Ευκαιρίες στην Amazon: Μάθετε πώς να κάνετε αίτηση online

Η αναζήτηση εργασίας μπορεί να είναι προκλητική, ειδικά για όσους δεν είναι συνηθισμένοι στη διαδικασία. Για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη πλατφόρμα με μια εκτενή γκάμα ευκαιριών εργασίας, το Amazon είναι μια εφικτή επιλογή.

Το Amazon προσφέρει πολλές θέσεις που ταιριάζουν σε διάφορα ταλέντα και δεξιότητες. Η παγκόσμια παρουσία του εξασφαλίζει ότι τα γραφεία του Amazon παγκοσμίως αναζητούν με συνέπεια ταλαντούχα άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα τους.

ADVERTISEMENT

Για να υποβάλετε αίτηση για μια θέση στο Amazon, διαβάστε τον οδηγό παρακάτω.

Καριέρα στην Amazon

Τα τελευταία χρόνια, η Amazon έχει εμφανιστεί ως μια παγκόσμια δύναμη, διαθέτοντας μια εργατική δύναμη που υπερβαίνει τις 450.000 ατομικότητες.

Η επιτυχία της εταιρείας αποδίδεται κυρίως στην ισχυρή λειτουργία e-commerce της. Ένας κύριος παράγοντας της δημοτικότητάς της είναι η φήμη της ως εξαιρετικού εργοδότη.

ADVERTISEMENT

Πολλοί υπάλληλοι επιλέγουν να παραμένουν στην Amazon, ελκυσμένοι από τα ελκυστικά προνόμια που προσφέρει η εταιρεία αυτή.

Η Amazon είναι μία πρωταρχική επιλογή για εργασιακές ευκαιρίες για όσους αναζητούν καλά αμειβόμενες θέσεις σε ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον.

Εξαιρετικές Ευκαιρίες στην Amazon

Η Amazon αναζητά αυτήν την περίοδο να καλύψει πληθώρα θέσεων σε διάφορα τμήματα.

ADVERTISEMENT

Κλειδαριθμημένες θέσεις στην Amazon περιλαμβάνουν τον DevOps Engineer, όπου συνεργάζεστε στενά με πολλές ομάδες σε ολόκληρο τον οργανισμό για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, και τον Database Engineer, όπου επικεντρώνεστε στη διασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη αντιμετωπίζοντας θέματα, ειδικά στις ϥπηρεσίες της Amazon (Amazon Web Services).

Επιπλέον ευκαιρίες περιλαμβάνουν θέσεις όπως οι Διαχειριστές Συστημάτων, Μηχανικοί Ανάπτυξης Λογισμικού και Μηχανικοί Ανάπτυξης Συστημάτων.

Υποβολή αίτησης για θέση στην Amazon

Η Amazon Jobs είναι ένας επιθυμητός εργοδότης γνωστός για το κύρος του και τα ολοκληρωμένα πακέτα αποζημίωσης, περιλαμβανομένων ανταγωνιστικών μισθών και επιδόματα όπως οικονομική κάλυψη διαταραχών στα δόντια και ιατρική κάλυψη.

Έναρξη της Αίτησής σας

Για να υποβάλετε αίτηση, επισκεφθείτε το επίσημο ιστότοπο της Amazon, όπου μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας σε διάφορα τμήματα και τοποθεσίες.

Μετά την υποβολή της αίτησής σας, ετοιμαστείτε για συνεντεύξεις και αξιολογήσεις που θα εκτιμήσουν την καταλληλότητά σας για τον ρόλο.

 1. Επίσκεψη στον Επίσημο Ιστότοπο της Amazon: Ξεκινήστε τη διαδικασία της αίτησής σας περιηγούμενοι στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και υποβάλλοντας αίτηση για θέσεις που ταιριάζουν με τα προσόντα και τα ενδιαφέροντά σας.
 2. Προετοιμασία για Συνεντεύξεις: Περιμένετε μια σειρά από συνεντεύξεις, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και των ατομικών συναντήσεων με σύμβουλους και διευθυντές. Αυτές διαρκούν κατά κανόνα 45 λεπτά έως μια ώρα.
 3. Πατήστε “Υποβολή Τώρα”: Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί στον ιστότοπο της Amazon ξεκινάτε το ταξίδι της αίτησής σας. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε το ρόλο και τις ευθύνες της θέσης στην οποία υποβάλλετε αίτηση.
 4. Λεπτομερούς Ποικιλίας στην Αίτησή σας: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες στην αίτησή σας είναι ακριβείς, ειδικά οι προσωπικές σας πληροφορίες επικοινωνίας. Μετά την υποβολή, προσδοκήστε ένα τηλέφωνο σχετικά με την αίτησή σας μέσα σε λίγες μέρες.

Αν ψάχνετε για μια πιο δομημένη προσέγγιση στη διαδικασία αίτησης, σκεφτείτε να περιγράψετε αυτά τα βήματα με καθαρό και σαφή τρόπο για να οδηγήσετε τους πιθανούς αιτούντες.

Διαδικασία Επαλήθευσης Υπόβαθρου στην Amazon

Η Amazon πραγματοποιεί λεπτομερείς ελέγχους υπόβαθρου σε όλους τους πιθανούς υπαλλήλους για να διασφαλίσει ένα περιβάλλον εργασίας ασφαλές και απαλλαγμένο από προβλήματα όταν αυτοί βρίσκονται στο τμήμα.

Η συμφωνία σας με αυτόν τον έλεγχο υποβάθρου είναι απαραίτητη στα πρώτα στάδια της διαδικασίας αίτησης απασχόλησης. Η έρευνα της Amazon θα επικεντρωθεί στο αντικοινωνικό, το χρηματικό, το εργασιακό και το εκπαιδευτικό σας ιστορικό των τελευταίων επτά έως δέκα ετών.

Αν νιώθετε άβολα με αυτήν τη διαδικασία, μπορείτε να αποσύρετε την αίτησή σας για εργασία στην Amazon. Ωστόσο, ακόμα και αν έχετε αμφιβολίες για το παρελθόν σας, είναι συμβουλέψιμο να προχωρήσετε με την αίτηση απασχόλησης στην Amazon σας.

Πολλά τμήματα στις σταδιοδρομίες στην Amazon δεν κρατάνε το παρελθόν σας εναντίον σας. Είναι σημαντικό να είστε διαυγείς για το παρελθόν σας κατά την αίτηση, καθώς η ειλικρίνεια αξιολογείται περισσότερο από το κρύψιμο της αλήθειας και την αντιμετώπιση των συνεπειών αργότερα.

Παρακολούθηση της Εξέλιξης της Αίτησής Σας

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αίτησης, η Amazon θα εξετάσει ολόκληρη την αίτησή σας.

Συνήθως, θα λάβετε απάντηση εντός λίγων ημερών, αλλά αν πάρει περισσότερο χρόνο, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησής σας στον ιστότοπο της Amazon. Αυτή η πύλη προσφέρει ενημερώσεις και μπορεί ακόμα να διευκολύνει την προσφορά εργασίας μέσα στην εβδομάδα.

Κατά την υποβολή της αίτησης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την πύλη για να παραμείνετε ενήμεροι για την πρόοδο της αίτησής σας.

Θέσεις Εργασίας στην Amazon που Μπορείτε να Κάνετε Αίτηση

Η Amazon, ένας παγκόσμιος γίγαντας, προσφέρει μια ποικίλη γκάμα επαγγελματικών ευκαιριών σε διάφορα τμήματα, καλύπτοντας διαφορετικές δεξιότητες και ενδιαφέροντα.

Εδώ υπάρχουν πέντε παραδείγματα θέσεων εργασίας στην Amazon που προσλαμβάνουν, καθεμία με μια σύντομη εξήγηση, προσδοκιώμενο μισθό, καθώς και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

Μηχανικός Ανάπτυξης Λογισμικού (SDE)

Οι SDEs στην Amazon είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση λογισμικών συστημάτων και εφαρμογών.

 • Αναμενόμενος Μισθός: Ο μέσος μισθός κυμαίνεται από $110.000 έως $160.000 ετησίως.
 • Πλεονεκτήματα: Ευκαιρία να εργαστείτε με πρωτοποριακή τεχνολογία, ευκαιρίες ανάπτυξης καριέρας και μια συνεργατική εργασιακή ατμόσφαιρα.
 • Μειονεκτήματα: Πίεση από υψηλούς προθεσμίες και μία ανταγωνιστική εργασιακή κουλτούρα.

Συνεργάτης Αποθήκης

Οι Συνεργάτες Αποθήκης χειρίζονται την παραλαβή, αποθήκευση και αποστολή προϊόντων στα κέντρα εκπλήρωσης της Amazon.

 • Αναμενόμενος Μισθός: Ο μέσος μισθός κυμαίνεται από $15 έως $20 ανά ώρα.
 • Πλεονεκτήματα: Ευέλικτα ωράρια, φυσική δραστηριότητα και χωρίς απαιτήσεις εκπαίδευσης.
 • Μειονεκτήματα: Φυσικά απαιτητική εργασία και επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Επιστήμονας Δεδομένων

Οι Επιστήμονες Δεδομένων στην Amazon αναλύουν μεγάλα σύνολα δεδομένων για να παρέχουν εισαγωγές και να προωθούν επιχειρηματικές αποφάσεις.

 • Προσδοκώμενος Μισθός: Ο μέσος όρος του μισθού κυμαίνεται από $120,000 έως $180,000 το χρόνο.
 • Πλεονεκτήματα: Υψηλή ζήτηση για δεξιότητες, συμμετοχή σε στρατηγικά έργα και ανταγωνιστική αμοιβή.
 • Μειονεκτήματα: Υψηλές προσδοκίες για επίδοση και γρήγορο περιβάλλον εργασίας.

Θέσεις Εργασίας Στην Υπηρεσία Πελατών της Amazon

Αυτοί οι εκπρόσωποι βοηθούν τους πελάτες της Amazon σε ερωτήσεις, παραγγελίες και στην επίλυση προβλημάτων.

 • Προσδοκώμενο Μισθό: Ο μέσος μισθός κυμαίνεται από $12 έως $18 ανά ώρα.
 • Πλεονεκτήματα: Επιλογές για απομακρυσμένη εργασία, ευέλικτο ωράριο και ενδελεχής εκπαίδευση.
 • Μειονεκτήματα: Επαναλαμβανόμενες εργασίες και αντιμετώπιση δύσκολων πελατών.

Διευθυντής Λειτουργιών

Οι Διευθυντές Λειτουργιών εποπτεύουν τις καθημερινές λειτουργίες των κέντρων εκπλήρωσης της Amazon, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα.

 • Αναμενόμενος Μισθός: Ο μέσος μισθός κυμαίνεται από $80,000 έως $130,000 ετησίως.
 • Θετικά: Ρόλος ηγεσίας, ευκαιρίες για εξέλιξη στην καριέρα και δυναμικό περιβάλλον εργασίας.
 • Αρνητικά: Μακρές ώρες εργασίας και υψηλά επίπεδα άγχους.

Συμπέρασμα

Η Amazon προσφέρει μια ευρεία γκάμα εργασιακών ευκαιριών παγκοσμίως, εδραιώνοντας τη θέση της ως κορυφαίος εργοδότης. Η εταιρεία αφοσιώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας και επαγγελματικών υπηρεσιών στην πελατεία της.

Μέσα από την προώθηση ενός περιληπτικού και δυναμικού εργασιακού περιβάλλοντος, η Amazon εξασφαλίζει την ανάπτυξη των εργαζομένων της δίπλα στην εταιρεία. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα της Amazon πρέπει να επισκεφθούν τον επίσημο ιστότοπο για να ξεκινήσουν τη διαδικασία αίτησης και να εξερευνήσουν τους διαφορετικούς ρόλους που είναι διαθέσιμοι.

Με την δέσμευσή της στην καινοτομία και την ικανοποίηση του πελάτη, η προσέληψη στην Amazon συνεχίζει να είναι ένα ελκυστικό προορισμό για αναζητητές εργασίας.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα