Fedezd fel, hogyan nézhetsz online ingyen filmeket

Sokan szívesen élvezik kedvenc filmjeik kényelmét mobil eszközökön. Azok az idők, amikor mindenki összegyűlt a TV elé, hogy együtt nézzen egy filmet vagy TV-műsort, kezdenek múlttá válni.

A mai gyors tempójú világban a technológia kiváló szolgáltatásokat nyújt, amelyek javítják kényelmünket és az életminőségünket általánosságban. Beszéljünk arról, hogyan nézhetjük online a filmeket mobil eszközökön keresztül.

ADVERTISEMENT

Olyan előfizetéses szolgáltatások, mint a Netflix és a Disney+, népszerűek, de én olyan alkalmazásokat kerestem, amelyek lehetővé teszik nekem, hogy ingyen nézzem meg a filmeket mobil eszközömről. Ez a cikk kiemeli néhány top alkalmazást, amellyel ingyen nézhetünk filmeket mobil eszközön.

A Video On Demand megjelenése

A Video On Demand (VOD) megvitatása alapvető fontosságú, mivel ez az alapja a filmek nézésének mobil eszközökön.

A VOD egy olyan média terjesztési rendszer, amely hozzáférést biztosít videókhoz, beleértve a filmeket és TV sorozatokat is, anélkül, hogy szükség lenne hagyományos videolejátszó eszközökre. Egy jó sávszélességű internetkapcsolat szükséges a VOD tartalmak eléréséhez.

ADVERTISEMENT

A legtöbb VOD rendszer lehetőséget kínál a videók letöltésére vagy folyamatos lejátszására. Az utóbbi időkben a folyamatos lejátszás vált a legkedveltebb módszerévé a VOD tartalmak szállításának.

A Weben Átívelő Médiaszolgáltatások

A VOD népszerűségének robbanása az útját készítette a streaming médiának, amely olyan multimédiát jelent, amely folyamatosan érkezik és fogyasztódik egy forrásból.

A filmet vagy TV sorozat epizódot letöltés helyett online streamelheted.

ADVERTISEMENT

Ma olyan platformok, mint a Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Paramount+, Peacock és az Amazon Prime Video vezetnek a streaming szolgáltatások terén.

Mozgalmasítsa a filmnézés élményét az interneten

Számos lehetőség kínálkozik a filmnézésre az interneten. Néhány platform lehetővé teszi az online filmnézést, de tele van hirdetésekkel és felugró ablakokkal, szükség van egy asztali vagy laptop beállításra.

Másrészt, bizonyos mobil platformok előfizetési modelleket kínálnak, melyek nem feltétlenül gazdaságosak mindenki számára, különösen, ha nem egy szenvedélyes filmnéző.

Az előfizetés választása nem indokolt, ha a filmfogyasztásod csak néhány filmre korlátozódik havonta. Egy megfelelőbb alternatíva az ingyenes filmnézési lehetőségeket biztosító alkalmazások felfedezése.

Ingyenes filmnézegető alkalmazások kihasználása

Számos alkalmazás létezik, amely lehetővé teszi a filmnézést közvetlenül mobil eszközén. A választás személyes preferenciáitól és elérhető tartalom sokszínűségétől függ.

Cinemai ízléseink különböznek, ezért szükséges az olyan szolgáltatások azonosítása, amelyek az előnyös műfajokat és filmeseket szolgálják, biztosítva ezzel az élvezetes nézési élményt. A piac tele van ilyen alkalmazásokkal, ami arra kényszerít, hogy kiválaszd a legmegfelelőbb alkalmazásokat.

A kiválasztást befolyásolja az általad használt mobil eszköz típusa és az alkalmazás felhasználói felületé iránti preferenciád, számos opciót kínálva.

Tubi TV

A Tubi TV egy széles körben használt alkalmazás a filmek online streamelésére, amely széleskörű ingyenes filmkínálatot kínál az azonnali megtekintéshez. 

Az alkalmazás számos filmet kínál, beleértve a kiemelt és népszerű filmeket is. A TV-sorozatok rajongói számára a Tubi TV széles választékot kínál.

Ez az alkalmazás egyik jelentős jellemzője a legtöbb filmhez tartozó feliratok bevonása, ezáltal kiváló választás a külföldi nyelvű filmek kedvelői számára. A Tubi TV-t a Fox Corporation birtokolja, és hirdetésalapú bevételmodellen működik.

Hogyan töltheti le

A Tubi TV alkalmazást több platformon is elérheti, például Androidon és iOS rendszereken is mobil eszközökhöz, Sony okostévékhez, PlayStation játékkonzolokhoz, Rokuhoz, Apple TV-hez, Amazon Fire TV-hez, Xfinity X1-hez, Xboxhoz és Samsung okostévékhez.

Az Android eszközökön az alkalmazást megtalálja a Google Play Áruházban a Tubi – Ingyenes Filmek & TV Műsorok név alatt, szórakozás kategóriában.

Az iOS felhasználók számára az alkalmazás elérhető az Apple App Áruházban Tubi – Filmek és TV Műsorok néven.

Popcornflix

Egy kiváló alternatíva a Popcornflix. Ez a platform hatalmas választékkal büszkélkedhet mozifilmekből és tévéműsorokból, mindez ingyenesen elérhető.

A Screen Media Ventures tulajdonában lévő, hirdetésekkel támogatott szolgáltatás még számos egyedi tartalmat is kínál, például webes sorozatokat vagy a filmiskola hallgatóinak projektjeit. A videolejátszó zökkenőmentesen működik, számos fejlett lehetőséget biztosítva ezzel az élvezetes nézési élményt.

Bár elérhető webes verzióban is, a felhasználók inkább a mobilalkalmazások felé hajlanak, mivel ezeket felhasználóbarátabbnak és reakcióképesebbnek találják a webes felülettel szemben.

A Popcornflix alkalmazás letöltése

A Popcornflix számos eszközzel kompatibilis, többek között az iOS mobil eszközökkel, az Apple TV-vel, az Androiddal, a Rokkval, az Amazon Firestickkel, sőt még a Microsoft Xbox játékkonzolokkal is.

A Apple App Store-ban az alkalmazást “Popcornflix – Movies and TV” név alatt találhatod meg. Android felhasználók számára elérhető a Google Play Áruházban mint “Popcornflix™ – Movies. TV. Free.”

Crackle (Korábban Sony Crackle)

A Crackle, korábban ismert Sony Crackle néven, számos eredeti és felvásárolt tartalmat kínál. A Chicken Soup for the Soul Entertainment tulajdonában lévő platform 21 ország közönségét szolgálja ki.

Kiemelkedő eredeti sorozatok közé tartozik a “Hidden Heroes,” “The Oath” és az “On the Ropes.” A platform filmeket és TV-sorozatokat mutat be a Sony Pictures és a hozzá tartozó vállalatok, mint például a Columbia Pictures, a TriStar Pictures és a Screen Gems gyártásából.

Az együttműködések kiterjednek a DreamWorks Pictures, a Lionsgate és a Paramount Pictures cégekre. Az alkalmazás három nyelvet támogat: angol, portugál és spanyol.

A Crackle alkalmazás letöltése

A Crackle elérhető több platformon is, mint például a Roku, az Apple TV, az Amazon Fire TV, és az Android TV, valamint webes és mobilalkalmazások a Android és iOS rendszerekre.

Ha Android készüléket használsz, egyszerűen látogasd meg a Google Play Áruház weboldalt, keress rá a “Crackle” nevére, majd kattints az Install gombra.

Az iOS felhasználóknak az alkalmazás a “Crackle – Movies & TV” néven található az Apple App Store-ban, ahol a Get gombra kattintva elindíthatod a letöltés és telepítés folyamatát.

Yidio: Az online szórakoztatás kapuja

A Yidio kiemelkedik egyedi platformként, bár nem teljesen ingyenes. Ez az “Your Internet Video” mozaikszó, és arra tervezték, hogy központi csomópont legyen az összes film- és TV-app kereséséhez.

A Yidio alkalmazás több mint egy egyszerű keresőeszköz. Tartalmat aggregál különböző videostreaming platformokról, sőt saját exkluzív tartalmat is kínál. Az alkalmazás videóminősége kiváló.

De van egy csapda. Nem minden tartalom ingyenes a Yidion. Tartalmaz filmeket és TV-sorozatokat fizetős előfizetéses szolgáltatásokból, mint például a Netflix és a Hulu. De van jó hír: szűrheti az eredményeket, hogy csak ingyenes tartalmakat jelenítsen meg.

Ingyenes tartalmak szűrésével olyan listát kapsz, amely az eltérő streaming szolgáltatásokon elérhető tartalmakat aggregálja.

A Yidio alkalmazás letöltése

A Yidio alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS felhasználók számára. Használhatod az Amazon Kindle-en is, illetve az hivatalos webhelyén keresztül is.

Az iOS felhasználók az Apple App Store alkalmazásában kereshetik meg a “Yidio – Streaming Guide” nevű alkalmazást. Győződj meg róla, hogy a készüléked frissítve van legalább iOS 12.0 vagy újabb verzióval iPhone-hoz és iPod Touch-hoz, valamint iPadOS 12.0 vagy újabb verzióval iPad-hez.

Az Android felhasználók a Google Play Áruházban találhatják meg az alkalmazást a “Yidio – Streaming Guide – Watch TV Shows & Movies” névvel. Győződj meg róla, hogy a készüléked legalább Android 5.0 vagy újabb verziót futtat, majd kattints az Install gombra az alkalmazás letöltéséhez.

A lényeg

Ma már számtalan lehetőség van arra, hogy kedvenc filmjeidet mobil eszközödön élvezd, anélkül, hogy egy fillért is költenél.

Ebben a vezérlőben kiemeltük néhány a legnépszerűbb alkalmazások közül, de egy alaposabb kutatás segíthet felfedezni a tökéletes alkalmazást számodra.

A legfontosabb tanulság az, hogy számos lehetőség áll rendelkezésedre a kedvenc filmjeid és tévéműsoraid online nézésére, és mindezt drága előfizetések nélkül, feltéve, hogy kényelmes vagy a néhány reklám megtekintésével.

Olvasás más nyelven