Amazon lehetőségek: Ismerd meg, hogyan jelentkezhetsz online

Az állások keresése kihívást jelenthet, különösen azoknak, akik nem szoktak ilyesmiben részt venni. Azok számára, akik megbízható platformot keresnek széles körű munkalehetőségekkel, az Amazon ideális választás.

Az Amazon számos pozíciót kínál különböző tehetségeknek és készségeknek megfelelően. Globális jelenléte biztosítja, hogy az Amazon irodák világszerte folyamatosan tehetséges embereket keresnek csapatukhoz.

ADVERTISEMENT

Az Amazonnál való pozícióra való jelentkezéshez olvassa el az alábbi útmutatót.

A karrier követése az Amazonnál

Az utóbbi években az Amazon világmárka pozícióra tett szert, büszkélkedve több mint 450,000 fős munkaerővel.

A cég sikere nagymértékben az erős e-kereskedelmi tevékenységének köszönhető. Népszerűségének egyik kulcsa az exkluzív munkaadói hírnév.

ADVERTISEMENT

Sok alkalmazott azért dönt az Amazon mellett, mert vonzzák a vállalat által kínált vonzó juttatások.

Az Amazon ideális választás munkalehetőségek tekintetében azok számára, akik jól fizetett állásokat keresnek egy pozitív munkahelyi légkörben.

Kiemelkedő lehetőségek az Amazonnál

Az Amazon jelenleg több tucat pozíció betöltését keresi különböző osztályokon belül.

ADVERTISEMENT

Az Amazonnál elérhető kulcsfontosságú pozíciók közé tartozik a DevOps mérnök, ahol szorosan együtt dolgozol több csapattal az egész szervezetben az előtérben álló kihívások kezeléséhez, és az adatbázis mérnök, ahol a fókusz a vevői elégedettség biztosítására irányul az Amazon Web Services-en belüli kérdések feloldásával.

További lehetőségek közé tartoznak olyan pozíciók, mint a rendszergazdák, szoftverfejlesztő mérnökök és rendszerfejlesztő mérnökök.

Jelentkezés Amazonnál

Az Amazon Jobs egy keresett munkáltató, híres presztízséről és átfogó juttatási csomagjairól, melyek versenyképes fizetéseket és olyan kedvezményeket tartalmaznak, mint a fogorvosi és orvosi ellátások.

Indítsa el az alkalmazást

Az alkalmazáshoz látogasson el az Amazon hivatalos weboldalára, ahol különböző osztályokban és helyszíneken elérhető állásajánlatokat́ tud megnézni.

Az alkalmazás benyújtása után készüljön fel az interjúkra és értékelésekre, amelyek az alkalmasságát vizsgálják a meghirdetett pozícióra.

 1. Látogasson el az Amazon Hivatalos Oldalára: Kezdje el az alkalmazási folyamatot azzal, hogy átböngészi az állásajánlatokat és jelentkezik azon pozíciókra, amelyek megfelelnek a képességeinek és érdeklődési körének.
 2. Készüljön az Interjúkra: Számíthat különböző interjúkra, ideértve a telefonos előszűréseket és személyes találkozókat a toborzókkal és vezetőkkel. Ezek általában 45 percig vagy egy óráig tartanak.
 3. Adja be az ‘Alkalmazás Most’ gombot: Az Amazon weboldalának e gombjára kattintva kezdődik az alkalmazási folyamat. Győződjön meg róla, hogy érti az állás és a feladatkör felelősségeit, amire jelentkezik.
 4. Részletezze az Alkalmazást: Győződjön meg róla, hogy minden információ az alkalmazásában helyes, különösen kapcsolati adatai. Az elküldést követően számíthat egy telefonhívásra néhány napon belül az alkalmazásával kapcsolatban.

Ha strukturáltabb megközelítést keres az alkalmazási folyamathoz, akkor fontolja meg ezeknek a lépéseknek az egyértelmű és tömör módon történő körvonalazását, hogy útmutatást nyújtson a leendő pályázóknak.

A háttér ellenőrzési folyamat az Amazonnál

Az Amazon alapos háttér-ellenőrzést végez az összes leendő munkavállalón, hogy biztosítani tudja a biztonságos és problémamentes munkakörnyezetet, amint a céghez csatlakoznak.

A háttér-ellenőrzéshez való egyetértése fontos már a jelentkezési folyamat korai szakaszában. Az Amazon vizsgálata a te bűnügyi, hitelügyi, foglalkoztatási és oktatási múltadra fog összpontosítani az elmúlt hét-tíz évben.

Ha kényelmetlenül érzed magad ezzel a folyamattal kapcsolatban, visszavonhatod az Amazon-jelentkezésed. Ugyanakkor, még ha kétségeid vannak a múltaddal kapcsolatban, javasolt folytatni az Amazon-jelentkezést.

Az Amazon karrierjének számos részlege nem veszi a múltad nevére tapogatózó munkatársra. Fontos, hogy átlátható legyél a történelmeddel kapcsolatban a jelentkezés során, mivel az őszinteség többet ér azaz igazság elrejtésénél, ami később következményekkel járhat.

Alkalmazásod Állapotának Figyelése

A jelentkezési folyamat befejezése után az Amazon átnézi az egész jelentkezésedet.

Általában néhány nap múlva válaszolnak, de ha tovább tart, akkor ellenőrizheted az alkalmazásod állapotát az Amazon webhelyén. Ez a portál frissítéseket nyújt, és akár egy hét alatt még egy állásajánlatot is közvetíthet.

Amikor jelentkezel, győződj meg róla, hogy használod ezt a portált az alkalmazásod folyamatának nyomon követésére.

Az Amazonnál elérhető álláslehetőségek

Az Amazon, mint globális hatalom, sokféle munkalehetőséget kínál különböző osztályokban, amelyek különböző készségeket és érdeklődési területeket céloznak.

Íme öt példa az Amazonnál elérhető munkalehetőségekre, mindegyik rövid magyarázattal, fizetési várakozásokkal, valamint előnyökkel és hátrányokkal:

Szoftverfejlesztési mérnök (SDE)

Az Amazonnál az SDE-k a szoftverrendszerek és alkalmazások tervezéséért, fejlesztéséért és karbantartásáért felelősek.

 • Fizetési várakozás: Az átlagfizetés évente 110 000 és 160 000 dollár között mozog.
 • Előnyök: Lehetőség arra, hogy a legkorszerűbb technológiákon dolgozzon, karrierépítés és együttműködő munkakörnyezet.
 • Hátrányok: Nagy nyomású határidők és versengő munkakultúra.

Raktár dolgozó

A raktár dolgozók az Amazon raktáraiban kezelik a termékek átvételét, tárolását és szállítását.

 • Fizetési várakozás: Az átlagos fizetés óránként $15 és $20 között mozog.
 • Előnyök: Rugalmas munkaidő, fizikai aktivitás, és nincs formális oktatási követelmény.
 • Hátrányok: Fizikailag igénybevevő munka és ismétlődő feladatok.

Adatelemző

Az Amazon adatelemzői nagy adathalmazokat elemeznek az adatokból származó információkért és üzleti döntések támogatásáért.

 • Fizetési várakozás: Az átlagos fizetés évente 120 000 és 180 000 dollár között mozog.
 • Előnyök: Nagy kereslet a szakértelmek iránt, részvétel stratégiai projektekben és versenyképes fizetés.
 • Hátrányok: Magas elvárások a teljesítmény terén és gyors tempójú munkakörnyezet.

Az Amazon Jobs ügyfélszolgálati munkakör

Ezek a képviselők segítenek az Amazon ügyfeleinek kérdéseikkel, rendeléseikkel és problémáik feloldásával.

 • Fizetés várhatóan: Az átlagkereset óránként $12-től $18-ig terjed.
 • Előnyök: Távoli munkalehetőség, rugalmas munkaidő és átfogó képzés.
 • Hátrányok: Ismétlődő feladatok és nehezen kezelhető ügyfelek.

Üzemeltetési vezető

Az Üzemeltetési Vezetők felügyelik az Amazon csomagküldő központjainak napi működését, biztosítva a hatékonyságot és termelékenységet.

 • Várható fizetés: Az átlagos fizetés évente 80 000 és 130 000 dollár között mozog.
 • Előnyök: Vezetői szerep, karrier előrelépési lehetőségek és dinamikus munkakörnyezet.
 • Hátrányok: Hosszú munkaidő és magas stresszszint.

Bezárási gondolatok

Az Amazon széles körű munkalehetőségeket kínál világszerte, ezzel megerősítve pozícióját a legjobb munkáltatók között. A vállalat elkötelezett a kiemelkedő és professzionális szolgáltatások nyújtása mellett ügyfeleinek.

Az Amazon az inkluzív és dinamikus munkakörnyezet kialakításával biztosítja, hogy munkatársai fejlődjenek a vállalattal párhuzamosan. Az Amazon csapatához csatlakozni kívánóknak érdemes meglátogatniuk a hivatalos weboldalt, ahol elindíthatják jelentkezési folyamatukat, és felfedezhetik a elérhető különböző pozíciókat.

Innovációra és ügyfél elégedettségére való elkötelezettségével az Amazon továbbra is vonzó úti célpont a munkakeresők számára.

Olvasás más nyelven