Löydä, miten voit katsella elokuvia ilmaiseksi verkossa

Monet meistä arvostavat suosikkielokuvien katsomisen helppoutta mobiililaitteilla. Ajat, jolloin kaikki kokoontuivat television ääreen nauttimaan elokuvista tai TV-ohjelmista, ovat haihtumassa.

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa teknologia tarjoaa erinomaisia palveluita, jotka parantavat mukavuuttamme ja elämänlaatuamme kokonaisuudessaan. Keskustellaan siitä, miten katsella elokuvia verkossa käyttäen mobiililaitteitamme.

ADVERTISEMENT

Tilauspalvelut kuten Netflix ja Disney+ ovat suosittuja, mutta itse etsin sovelluksia, jotka mahdollistavat elokuvien katselun ilmaiseksi mobiililaitteillani. Tässä artikkelissa esitellään joitakin parhaita sovelluksia, joilla voi katsoa elokuvia ilmaiseksi mobiililaitteella.

Video On Demandin nousu

Videoiden tilauspalveluiden (VOD) keskustelu on olennaista, koska se muodostaa pohjan elokuvien katselulle mobiililaitteilla.

VOD on mediasisältöjen jakelujärjestelmä, joka tarjoaa pääsyn videoihin, kuten elokuviin ja TV-sarjoihin, ilman perinteisten videotoistolaitteiden tarvetta. VOD-sisältöihin pääsemiseksi tarvitaan internet-yhteys, jossa on riittävä kaistanleveys.

ADVERTISEMENT

Useimmat VOD-järjestelmät tarjoavat mahdollisuuden joko ladata tai suoratoistaa videoita. Viime aikoina suoratoisto on noussut suosituimmaksi tavaksi toimittaa VOD-sisältöjä.

Streaming Media Across the Web

VoD:n suosion räjähdys avasi tien suoratoistolähetyksille, joissa multimedia toimitetaan ja kulutetaan jatkuvana virtana lähteestä.

Sen sijaan, että lataisit elokuvan tai TV-sarjan jakson, voit suoratoistaa sen internetin kautta.

ADVERTISEMENT

Tänään suoratoistopalveluiden kärjessä ovat Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Paramount+, Peacock ja Amazon Prime Video.

Helpota Elokuvien Katselukokemustasi Verkossa

Useita tapoja on olemassa nauttia elokuvien katselusta verkossa. Jotkut alustat mahdollistavat elokuvien suoratoiston verkossa, mutta ovat täynnä mainoksia ja ponnahdusikkunoita, vaatiakseen työpöytä- tai kannettavatietokoneen asetukset.

Toisaalta, tietyt mobiilialustat tarjoavat tilausmalleja, jotka eivät välttämättä ole taloudellisia kaikille, erityisesti jos et ole intohimoinen elokuvien katsoja.

Tilaaminen saattaa olla perusteltavissa vain, jos elokuvien kulutuksesi on rajoitettu muutamaan elokuvaan kuukaudessa. Sopivampi vaihtoehto on tutkia sovelluksia, jotka tarjoavat ilmaisia elokuvan suoratoistomahdollisuuksia.

Hyödyntämällä ilmaisia elokuvien suoratoistosovelluksia

On olemassa joukko sovelluksia, jotka mahdollistavat elokuvien suoratoiston suoraan mobiililaitteellasi. Valintasi riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja saatavilla olevasta sisällön monipuolisuudesta.

Elokuvamaun vaihdellessa on tarpeen tunnistaa palvelut, jotka vastaavat suosimiasi genrejä ja elokuvantekijöitä varmistaen näin miellyttävän katselukokemuksen. Markkinat ovat täynnä tällaisia sovelluksia, joten sinun on valittava sopivimmat sovellukset.

Valintasi vaikuttaa siihen, millaista mobiililaitetta käytät ja mieltymykseesi sovelluksen käyttöliittymästä, tarjoten runsaasti vaihtoehtoja valittavaksi.

Tubi TV

Tubi TV on laajalti käytetty sovellus elokuvien suoratoistoon, tarjoten laajan valikoiman ilmaisia elokuvia heti katsottavissa. Sovelluksessa on erilaisia elokuvia, mukaan lukien esittely- ja suosittuja elokuvia. TV-sarjojen ystäville Tubi TV tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja.

Yksi huomionarvoinen ominaisuus tässä sovelluksessa on tekstitysten sisällyttäminen useimpiin elokuviin, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vieraskielisten elokuvien ystäville. Tubi TV:n omistaa Fox Corporation, ja se toimii mainostuloihin perustuvalla liiketoimintamallilla.

Miten ladata

Tubin TV-sovelluksen lataus on mahdollista useille alustoille, kuten Androidille ja iOS:lle mobiililaitteille, Sony Smart TV:lle, PlayStation-pelikonsoleille, Rokulle, Apple TV:lle, Amazon Fire TV:lle, Xfinity X1:lle, Xboxille ja Samsung Smart TV:lle.

Android-laitteilla sovellus löytyy Google Play -kaupasta nimellä Tubi – Ilmaiset elokuvat & TV-ohjelmat, ja se on luokiteltu viihdekategoriaan.

iOS-käyttäjille sovellus on saatavilla Apple App Storesta nimellä Tubi – Katso elokuvia & TV-ohjelmia.

Popcornflix

Erinomainen vaihtoehto on Popcornflix. Tällä alustalla on laaja valikoima elokuvia ja TV-ohjelmia, ja kaikki ovat saatavilla ilmaiseksi.

Omistaa Screen Media Ventures, tämä mainostuettu palvelu tarjoaa myös ainutlaatuista sisältöä, kuten verkkosarjoja ja elokuvakoulun opiskelijoiden projekteja. Videosoitin toimii saumattomasti ja tarjoaa lukuisia kehittyneitä vaihtoehtoja paremman katselukokemuksen saavuttamiseksi.

Vaikka Popcornflixilla on verkkoversio, käyttäjät taipuvat enemmän mobiilisovelluksiin, koska ne koetaan käyttäjäystävällisemmiksi ja reagoivammiksi verrattuna verkkokäyttöliittymään.

Popcornflix-sovelluksen lataaminen

Popcornflix on yhteensopiva monien laitteiden kanssa, mukaan lukien iOS-mobiililaitteet, Apple TV, Android, Roku, Amazon Firestick ja jopa Microsoft Xbox -pelikonsolit.

Apple App Storessa sovellus löytyy nimellä “Popcornflix – Elokuvat ja TV-ohjelmat”. Android-käyttäjille se on saatavilla Google Play -kaupassa nimellä “Popcornflix™ – Elokuvat. TV. Ilmaiseksi.”

Crackle (Aiemmin Sony Crackle)

Crackle, aiemmin tunnettu nimellä Sony Crackle, tarjoaa runsaasti alkuperäis- ja hankittua sisältöä. Omistaa Chicken Soup for the Soul Entertainment, se palvelee yleisöä 21 maassa.

Huomionarvoisia alkuperäissarjoja ovat “Hidden Heroes,” “The Oath,” ja “On the Ropes.” Alusta esittelee elokuvia ja TV-sarjoja Sony Picturesilta ja sen affiliaateilta, kuten Columbia Pictures, TriStar Pictures ja Screen Gems.

Yhteistyö laajenee DreamWorks Picturesiin, Lionsgateen ja Paramount Picturesiin. Sovellus tukee kolmea kieltä: englanti, portugali ja espanja.

Lataa Crackle-sovellus

Crackle laajentaa toimintaansa useille alustoille, kuten Roku, Apple TV, Amazon Fire TV ja Android TV, lisäksi se tarjoaa verkkosovelluksia sekä mobiilisovelluksia Android- ja iOS-järjestelmiin.

Latausta varten Androidille mene suoraan Google Play -kauppaan, etsi “Crackle” ja napsauta Asenna-painiketta.

iOS-käyttäjille sovellus löytyy nimellä “Crackle – Movies & TV” Apple App Storesta, josta voit aloittaa latauksen ja asennuksen painamalla Hae-painiketta.

Yidio: Your Gateway to Online Entertainment

Yidio erottuu ainutlaatuisena alustana, vaikka se ei ole täysin ilmainen. Se on lyhenne sanoista “Your Internet Video“, ja se on suunniteltu olemaan keskeinen keskus elokuva- ja TV-sovellustesi kaikille hakukyselyille.

Yidio-sovellus on enemmän kuin vain hakutyökalu. Se kokoaa sisältöä eri videostreamausalustoilta ja tarjoaa jopa omaa yksinomaista sisältöä. Sovelluksen videolaatu on huippuluokkaa.

Toisaalta on kuitenkin yksi hankaluus. Kaikki sisältö Yidiolla ei ole ilmaista. Siihen kuuluu elokuvia ja TV-sarjoja maksullisista tilauspalveluista, kuten Netflix ja Hulu. Mutta tässä on hyviä uutisia: voit suodattaa tulokset näyttämään vain ilmaisen sisällön.

Suodattamalla ilmaisen sisällön, saat listan kootusta sisällöstä, joka on saatavilla eri suoratoistopalveluista.

Lataa Yidio-sovellus

Yidio-sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttäjille. Voit käyttää sitä myös Amazon Kindlessä ja sen virallisella verkkosivustolla.

iOS-käyttäjät voivat ladata sovelluksen siirtymällä Apple App Storeen ja etsimällä “Yidio – Streaming Guide.” Varmista, että laitteesi on päivitetty iOS 12.0:aan tai sitä uudempaan versioon iPhonelle ja iPod Touchille ja iPadOS 12.0:aan tai sitä uudempaan versioon iPadeille.

Android-käyttäjät voivat löytää sovelluksen Google Play Storesta hakusanalla “Yidio – Streaming Guide – Watch TV Shows & Movies.” Varmista, että laitteessasi on Android 5.0 tai uudempi versio ja klikkaa sitten “Asenna”-painiketta ladataksesi sovelluksen.

Lopputulos

Tänään sinulla on lukemattomia vaihtoehtoja nauttia rakkaista elokuvistasi mobiililaitteellasi ilman senttiäkään.

Tässä oppaassa olemme korostaneet joitain suosituimpia sovelluksia, mutta syvällisempi tutkimus saattaa paljastaa täydellisen sovelluksen tarpeisiisi.

Pääviesti on, että sinulla on runsaasti vaihtoehtoja suosikkielokuviesi ja tv-ohjelmiesi suoratoistoon ilman kallista tilausta, kunhan olet valmis muutamaan mainokseen.

Lue toisella kielellä