Amazon mahdollisuudet: Opi hakemaan verkossa

Työpaikan etsiminen voi olla haastavaa, erityisesti niille, jotka eivät ole tottuneet prosessiin. Niille, jotka etsivät luotettavaa foorumia laajalla työpaikkojen valikoimalla, Amazon on hyvä vaihtoehto.

Amazon tarjoaa lukuisia tehtäviä eri lahjakkuuksille ja taidoille. Yhtiön globaali läsnäolo varmistaa, että Amazonin toimistot ympäri maailmaa etsivät jatkuvasti lahjakkaita yksilöitä joukkoonsa.

ADVERTISEMENT

Hakemiseksi paikkaan Amazonilla, lue alla oleva opas.

Uran tavoittelu Amazonilla

Viime vuosina Amazon on noussut maailmanlaajuiseksi jättiläiseksi, jonka työvoima ylittää 450 000 henkilöä.

Yhtiön menestystä voidaan suurelta osin selittää sen vankalla verkkokauppatoiminnalla. Yksi sen suosion avainasemista on maine erinomaisena työnantajana.

ADVERTISEMENT

Monet työntekijät valitsevat pysyä Amazonilla houkuteltuina yrityksen tarjoamista houkuttelevista eduista.

Amazon on ensisijainen valinta työmahdollisuuksia etsiville, jotka hakevat hyvin korvattuja työpaikkoja positiivisessa työilmapiirissä.

Upeat Mahdollisuudet Amazonilla

Amazon etsii tällä hetkellä monenlaisia työntekijöitä eri osastoihin.

ADVERTISEMENT

Keskeisiä rooleja Amazonilla ovat esimerkiksi DevOps-insinööri, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä useiden tiimien kanssa organisaatiossa ratkaistakseen haasteita, ja Tietokanta-insinööri, joka keskittyy varmistamaan asiakastyytyväisyyden ratkomalla ongelmia erityisesti Amazon Web Services -palveluissa.

Lisämahdollisuuksia tarjolla ovat muun muassa tehtävät kuten Järjestelmänvalvojat, Ohjelmistokehitysinsinöörit ja Järjestelmäkehitysinsinöörit.

Hakeminen työpaikkaan Amazonilla

Amazon Jobs on haluttu työnantaja, joka tunnetaan maineestaan ja kattavista palkkauspaketeista, mukaan lukien kilpailukykyiset palkat ja edut, kuten hammas- ja lääkärikorvaukset.

Aloita hakemuksesi

Jotta voit hakea, vieraile Amazonin virallisella verkkosivustolla, jossa voit tutustua eri osastojen ja sijaintien avoinna oleviin työpaikkoihin.

Hakemuksen jätettyäsi varaudu haastatteluihin ja arviointeihin, jotka arvioivat sopivuuttasi tehtävään.

 1. Vieraile Amazonin virallisella sivustolla: Aloita hakemusprosessi selaamalla avoimia työpaikkoja ja hakemalla tehtäviä, jotka vastaavat koulutustasi ja mielenkiintojasi.
 2. Valmistaudu haastatteluihin: Odota sarja haastatteluja, mukaan lukien puhelinhaastattelut ja kasvokkain tapaamiset rekrytoijien ja esimiesten kanssa. Nämä kestävät yleensä 45 minuuttia tunnista.
 3. Paina “Hae nyt”: Klikkaamalla tätä painiketta Amazonin verkkosivustolla aloitat hakemuksen tekemisen. Varmista, että ymmärrät tehtävän roolin ja vastuut, joihin haet.
 4. Tarkista hakemuksesi tiedot: Varmista, että kaikki tiedot hakemuksessasi ovat oikein, erityisesti yhteystietosi. Hakemuksen jättämisen jälkeen odota puhelinsoittoa hakemukseesi liittyen muutaman päivän sisällä.

Jos haluat jäsennellymmän lähestymistavan hakuprosessiin, harkitse näiden vaiheiden selkeää ja tiivistä esittämistä ohjeeksi potentiaalisille hakijoille.

Taustan tarkistusprosessi Amazonilla

Amazon tekee perusteellisia taustatarkistuksia kaikille tuleville työntekijöille varmistaakseen turvallisen ja ongelmaton työympäristön heidän aloittaessaan.

Suostumuksesi tähän taustatarkistukseen vaaditaan jo varhaisessa vaiheessa hakuprosessia. Amazonin tutkimus keskittyy rikos-, luotto-, työ- ja koulutushistoriaasi viimeisten seitsemän tai kymmenen vuoden ajalta.

Jos tunnet epämukavuutta tämän prosessin suhteen, voit peruuttaa Amazon-hakemuksesi. On kuitenkin suositeltavaa jatkaa Amazon-hakemustasi, vaikka olisit epävarma menneisyydestäsi.

Monet Amazonin työosastot eivät pidä menneisyytesi käyttämistä sinua vastaan. On tärkeää olla avoin menneisyydestäsi hakemuksen aikana, sillä rehellisyys arvostetaan enemmän kuin totuuden peittely ja myöhempien seurausten kohtaaminen.

Seuraa Hakemuksesi Edistymistä

Hakemusprosessin suorittamisen jälkeen Amazon tarkistaa koko hakemuksesi.

Yleensä saat vastauksen muutaman päivän kuluessa, mutta jos kestää kauemmin, voit tarkistaa hakemuksesi tilan Amazonin verkkosivustolta. Tämä portaali tarjoaa päivityksiä ja voi jopa mahdollistaa työtarjouksen viikon sisällä.

Hakemuksen lähettäessäsi varmista, että käytät tätä portaalua pysyäksesi ajan tasalla hakemuksesi edistymisestä.

Työpaikat Amazonilla, joihin voit hakea

Amazon, maailmanlaajuinen jättiläinen, tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri osastoilla, jotka vastaavat erilaisia taitoja ja kiinnostuksen kohteita.

Tässä on viisi esimerkkiä Amazonin avoimista työpaikoista, joista jokaisella on lyhyt selitys, palkkatoiveet sekä hyvät ja huonot puolet:

Ohjelmistokehityksen insinööri (SDE)

Amazonin SDE:t suunnittelevat, kehittävät ja ylläpitävät ohjelmisto- järjestelmiä ja sovelluksia.

 • Palkkatoive: Keskimääräinen palkka vaihtelee 110 000 dollarista 160 000 dollariin vuodessa.
 • Hyvät puolet: Mahdollisuus työskennellä huipputeknologian parissa, urakehitys ja yhteistyö- henkinen työympäristö.
 • Huonot puolet: Korkeat määräajat ja kilpailullinen työkulttuuri.

Varaston työntekijä

Varaston työntekijät käsittelevät tavaroiden vastaanottoa, varastointia ja lähettämistä Amazonin täyttökeskuksissa.

 • Palkkatoive: Keskimääräinen palkka vaihtelee 15–20 dollariin tunnissa.
 • Hyvät puolet: Joustavat työajat, fyysistä aktiivisuutta ja ei virallista koulutusvaatimusta.
 • Haitat: Fyysisesti vaativaa työtä ja toistuvia tehtäviä.

Tietojen tiedekunta

Amazonin tietotieteilijät analysoivat suuria tietoaineistoja tarjotakseen oivalluksia ja ohjatakseen liiketoimintapäätöksiä.

 • Palkkatoive: Keskimääräinen palkka vaihtelee 120 000–180 000 dollarin välillä vuodessa.
 • Hyvät puolet: Suuri kysyntä taidoille, osallistuminen strategisiin projekteihin ja kilpailukykyinen palkka.
 • Huonot puolet: Korkeat suoritusvaatimukset ja nopeatempoisen työympäristön odotukset.

Amazon Jobs Asiakaspalvelu

Nämä edustajat avustavat Amazonin asiakkaita tiedusteluissa, tilauksissa ja ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

 • Palkkatoive: Keskimääräinen palkka vaihtelee 12 dollarista 18 dollariin tunnissa.
 • Hyvät puolet: Etätyömahdollisuus, joustavat työajat ja perusteellinen koulutus.
 • Huonot puolet: Toistuvat tehtävät ja vaikeiden asiakkaiden kohtaaminen.

Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtajat valvovat Amazonin jakelukeskusten päivittäisiä toimintoja varmistaen tehokkuuden ja tuottavuuden.

 • Palkkatoive: Keskimääräinen palkka vaihtelee 80 000–130 000 dollaria vuodessa.
 • Plussat: Johtotehtävä, mahdollisuudet urakehitykseen ja dynaaminen työympäristö.
 • Miinukset: Pitkät työajat ja korkea stressitaso.

Päätelmä

Amazon tarjoaa laajan valikoiman työmahdollisuuksia maailmanlaajuisesti, vahvistaen asemansa huippuosaajana työnantajana. Yritys on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan ja ammattimaisia palveluita asiakkailleen.

Rakentamalla inklusiivisen ja dynaamisen työympäristön Amazon varmistaa, että työntekijät kehittyvät yhdessä yrityksen kanssa. Kaikki Amazonin tiimiin liittymisestä kiinnostuneet voivat vierailla virallisella verkkosivustolla aloittaakseen hakuprosessinsa ja tutustuakseen erilaisiin saatavilla oleviin rooleihin.

Sitoutumalla innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen Amazonin rekrytointi jatkaa houkuttelevana vaihtoehtona työnhakijoille.

Lue toisella kielellä