielt når du er på reise. Å bruke mobildata eller roaming kan være dyrt og påvirke budsjettet ditt.

Du lurer kanskje på hvordan du kan finne gratis Wi-Fi-tilkoblinger uansett hvor du er. Heldigvis finnes det en løsning. WiFi Map-appen er et fantastisk verktøy for å finne Wi-Fi-hotspots over hele verden, og den er helt gratis.

ADVERTISEMENT

Denne appen sikrer at du kan holde deg tilkoblet uansett hvor du er. Fortsett å lese for å lære mer om denne utrolige appen og hvordan du installerer den på enheten din.

WiFi Map App Oversikt

WiFi Map er en populær mobilapplikasjon som gir tilgang til over 150 millioner WiFi-hotspots over hele verden.

Ved å bruke denne appen kan brukere fritt koble seg til disse hotspottene og få tilgang til faktiske passord som deles av nettverkseiere som er en del av WiFi Map-fellesskapet.

ADVERTISEMENT

Dette omfattende databasen ble utviklet gjennom bidrag fra brukere over hele verden og ulike bedrifter. Appen er kompatibel med både Android- og iOS-enheter.

For de som bruker offentlige WiFi-nettverk, tilbyr appen en rask og sikker virtuell privat nettverk (VPN)-funksjon. Denne VPN-en sikrer enhetens sikkerhet ved å kryptere internetttrafikken din og maskere den online identiteten din. Som et resultat beskytter den deg mot potensielle hackere som kan forsøke å overvåke dine online aktiviteter og stjele dine personlige opplysninger.

En av de mest anerkjente aspektene ved WiFi Map er hvordan den fremmer en følelse av fellesskap. Brukere av appen er villige til å dele sine WiFi-tilkoblinger med andre som trenger internettilgang i sitt nærområde.

ADVERTISEMENT

Historien om WiFi Map

Reisen til WiFi Map startet i 2012 da Kenlo Group LTD, et israelsk selskap, hadde en visjon om å lage en app som kunne gi gratis tilgang til internett globalt. 

Denne visjonen førte til et samarbeid med et belarusisk team, som resulterte i opprettelsen av WiFi Map LLC av Denis Sklyarov, Igor Goldenberg, Dzmitry Plashchynski og Kirill Kudin. 

Appen har fått anerkjennelse som et topp verktøy for reise fra ulike mediekanaler, som CNN, Business Insider, Esquire og Travel Weekly.

WiFi Kartnøkkelfunksjoner og funksjon

WiFi Kart fungerer ved å skanne omgivelsene dine for tilgjengelige WiFi-nettverk og nøyaktig plassere disse hotspots på appen. Bruk appens kartfunksjon til å navigere til disse hotspots ved hjelp av enhetens innebygde GPS.

Som en app drevet av fellesskapet, har brukerne muligheten til å bidra med visse tilkoblinger slik at andre kan få tilgang. Vanligvis katalogiseres offentlige WiFi-hotspots på steder som restauranter, kafeer og andre kommersielle arenaer.

I tillegg kan appbrukerne dele sine egne private tilkoblinger for å hjelpe andre i nærheten med å koble seg til internett.

I tillegg har du muligheten til å spre informasjon om disse WiFi-hotspotsene til vennene dine på sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og Twitter. Dette gjør at de kan raskt koble seg til disse nettverkene uten å måtte utføre egne søk.

Bonusegenskaper

Å lagre kart for offline-bruk er en nyttig funksjon, spesielt for hyppige reisende som ønsker å spare på dataforbruket.

Med offline-tilgang vil du alltid ha kartet tilgjengelig, selv uten internettforbindelse. I tillegg tilbyr appen en hastighetstestfunksjon. Dette lar deg vurdere styrken på en Wi-Fi-tilkobling, slik at du unngår å kaste bort tid på tregt nettverk.

Hastighetstesten er spesielt nyttig for aktiviteter som krever en stabil tilkobling, som nedlasting av filer eller strømming av medier.

Hvorfor oppgradere til WiFi Map Pro

For de som søker en forbedret opplevelse, tilbyr Pro-versjonen av WiFi Map en løsning. Ved å oppgradere kan du ikke bare eliminere irriterende annonser, men du vil også låse opp eksklusive funksjoner som ikke finnes i grunnversjonen.

Denne premiumversjonen gir tilgang til offline kart og VPN-servere på ulike steder. 

Videre muliggjør den opptil fem samtidige VPN-tilkoblinger under en enkelt konto, slik at du kan koble flere enheter til internett gjennom appen, så lenge de er logget inn med din Pro-konto.

Den årlige abonnementsavgiften for WiFi Map Pro er $29.99, men det er for øyeblikket et tidsbegrenset tilbud som gir en 20% rabatt, og reduserer prisen til bare $23.99 per år.

Personvernserklæring

Når du installerer en app, er det viktig å forstå hvilke data utvikleren samler inn.

WiFi Map LLCs personvernpolicy beskriver hvilken type informasjon som samles inn fra brukere, inkludert detaljer som e-postadresser, sosiale nettverksprofiler (Google, Facebook osv.), aldersgruppe, land, språk, tidssone, enhetsfabrikat og modell, operativsystem, mobiloperatør og data om mobilnettverkets ytelse.

Denne policyen dekker også andre apper som er installert på enheten din.

Få eSIM fra WiFi Map

WiFi Map presenterer et revolusjonerende eSIM-alternativ som eliminerer behovet for tradisjonelle Wi-Fi- eller roamingtjenester.

Dette datakunnskapsalternativet krever ikke et telefonnummer, noe som gjør det perfekt for globetrottere som reiser til områder med begrenset Wi-Fi. 

For å aktivere det, velg bare et datatilbud, skann den oppgitte QR-koden og nyt øyeblikkelig internettilgang.

Fleksible dataplaner for hver reisende

Velg mellom et utvalg av 30-dagers planer, hver med 1 GB data.

Dette tillater en rekke aktiviteter, fra å sende en halv million øyeblikkelige meldinger til å nyte 10 timer med nettsurfing eller 50 timer med kartnavigasjon.

Gode priser for globale destinasjoner

Dataabonnementskostnadene varierer basert på destinasjonen din. Europeiske planer koster €4.99 hver, mens de for Australia & New Zealand koster €9.99.

For reisende som beveger seg mot Afrika eller Latin-Amerika, er planer tilgjengelige for €32.99 hver.

Enhetskompatibilitet for WiFi Map’s eSIM

eSIM fra WiFi Map er kompatibel med utvalgte smarttelefoner som er utstyrt med eSIM-teknologi, inkludert Samsung Galaxy S20-serien, Google Pixel og iPhone 11- og 12-modellene.

Sjekk at smarttelefonen din er ulåst, da nettverkslåste enheter er begrenset til sine spesifikke trådløse leverandører.

Vær oppmerksom på geografiske begrensninger i enkelte land. For eksempel kan ikke iPhone i Kina bruke eSIM, og i Hongkong og Macau er bare visse iPhone-modeller eSIM-kompatible.

Last ned WiFi Map Pro Appen

For Android-brukere er WiFi Map-appen tilgjengelig i Google Play-butikken. Søk etter ‘Free WiFi Passwords, Offline maps & VPN. WiFi Map.’

Klikk på Installer-knappen for å starte nedlastingen. Følg oppsett-instruksjonene for kontoen din.

iOS-brukere kan finne appen i Apple App Store som ‘WiFi Map TripBox: Finn Hotspot.’ Trykk ‘Hent’ for å laste den ned. Under installasjonen, tillat eventuelle nødvendige tillatelser. Etter nedlastingen, åpne appen.

Koble til WiFi Map-appen

For å koble deg til et Wi-Fi-nettverk, åpne først WiFi Map-appen på enheten din. Søk etter en nærliggende WiFi-hotspot og velg den.

Bruk detaljene i appen til å koble deg til hotspoten og nyt gratis Wi-Fi-tilgang!

Konklusjon

Hvis du er en hyppig reisende, kan denne appen være utrolig verdifull. Ikke alle har råd til å bruke mobildata i utlandet, hvor roamingavgifter kan være svært høye.

Å ha tilgang til internett eller offline kart, spesielt på avsidesliggende steder, kan noen ganger være avgjørende i nødsituasjoner.

Derfor, hvis du planlegger en tur eller rett og slett ønsker å redusere bruken av mobildata, bør du vurdere å laste ned og installere denne appen med en gang!

Les på et annet språk