Открийте как да гледате филми безплатно онлайн

Мнозина от нас ценят удобството да гледат любимите си филми на мобилни устройства. Дните, в които всички се събираха пред телевизора, за да се насладят на филм или сериал, отлитат.

В бързодвижещия се свят на днешно време технологията предлага отлични услуги, които подобряват нашето удобство и общо качество на живот. Нека обсъдим как да гледаме филми онлайн чрез нашите мобилни устройства.

ADVERTISEMENT

Абонаментните услуги като Netflix и Disney+ са популярни, но аз търсих приложения, които ми позволяват да гледам филми безплатно на мобилните устройства. Тази статия ще подчертае някои от най-добрите приложения за гледане на филми безплатно на мобилно устройство.

Възникването на видео по заявка

Обсъждането на видео по заявка (VOD) е от съществено значение, тъй като това е основата на гледането на филми на мобилни устройства. 

VOD е медиен разпределителна система, която осигурява достъп до видеоклипове, включително филми и сериали, без нуждата от традиционни устройства за възпроизвеждане на видео. За достъп до съдържанието на VOD се изисква интернет връзка с добра пропускливост. 

ADVERTISEMENT

Повечето системи за VOD предлагат възможности за изтегляне или предаване на видеоклипове. В настоящите времена стриймингът стана най-предпочитаният метод за предоставяне на VOD.

Поточни медии по целия интернет

Вълнението на популярността на видео по заявка подготви пътя за поточни медии, които включват мултимедия, доставяна и консумирана в непрекъснат поток от източник. 

Вместо да изтегляте филм или епизод от телевизионен сериал, можете да го поточвате чрез интернет.

ADVERTISEMENT

Днес платформи като Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Paramount+, Peacock и Amazon Prime Video лидерират в поточните услуги.

Оптимизиране на преживяването при гледане на филми онлайн

Има множество начини да се насладите на гледане на филми онлайн. Някои платформи предлагат поточно гледане на филми онлайн, но са препълнени с реклами и скокътни прозорци, които изискват настроен настолен или лаптоп компютър.

От друга страна, определени мобилни платформи предлагат абонаментни модели, които може би не са икономични за всеки, особено ако не сте страстен към гледане на филми.

Изборът на абонамент може да не е оправдан, ако вашето потребление на филми се свежда до няколко филма на месец. По-подходяща алтернатива е да се разгледат приложения, които предлагат възможности за безплатно поточно гледане на филми.

Използване на безплатни приложения за стрийминг на филми

Съществува голям набор от приложения, които улесняват поточно гледане на филми директно на вашия мобилен устройство. Изборът ви зависи от личните ви предпочитания и разнообразието на съдържанието, предлагано.

Кинематографичните ни вкусове варират, което налага нуждата от идентифициране на услуги, които отговарят на нашите предпочитани жанрове и режисьори, гарантирайки приятно гледане. Пазарът е преситен с такива приложения, което ви оставя със задачата да намерите най-подходящите приложения.

Вашият избор ще бъде повлиян от типа мобилно устройство, което използвате, и предпочитанията ви за потребителския интерфейс на приложението, предлагайки множество възможности за избор.

Tubi TV

Tubi TV е широко използвано приложение за поточно предаване на филми, което предлага голям избор от безплатни филми, налични за незабавно гледане. Приложението предлага разнообразие от филми, включително представени и популярни филми. За ентусиастите на телевизионните сериали, Tubi TV предлага широк набор от възможности.

Една от забележителните характеристики на това приложение е включването на субтитри към повечето филми, което го прави отличен избор за почитателите на филми на чужд език. Tubi TV е собственост на Fox Corporation и функционира с модел на печелене на приходи чрез реклами.

Как да изтеглите

За да изтеглите приложението Tubi TV, което е достъпно на множество платформи като Android и iOS за мобилни устройства, Sony умни телевизори, игрови конзоли PlayStation, Roku, Apple TV, устройства Amazon Fire TV, Xfinity X1, Xbox и Samsung умни телевизори. 

На Android устройства, приложението може да бъде намерено в магазина на Google Play под името Tubi – Free Movies & TV Shows, под категория “Развлечение”, налично тук

За потребители на iOS, приложението е достъпно в Apple App Store като Tubi – Watch Movies & TV Shows.

Popcornflix

Страхотна алтернатива е Popcornflix. Тази платформа се гордее с голямо разнообразие от филми и сериали, всички достъпни безплатно.

Притежаван от Screen Media Ventures, този услуга с реклама включва дори уникално съдържание като уеб сериали и проекти на студенти от филмови училища. Видео плеърът функционира безпроблемно и предлага множество напредни опции за подобрено гледане.

Въпреки че Popcornflix има уеб версия, потребителите обичат да използват мобилните приложения, като ги считат за по-лесни за използване и реактивни в сравнение с уеб интерфейса.

Изтегляне на приложението Popcornflix

Popcornflix е съвместим с широк спектър от устройства, включително мобилни устройства с iOS, Apple TV, Android, Roku, Amazon Firestick и дори игровите конзоли на Microsoft Xbox.

На Apple App Store можете да намерите приложението под името “Popcornflix – Movies and TV.” За потребителите на Android е достъпно в Google Play Store като “Popcornflix™ – Movies. TV. Free.”

Crackle (Formerly Sony Crackle)

Crackle, предишно известен като Sony Crackle, предлага множество оригинални и преобладаващи съдържания. Притежание на Chicken Soup for the Soul Entertainment, той обслужва аудитории в 21 държави. 

Забележителни оригинални сериали включват “Hidden Heroes”, “The Oath” и “On the Ropes”. Платформата показва филми и сериали от Sony Pictures и свързаните с нея компании като Columbia Pictures, TriStar Pictures и Screen Gems. 

Сътрудничествата включват DreamWorks Pictures, Lionsgate и Paramount Pictures. Приложението поддържа три езика: английски, португалски и испански.

Изтегляне на Crackle приложението

Crackle разширява достъпа си до множество платформи като Roku, Apple TV, Amazon Fire TV и Android TV, както и уеб и мобилни приложения за Android и iOS. 

За изтегляне на Android, просто посетете Google Play Store, търсете “Crackle” и щракнете върху бутона Инсталиране. 

За потребители на iOS, приложението е изброянo като “Crackle – Movies & TV” в Apple App Store, където можете да докоснете бутона Получаване, за да инициирате изтеглянето и инсталирането му.

Yidio: Your Gateway to Online Entertainment

Yidio се отличава като уникална платформа, въпреки че не е напълно безплатна. Това е акроним за “Вашието интернет видео,” и е създадена да бъде централен хъб за всички търсения на приложения за филми и телевизия.

Приложението Yidio е повече от просто инструмент за търсене. То събира съдържание от различни видео стрийминг платформи и дори предлага собствено ексклузивно съдържание. Видео качеството на приложението е отлично.

Все пак, има един нюанс. Не всичко на Yidio е безплатно. То включва филми и сериали от платени абонаментни услуги като Netflix и Hulu. Но има и добри новини: можете да филтрирате резултатите, за да покажете само безплатно съдържание.

Като филтрирате за безплатно съдържание, ще получите списък на агрегираното съдържание, достъпно в различни стрийминг услуги.

Изтегляне на приложението Yidio

Приложението Yidio е достъпно както за потребителите на Android, така и за iOS. Можете също така да го използвате на Amazon Kindle и чрез неговият официален уебсайт.

За потребителите на iOS, отидете в Apple App Store и потърсете “Yidio – Ръководство за поточно предаване”. Уверете се, че устройството ви е актуализирано до iOS 12.0 или по-нова версия за iPhone и iPod Touch или iPadOS 12.0 или по-нова версия за iPads.

Потребителите на Android могат да намерят приложението в Google Play Store под името “Yidio – Ръководство за поточно предаване – Гледане на телевизионни предавания и филми”. Уверете се, че устройството ви има Android 5.0 или по-нова версия, след което кликнете на бутона Инсталиране, за да изтеглите приложението.

Обобщение

Днес съществуват безброй възможности за наслаждаване на вашите любими филми на мобилното устройство, без да харчите пари.

В това ръководство сме подчертали някои от най-популярните приложения, но по-дълбоко проучване може да разкрие перфектното приложение за вашите нужди.

Основният извод е, че имате достъп до множество възможности за стриймване на любимите си филми и сериали, без тежестта на скъпи абонаменти, при условие че сте готови да понасяте няколко реклами.

Четете на друг език