Tutustu, kuinka löytää ilmainen WiFi verkosta

Toisinaan saatat olla tilanteessa, jossa tarvitset internetyhteyttä, erityisesti matkustaessasi. Matkapuhelimen käyttö tai roaming voi olla kallista ja vaikuttaa budjettiisi.

Saatat pohtia, miten voit löytää ilmaisia Wi-Fi-yhteyksiä missä tahansa kuljetkin. Onneksi on ratkaisu. WiFi Map -sovellus on upea työkalu Wi-Fi-kuumien paikallistamiseen maailmanlaajuisesti, ja se on täysin ilmainen.

ADVERTISEMENT

Tämä sovellus varmistaa, että voit olla yhteydessä missä tahansa oletkin. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja tästä uskomattomasta sovelluksesta ja siitä, miten asennat sen mobiililaitteeseesi.

WiFi Map -sovelluksen yleiskatsaus

WiFi Map on suosittu mobiilisovellus, joka tarjoaa pääsyn yli 150 miljoonaan WiFi-hotspotiin ympäri maailmaa.

Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat yhdistää näihin hotspotteihin vapaasti ja saada pääsyn varsinaisiin salasanoihin, jotka ovat jaettu verkoston omistajien toimesta, jotka ovat osa WiFi Map -yhteisöä.

ADVERTISEMENT

Tämä laaja tietokanta kehitettiin käyttäjien ympäri maailmaa ja eri yritysten toimesta. Sovellus on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.

Julkinen WiFi -verkkoa käyttäville sovellus tarjoaa nopean ja turvallisen virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) ominaisuuden. Tämä VPN varmistaa laitteesi turvallisuuden salaa internet-liikenteesi ja peittämällä online-identiteettisi. Näin se suojaa sinua mahdollisilta hakkerointiyrityksiltä, jotka saattavat yrittää seurata online-toimiasi ja varastaa henkilökohtaisia tietojasi.

Yksi WiFi Map -sovelluksen kiitettävimmistä ominaisuuksista on se, miten se edistää yhteisöllisyyttä. Sovelluksen käyttäjät ovat valmiita jakamaan WiFi-yhteyksiään niille, jotka tarvitsevat internet-yhteyttä heidän läheisyydessään.

ADVERTISEMENT

Wi-Fi-kartan historia

WiFi Mapin tarina alkoi vuonna 2012, kun Kenlo Group LTD, israelilainen yritys, keksi sovelluksen tarjota ilmaista internetyhteyttä globaalisti.

Tämä visio johti yhteistyöhön belarusialaisen tiimin kanssa, mikä johti WiFi Map LLC:n perustamiseen Denis Sklyarovin, Igor Goldenbergin, Dzmitry Plashchynskin ja Kirill Kudinin toimesta.

Sovellus on saanut tunnustusta huippumatkailutyökaluna eri mediataloissa, kuten CNN, Business Insider, Esquire ja Travel Weekly.

WiFi Map Key Features and Function

WiFi Map toimii skannaamalla ympäristöäsi saatavilla olevien WiFi-verkkojen etsimiseksi ja näiden hotspotien sijaintien merkitsemiseksi sovelluksessaan. Hyödynnä sovelluksen karttatoimintoa navigoidaksesi näihin hotspotteihin käyttäen laitteesi sisäänrakennettua GPS:ää.

Ollen yhteisölähtöinen sovellus, käyttäjillä on mahdollisuus tarjota tiettyjä yhteyksiä muiden käyttöön. Yleisesti ottaen, julkisesti saatavilla olevat WiFi-hotspotit paikoissa kuten ravintoloissa, kahviloissa ja muissa kaupallisissa tiloissa ovat myös katalogisoituina.

Lisäksi sovelluksen käyttäjät voivat jakaa omia yksityisiä yhteyksiään auttaakseen muita lähialueella internet-yhteyden muodostamisessa.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus jakaa tietoa näistä WiFi-hotspoteista ystävillesi sosiaalisen median alustoilla kuten Facebook, Instagram ja Twitter. Tämä mahdollistaa heille nopean yhteyden ottamisen näihin verkkoihin ilman oman etsinnän suorittamista.

Ekstrat

Karttojen tallentaminen offline-käyttöä varten on kätevä ominaisuus, erityisen hyödyllinen matkailijoille, jotka haluavat säästää dataa.

Offline-käytön ansiosta sinulla on aina kartta saatavilla, vaikka et olisi yhteydessä verkkoon. Lisäksi sovellus tarjoaa nopeustestitoiminnon, jonka avulla voit arvioida Wi-Fi-yhteyden vahvuutta varmistaaksesi, ettet tuhlaa aikaa hitailla verkkoilla.

Nopeustesti on erityisen hyödyllinen toiminnoissa, jotka vaativat vakautta, kuten tiedostojen lataamisessa tai median suoratoistossa.

Miksi päivittää WiFi Map Pro:lle

Niille, jotka etsivät parannettua kokemusta, WiFi Mapin Pro-versio tarjoaa ratkaisun. Päivittämällä voit poistaa häiritsevät mainokset ja avata eksklusiivisia ominaisuuksia, joita ei löydy perusversiosta.

Tämä premium-versio tarjoaa pääsyn offline-karttoihin ja VPN-palvelimiin eri sijainneissa. 

Lisäksi se mahdollistaa jopa viisi yhtäaikaista VPN-yhteyttä yhden tilin alla, mikä mahdollistaa useiden laitteiden yhdistämisen Internetiin sovelluksen kautta, kunhan ne ovat kirjautuneet sisään Pro-tililläsi.

Vuotuinen tilausmaksu WiFi Map Prolle on 29,99 dollaria, mutta rajoitettu tarjous on tällä hetkellä voimassa tarjoten 20 prosentin alennuksen, alentaen hinnan vain 23,99 dollariin vuodessa.

Tietosuojakäytäntö

Mikäli asennat minkä tahansa sovelluksen, on tärkeää ymmärtää kehittäjän keräämät tiedot.

WiFi Map LLC:n tietosuojakäytäntö kuvaa käyttäjiltä kerätyt tiedot, mukaan lukien yksityiskohdat kuten sähköpostiosoitteet, sosiaalisen median profiilit (Google, Facebook jne.), ikäryhmä, maa, kieli, aikavyöhyke, laitteen valmistaja ja malli, käyttöjärjestelmä, matkapuhelinoperaattori sekä matkapuhelinverkon suorituskykytiedot.

Tämä käytäntö koskee myös muita laitteeseesi asennettuja sovelluksia.

Hanki eSIM WiFi Mapista

WiFi Map esittelee vallankumouksellisen eSIM-vaihtoehdon, joka poistaa tarpeen perinteisille Wi-Fi- tai roaming-palveluille.

Tämä pelkkään dataan perustuva ratkaisu ei vaadi puhelinnumeroa, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon globetrottereille, jotka suuntaavat alueille, joissa on rajoitettu Wi-Fi.

Aktivoidaksesi, valitse yksinkertaisesti datapaketti, skannaa annettu QR-koodi ja nauti välittömästä internetyhteydestä.

Joustavat tietosuunnitelmat jokaiselle matkustajalle

Valitse erilaisista 30 päivän suunnitelmista, joissa jokaisessa on 1 Gt tiedonsiirtoa.

Tämä määrä on runsaasti erilaisille aktiviteeteille, aina puolen miljoonan pikaviestin lähettämisestä 10 tunnin verkko-selaamiseen tai 50 tunnin karttanavigointiin.

Edulliset hinnat globaaleihin kohteisiin 

Datahintojen vaihtelevat kohteen mukaan. Euroopan suunnitelmat maksavat 4,99 € kappaleelta, kun taas Australiaan ja Uuteen-Seelantiin ne ovat hintaan 9,99 €. 

Afrikkaan tai Latinalaiseen Amerikkaan matkustaville suunnitelmat ovat saatavilla hintaan 32,99 € kappaleelta.

WiFi Mapin eSIM-yhteensopivat laitteet

WiFi Mapin eSIM on yhteensopiva valittujen älypuhelinmallien kanssa, joissa on eSIM-teknologia, kuten Samsung Galaxy S20 -sarja, Google Pixel ja iPhone 11 ja 12 -mallit.

Varmista, että älypuhelimesi on avattu, koska verkko-ohjatut laitteet ovat sidoksissa tiettyihin langattomiin palveluntarjoajiinsa.

Ole tietoinen maantieteellisistä rajoituksista joissakin maissa. Esimerkiksi Kiinassa iPhoneja ei voi käyttää eSIM-korttien kanssa, ja Hongkongissa ja Macaossa vain tietyt iPhone-mallit ovat eSIM-yhteensopivia.

WiFi Map Pro -sovelluksen lataaminen

Android-käyttäjille WiFi Map -sovellus on saatavilla Google Play Kaupassa. Etsi “Ilmaiset WiFi-salasanat, offline-kartat & VPN. WiFi Map.”

Aloita lataus napsauttamalla Asenna-painiketta. Noudata tilisi asennusohjeita.

iOS-käyttäjät voivat löytää sovelluksen Apple App Storesta nimellä “WiFi Map TripBox: Etsi Hotspot.” Napauta ‘Hanki’ ladataksesi sen. Asennuksen aikana anna tarvittavat luvat. Latauksen jälkeen avaa sovellus.

Yhdistäminen WiFi Map -sovelluksella

Yhdistäksesi Wi-Fi-verkkoon, avaa ensin WiFi Map -sovellus laitteellasi. Etsi lähellä oleva WiFi-hotspot ja valitse se.

Käytä sovelluksen tietoja yhdistääksesi hotspottiin ja nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä!

Päätelmä

Jos matkustat usein, tämä sovellus voi olla äärimmäisen arvokas. Kaikki eivät voi varaa käyttää matkapuhelintensa dataa ulkomailla, missä ulkomaanpuhelumaksut voivat olla kohtuuttomat.

Internetin tai offline-karttojen käyttö, erityisesti syrjäisillä alueilla, voi joskus olla kriittistä hätätilanteissa.

Siksi, jos suunnittelet matkaa tai haluat yksinkertaisesti vähentää matkapuhelimesi datankäyttöä, harkitse tämän sovelluksen lataamista ja asentamista heti!

Lue toisella kielellä